Mutsuz evlilik

Aynen öyle. Ben kesinlikle saygısız davranmadim kimseye.sevsin saysın eyvallah, tabiyki sevecek.ama kendi ailesinede değer verecek,bende cocuk doğurdum ona.sevmiyorsa bile saygı olabilirdi.hep asık surat görmekten migdem bulanıyor artik, sıfır sohbet..cok yoruyor bu evlilik beni. Bosanamayida cesaret edemiyorum henüz
Yürüyen ceset gibi öyle tipler 🤬 evladımın annesi deyip başının tacı yapacağı yerde .. bence karşına al ondan artık net olmasını ve seni kaybettiğini söyle ne istediğini sor .

Yürüyen ceset gibi öyle tipler 🤬 evladımın annesi deyip başının tacı yapacağı yerde .. bence karşına al ondan artık net olmasını ve seni kaybettiğini söyle ne istediğini sor .
Cok konuşuldu bu konularda
Ozamanda e yürü git ozaman.tamam sen bilirsin... kaç kere ayrı kaldık,çocuğu icin geliyor bir zaman sonra.1 gün iyiysek 10 gün kötü.:(

Cok konuşuldu bu konularda
Ozamanda e yürü git ozaman.tamam sen bilirsin... kaç kere ayrı kaldık,çocuğu icin geliyor bir zaman sonra.1 gün iyiysek 10 gün kötü.:(
Yürü git mi ? Ne kadar basit geliyor bence bu özgüven nasıl olsa gidemeyecek düşüncesinden kaynaklanıyor tamam istediğin olsun aylık 2.000 TL ver nafakamı sonra sen yoluma ben yoluma en azından kafam rahat olur desen tutuşur gibime geliyor 🙄

Yürü git mi ? Ne kadar basit geliyor bence bu özgüven nasıl olsa gidemeyecek düşüncesinden kaynaklanıyor tamam istediğin olsun aylık 2.000 TL ver nafakamı sonra sen yoluma ben yoluma en azından kafam rahat olur desen tutuşur gibime geliyor 🙄
Evet..ama insan cesaret edemiyor..5 yaşında oğlum var.babayada pek düşkün..neden böyle oluyor..2 ay ayrı kaldık,2-3 gün sonra kavgalar başladı..evlilikte kavga olurda,neredeyse hergün.cok yıpratıyorum.cok yanlizim.bende sevilmek istiyorum.

Evet aynen öyle.evet karışık oldu gerçekten..ama aileme yakin olduğum içinde eşim bana soğuk davranıyor..şimdide eskisi gibi değil.bende artık dayanamıyorum.normal bir aile istiyorum.esim yine ailesine yakin,ama tam dibinde olmadigi için,sanki suçluymuşum gibi davranıyor bana.
Ne senin. Ne onun ailesine yakın Bi ev tutsaydınız keşke.. Her aileye eşit uzaklık olurdu..

Üzülerek söylüyorum İşler yürü gite falan gittiyse bende pek sanmıyorum artık.. İlk ayrılan siz değilsiniz. Böyle problemli bi evliliği sürdürmek zorundada değilsiniz.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah

Evet..ama insan cesaret edemiyor..5 yaşında oğlum var.babayada pek düşkün..neden böyle oluyor..2 ay ayrı kaldık,2-3 gün sonra kavgalar başladı..evlilikte kavga olurda,neredeyse hergün.cok yıpratıyorum.cok yanlizim.bende sevilmek istiyorum.
Biraz annende falan kalsan nasıl olur peki 😔

Suclu olurum,ve işinede gelir.oda annesinde kalir ve daha çok doldurulur.
Kendine çekmeye çalış o zaman :) sevdiği yemeği yap veya bi hediye al güler yüz göster şevkatle yaklaş özledim seni kocacım falan de . Böyle davranınca nasıl olur acaba bence dene derim:) biliyorum içinden gelmeyecek ama kaynanaya karşı böyle bi savaş başlatabilirsin 💪💪🤛🤛

Kendine çekmeye çalış o zaman :) sevdiği yemeği yap veya bi hediye al güler yüz göster şevkatle yaklaş özledim seni kocacım falan de . Böyle davranınca nasıl olur acaba bence dene derim:) biliyorum içinden gelmeyecek ama kaynanaya karşı böyle bi savaş başlatabilirsin 💪💪🤛🤛
Cok zoor..ama denemekte fayda var..çok teşekkür ederim 👍

Kocasıyla ilgilensin,ogluyla uğraşmasın.38 yasinda oğlu,ve halen daha dolduruşla uğraşmakta

Sorumun cevabı bu değil ki:) "neden 4 diye belirtme ihtiyacı hissettiniz, konuyla ne alakası var" dedim. Kayınvalideniz çok kötü birisi de olabilir, size yanlışlar yapıyor da olabilir ona bir şey diyemem ama dördüncü koca diye vurgulayarak vurmaya çalıştığınız yer yanlış ve çirkin. İsterse 10uncu kocayı alır, size kötü davranması ile ne alakası var?

Ayrıca oğlu da koca adam, kendi aklı yok mu, gelmesin dolduruşa?

6 senelik evliyim,severek evlendik.
Ben gittiğim yerde daha fazla dayanamadim,cok yanlizdim ve cok issizdi oralar.ne bir arkadas ne komşum vardi sonunda kocamda kabul etti ve geldigim yere tasindik.annesinin tabi dünyalari yikildi,üstelilk 4.kocayi almışken,tekde değil!ogluna cok düskün,ve cok iyi bir numaraci! Buraya geldik geleli adamin surati dahada asik.herseyi bahane edip,ailen orda arkadaslarin orda,bana gerek yok diyip beni salliyor.ne sofrada oturuyoruz ne kahvaltimiz var,sohbet zaten sifir.nerde görse beni laf sokar,dir dir eder! Cocugumuz var 1 tane,birtek onun yüzünden yanimda zaten.ama böylede hayat geçmiyor,hergün kavga hergün stress.evli olduğum halde cok yanlizim.
İkinizin de ailesine uzak bir yere taşının, şartları eşitleyin. Beraber takılırsınız, ortak arkadaş çevresi yaparsınız. Sizin daha önce yaşadıklarınızı şimdi o yaşıyor, biraz empati

ben ailesinden uzak şehre taşındınız diye düşünmüştüm, sanırım şehir hep aynı muhit değişti, sizin aileye yakın muhit olmuş. O zaman bu tavır saçma, gerçi hakaretler yaşanmış, ayrılıklar olmuş durum değişmemiş. Hakkınızda hayırlısı

Son düzenleme:
Insanın ait olmadığ yerde durması çok zor.
Doğup buyumedigin çok fazla anının olmadığı,eskiden kalma arkadaşlıklarının olmadığı bi şehirde yasamak insani yoruyor

O yüzden eşine hak veriyorum o şehirde mutsuz.
E sen de eşinin şehrinde mutsuzmussun zamanında.
Eşin sanırım bunun acısını senden çıkarıyor

Ikimiz de haklısınız kendinize göre.(tüm yorumları okumadım)

Ayrıca kayınvalide ister 4 ister 44 kere evlenir.bu seni hiç alakadar etmez

Adam bitmiş evlilik onda bitmiş yani şuan sadece kağıt üzerinde evlisiniz.

Çalışıyorsunuz inşallah.

Annesi doldurmuştur onu yoksa erkek için ha orda oturmuş ha orda hiç fark etmez biz kadınlar gene annemizle vakit geçirip bişeyler yapıyoruz eğlaniyoruz bence kadınların ailesine daha yakın oturunmalı kadın çalışmıyorsa özellikle annesine yakın oturmalı

Geri donmek icin taktik uyguluyor olabilir. Bir süreligine iyi davran, guler yuz goster. Hafta sonu icin plan yap. Parka gidin cocugunzla, bir aksam yemegine cikin cocugnuzu annenize birakip, arkadaslarinizi davet edin. Tek basina biryere gidemesin. Belki biraz yumusar. Annesine gidecegi zaman bir kek felan yapin gotursun. Maksat senin iyi niyetli oldugunu gostermek. Bir kac hafta icin gururnuzu kenara koyup bunlari deneyin derim. Baktiniz duzelme yok ondan sonra baska careler arayin. Ama sakin geri tasinmayin. Sizden duymak istedigi bu, psikoljii baski uyguluyor suan.

Back
X