Mutsuz evlilik

Hilalllla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
20
13
3
32
Evliliğimde kendimi çok değersiz hissediyorum 3 çocuğumuz var çocuklarıyla evle gayet ilgili ama ben evde yokmuşum gibi davranıyor daha henüz 8 yıllık evliyiz ve ben her işi başaran bakımlı çalışan bı kadınım etrafımda sürekli överler ailemde kendi ailesinde ama o yinede ben yokmuşum gibi davranıyor sadece çocuklarınin annesiyim

3 çocukla ilgilenip üzerine bide çalışıyorsunuz öpüp başına koysun ilgisiz olmak ne demek

Nasıl yok gibi davranıyor? Konuşmuyor mu mesela, ya da karı koca ilişkiniz mi yok?

Bunu onunla konuştunuz mu?
Benim eşim de bir dönem cocuklara yogunlaşmıştı. Anne baba olsak da önce es oldugu muzu anlata anlata ikna ettim. Şimdi beklentilerimi karsılıyor.
Bence ihtiyaçlarınızı acıkca konuşun. Es en iyi arkadaşolmalı bence.

3 çocukla ilgilenip üzerine bide çalışıyorsunuz öpüp başına koysun ilgisiz olmak ne demek
Hemde ne çalışmak 3 katta oturup nargile çuvallarini yukarı çıkarıp paketleyip aşağı indiriyorum baya yorucu iş ayriyetten dışardan okuyorum çocukların dersleriyle de ben ilgileniyorum ve nerdeyse kendi çalıştığım parayla evin içini yeniledim ama yinede kıymet bilmek yok

Önceden bu kadar degildi iki senedir böyle sorsam borcum çok mutlu değilim diyo herkesin borcu var diyorum ama eşleriyle mutlular eşleriyle vakit geçiriyorlar biyere gitmek yok bişey paylaşmak yok bişey dediğim zaman benim borcum var deyip cekiliyo işin içinden

Beklentileriniz ne tam olarak ne eksik?
Mesela ev işlerine yardım eder parasını esirgemez çocuklarla ilgilenir bunlar artı yönleri ama benimle hiç ilgilenmez merak etmez kiskanmaz oysa çok bakimliyim kendi ailem onun ailesi çevresi hep över beni hiç üç çocuk annesi gibi durmuyo derler ama onun gözlerinde o sevgiyi goremiyorum

Çünkü biz her şeyi yaptıkça erkekler zaten yapıyor diye kıymet bilecekleri yerde nankörlük yapıyorlar.

Çünkü biz her şeyi yaptıkça erkekler zaten yapıyor diye kıymet bilecekleri yerde nankörlük yapıyorlar.
Malesef ailemede anlattım annem babanda aynıydı deyip geçiyor kayinvalidemle konuştum ablasıyla konuştum onlara söz veriyor eve geliyo yine aynı soğuk hareketler ben artık anlam veremiyorum

Cocuklar uyutup iki bardak cay hazırlayın. Oradan buradan konu acın. Konuşmaz mı. Uzun sohbetlerle insanlar cözülüyor genelde.

Cocuklar uyutup iki bardak cay hazırlayın. Oradan buradan konu acın. Konuşmaz mı. Uzun sohbetlerle insanlar cözülüyor genelde.
Yapiyorum çayını yapıyorum kahvesini oturuyorum yanına konuşuyorum ama o elinde oyun dinliyo güyya yani ben istiyorum arada bı öpsün gün içinde ne bilim saçlarımı sevsin bı iki güzel söz söylesin yine ben gidip sarılıyorum falan o sarilmiyo en basit ornek

Bu kadar çalışkan fedakar kişilerin zerre kıymeti bilinmiyor ben bunu gördüm

Malesef ailemede anlattım annem babanda aynıydı deyip geçiyor kayinvalidemle konuştum ablasıyla konuştum onlara söz veriyor eve geliyo yine aynı soğuk hareketler ben artık anlam veremiyorum
Kimseye anlatmayın anneniz de olsa kv de olsa ağzına laf vermeyin bence,
Sizde onu görmezden gelin çamaşırını yıkamayın yemek hazırlamayın nasıl oluyormuş anlasin bakalım rahatı bozulsun biraz

Kimseye anlatmayın anneniz de olsa kv de olsa ağzına laf vermeyin bence,
Sizde onu görmezden gelin çamaşırını yıkamayın yemek hazırlamayın nasıl oluyormuş anlasin bakalım rahatı bozulsun biraz
Şimdi öyle davranicam bide böyle deniycem aynı odada bile kalmamaya calisicam bakalım ne olucak

8 yıl 3 çocuk biraz üst üste olmuş. Bu etkili olabilir mi acaba? En baştan beri böyle miydi eşiniz?
Bu kadar degildi üçüncü çocuktan sonra tamemen benle ilişkisini kesti sanki bı eglencemiz bı sohbetimiz bı özel günümüz yok söylerim çocukları bırakıp bı çay içmeye çıkalım diye onu bile çok yorgunum falan diye geri çevirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…