Ben senin önceki konunu okumuştum, üniversite mezunu eşin güzel bir maaşla çalışırken, babasının yanında çalışmaya başlamıştı ve sürekli maaş ordan geldiği için herşeyiniz ortada idi . Bu aynı konuyla bağlantılı ikinci KONU olduğuna göre...Siz hiç iyi değilsiniz..........
10 ay daha çok erken...Bir üniversite mezunu erkeğin böyle davranabilmesi de çok acı, işte eğitim sadece satırları okuyup okuyup ezberlemek değil, biz bu topluma bir türlü öğretemedik.
Daha bir eş, hayatını paylaştığı insanın hoşlanmadığı durumu Kİ BENCE HAKLI çözmek için çaba sarf etmek yerine üzerine eşine kızabiliyor.
Ne diyeyim bilemiyorum, boşanmaya cesaretiniz yok ama zaten çok da yeni evlisiniz, bence PES ETMEDEN bir daha bir daha bir daha konuşmayı deneyin.....Kavga modunda değil de, gerçekten bitkin halde üzgün bir mod ile anlatın.
Ben sen başka işte çalışırken ve sabit bir maaş alırken daha mutluydum de!!!!!
Gerçekten eşin karısını anlaması çok önemli bir konu...Kimine göre dert gibi görünmez ama yaşayan bilir.
esine sans ver daha yeni evlisin. Bosanmak kolay degil kesin emin oldugunda ayril. Birde aklinin ucunda bosanmak varsa asla cocuk yapma ve korun. Yoksa isler daha sarpa sarar.
işte bir ınsanın hayatını mahvetmek bazılrı ıcın bu kadar basit.
kocamla aramı bozdular.
beni ağlattılar. allahımın adaletine guvenıyorum artık sadece
ya ben kötü birsey yapmak istemedim cok özür dilerim yazdiklarimdan yanlis anlam cikardiysan. Esine sans vermeni istedim hemen arani bozmani degil. Daha temkinli davran emin oldugunda ayril dedim. Gercekten yanlis anladiysan cok özür dilerim
insallah öyledir. Kimsenin bosu bosuna ahini almak istememSana dememiş,eşinin ailesinden bahsediyor anladığım kadarıyla...:)
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/529198-aciz-zavalli-kocam.html
aynı konu ve 2 farklı anlatım,gene mi tez konusu olduk acaba:44:
ben cok sabırlı bırıyım. cok alttan alan affeden bırıyım
hatta bu huyumdan nefret edıyorum ama
alttan al al herkes mutlu sadece ben acı cekıyorum
tek suclu kocam o bunlara ızın vermese bızden mutlusu olmazdı
konu aynı farkındaysan konu sahibi de aynı.neden tez konusu olsun;birinin hayatındaki sorun yalnızca.konuda çok bilindik ...
Bence konu sahibi bu evliliğe böyle bir kocaya daha fazla katlanamaz.çünkü eşi onu hiç bir şekilde korumuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?