- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
Hadi ya : (Klasik yöntem... Prezervatif.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya : (Klasik yöntem... Prezervatif.
Kızım planlamış bir bebek değildi.(korunarak nasıl oldu hala bilmiyorum) 2 cocuğu doğurarak onlara en büyük kötülüğü yapmışsınız demeniz inanın içimi acıttı. Onlar benim canlarım evlatlarım böyle söylemenize çok üzüldüm. Eşimi 201o senesinden beri tanıyorum böyle bir insan tabi ki değildi. Eşim hemen tamam demesi '' seni mutsuz gördüğüm için belki daha mutlu olursun bensiz ''dedi. Yalan konusu ise mesela faturayı yatırdın mı diyorum evet yatırdım diyor ama yatırmamış oluyor bu tarz yalanlar gerçi yalanında boyutu olur mu bilmiyorum. Aldatma konusunda ise sadece birkaç kez video izlediğini gördüm( Cinsel içerikli) bu bile beni çok etkiledi.şuanki ruh halim karmakarışık bende bilmiyorum.
Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. Konuya hemen girmek istiyorum 3,5 yıllık bir evliliğin 2,5 yaşında bir oğlum 2 aylık bir kızım var. Eşimle 2010 yılının başlarında tanıştık o gün bugündür birlikteyiz. İlişkimiz birçok çıkmadan geçti birçok sıkıntı yaşadık maddi ve manevi. Bu güne kadar boşanmayı hiç düşünmedim. Sinirlendiğimde veya o kızdığında elbette dile geliyordu ama ikimizde ciddi olmadığımızı biliyorduk. Uzun zamandır eşime olan güvenim bitti ona artık hiçbir anlamda güvenmiyorum( yalan Vs yüzünden) geçen akşam ayrılmak istediğimi söyledim oda kabul etti ve bwn akabinde annemin evine geldim. Ailem kararım ne olursa olsun yanımda ve bana destek veriyor.ama ben cocuklarmı düşünmeden edemiyorum. Aynı evin içinde artık güvenmediğim bir adamla yaşamalı mıyım evlatlarım için. Güvenin olmadığı yerde sevgide malesef olmuyor gittikçe soğudum eşimden. Dersimi anlatabildim mi onu da bilmiyorum. Cocuklarmın sağlıklı yetişmesini istiyorum ayrılma kararı alarak onlara haksızlık mı ediyorum?? Ne yapmalıyım? Akıl verin lütfen.
Ayrılma kararı vererek çocuklarınız için en doğru ve sağlıklı olanı yapmışsınız. Türk kadını çocukları için cehennem gibi evliliklerini devam ettirirken ne yazık ki bunun çocuklar için herşeyden zararlı olduğunun farkına varamıyor. Siz doğru olanı yapmışsınız. Gerekirse bir danışmandan bu süreci doğru yönetmek adına destek alabilirsiniz. Belki bazı sıkıntılar çıkar ama uzun vadede en doğrusu boşanmak çocuklar adına.Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. Konuya hemen girmek istiyorum 3,5 yıllık bir evliliğin 2,5 yaşında bir oğlum 2 aylık bir kızım var. Eşimle 2010 yılının başlarında tanıştık o gün bugündür birlikteyiz. İlişkimiz birçok çıkmadan geçti birçok sıkıntı yaşadık maddi ve manevi. Bu güne kadar boşanmayı hiç düşünmedim. Sinirlendiğimde veya o kızdığında elbette dile geliyordu ama ikimizde ciddi olmadığımızı biliyorduk. Uzun zamandır eşime olan güvenim bitti ona artık hiçbir anlamda güvenmiyorum( yalan Vs yüzünden) geçen akşam ayrılmak istediğimi söyledim oda kabul etti ve bwn akabinde annemin evine geldim. Ailem kararım ne olursa olsun yanımda ve bana destek veriyor.ama ben cocuklarmı düşünmeden edemiyorum. Aynı evin içinde artık güvenmediğim bir adamla yaşamalı mıyım evlatlarım için. Güvenin olmadığı yerde sevgide malesef olmuyor gittikçe soğudum eşimden. Dersimi anlatabildim mi onu da bilmiyorum. Cocuklarmın sağlıklı yetişmesini istiyorum ayrılma kararı alarak onlara haksızlık mı ediyorum?? Ne yapmalıyım? Akıl verin lütfen.
Boşanmak için hiç bir sebep yok. Evine dön,böyle bir iki evi terk edersen işler laçka olur.Kızım planlamış bir bebek değildi.(korunarak nasıl oldu hala bilmiyorum) 2 cocuğu doğurarak onlara en büyük kötülüğü yapmışsınız demeniz inanın içimi acıttı. Onlar benim canlarım evlatlarım böyle söylemenize çok üzüldüm. Eşimi 201o senesinden beri tanıyorum böyle bir insan tabi ki değildi. Eşim hemen tamam demesi '' seni mutsuz gördüğüm için belki daha mutlu olursun bensiz ''dedi. Yalan konusu ise mesela faturayı yatırdın mı diyorum evet yatırdım diyor ama yatırmamış oluyor bu tarz yalanlar gerçi yalanında boyutu olur mu bilmiyorum. Aldatma konusunda ise sadece birkaç kez video izlediğini gördüm( Cinsel içerikli) bu bile beni çok etkiledi.şuanki ruh halim karmakarışık bende bilmiyorum.
Bunlar yüzünden boşanılmaz. Daha yeni doğum yapmışsınız. Belki de depresyondasınız. Faturayı yatırmayı unutmuş olabilir misal... Ama atıyorum, kumar oynuyordur o yüzden bilerek yatırmamıştır o problem olur. Yada daha büyük yalanları varsa, aldatmışsa.. 3.5 yılda 2 çocukla ben olsam eşime küsmeye vakit bulamazdım. Belki lafın gelişi boşanalım diye düşündü. İş ciddiye binse boşanır mı?Belki de söylenildiği gibi ben fazla abartıyorumdur. İnanın bilmiyorum. Ama şu durumda olmayı hiç istemiyorum Ne yapacağını bilemeyen.... Eşim gel.bir konuşalım diyene kadar aramayı düşünmüyorum. O gün içerisinde mesaj ile cocuklari ve ihtiyaçları var mı soruyor ama henüz bi oturalım konuşalım Vs demedi. Eğer konuşalım der ise aile terapistine gitmeyi teklif edeceğim.
Neden güvenmiyorsunuz?Merhabalar,
Bence şu durumda biraz daha sabretmenizde bir kaybınız olmaz. Zaten çocuğunuz var. Çocuk olmasa hamile kalma ihtimali ile cesaret edemeyebilirdiniz. Kızınız daha iki aylık hamilelik ve lohusalıktan yeni çıktınız. Çok sağlıklı düşünemiyor olabilirsiniz. Sorun ne bilmiyorum ama bence biraz zamana ihtiyacınız var.Merhabalar,