• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuz kadın mutsuz anne zoraki aynı evi paylaşma

pageofashley

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
1
0
1
28
1 seneyi aşkındır evliyim ve ikiz kızlarım var 8 aylık. Tek başıma onlara bakıyorum evin işi yemeği çamaşırı derken çok yoruldum yoruluyorum daha 25 yaşındayım. Bunların hepsine okey Allah’a şükğr sağlığım yerinde başarabiliyorum ama başaramadığım tek şey kocam ile ilgili problemlerim. Sabaha kadar oturup PUBG oynuyor uykusuzca benimle yatağa asla girmiyor. Bana benekler konusunda destek olmuyor bana ilgi yok sohbet muhabbet yok daha bir çok şey yok. Ben ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum lütfen yardım edin fikir verin ben mutsuz oldukça kozlarım da kötü etkileniyor eminim :((

Sabaha kadar oynuyorsa işe nasıl gidebiliyor çalışıyor mu bu arada

Kıyamam canım benim eşimde baba olduğunun çok geç farkına vardı konuşa konuşa yardım isteye isteye zaman zaman ağlayarak istemsizce merhamete geldi ah bir de ikiz bebek Allah sabır versin derhal eşini birileri uyarmali benim en sonunda kizkardesim uyardı da biraz anladı

Bir seneyi aşkın zamanda hem evliliğe alışıp,hem hamile kalıp,hem ikiz bebek doğurup bebekleri 8.aya nasıl getirdiniz?

Bu ne hız?

Yaşınız da genç üstelik.

Kolay gelsin ne diyelim.

Back
X