- Konu Sahibi firildakmerdane
-
canım kaç yaşındaki ne kadardır böyle konuşuyor. geldiği gittiği yerlerde farklılıklar varmı acaba,
çok özür dileyerek soruyorum lütfen affedin, eşinizle sizi özel bir zamanda da görmüş olabilir. doktorlar söylüyorlar çoçuklarda psikolojik sorunlara yol açıyormuş bunlar.
yerim ben onu. canım boşver bu zamanlarda mutsuz oluyorlar. ben sana kızım anlatayım.
benimkisi bana ne diyor biliyormusun, sen nasıl annesini seni değiştireceğim. beni sevmiyorsun daha sayamayacağım şeyler, eve gelmek istemiyor. tipik çoçuk benimkisi 5 yaşında,
kreşe gitmiş demişki annem ve babam beni sevmiyor :)))))))) zilli ya dikkat çekmek için
sen üzülme belli bir dönem sonra mutlaka geçer, sen kendinden ve davranışlarından eminsen o da kendince dikkat çekmek istiyor. üzülme
yerim ben onu. canım boşver bu zamanlarda mutsuz oluyorlar. ben sana kızım anlatayım.
benimkisi bana ne diyor biliyormusun, sen nasıl annesini seni değiştireceğim. beni sevmiyorsun daha sayamayacağım şeyler, eve gelmek istemiyor. tipik çoçuk benimkisi 5 yaşında,
kreşe gitmiş demişki annem ve babam beni sevmiyor :)))))))) zilli ya dikkat çekmek için
sen üzülme belli bir dönem sonra mutlaka geçer, sen kendinden ve davranışlarından eminsen o da kendince dikkat çekmek istiyor. üzülme
ukalalık etmek istemem... ama gerçekten bu sorunuzun yanıtı sabiha paktuna keskin'in sitesinde hem makalelerinde hem videolarında hemde kiteplarında var... izleyin, okuyun bana hak vereceğinize eminim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?