Mutsuz olanlar size?

Kasvetlisema

kazancımı benden almamaya bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
130
72
13
31
İyi şeylere sahipsinizdir. çabuk harcarsınız kötü şeylerle karşılaşırsınız ama o yükü kaldıracak durumda değilsinizdir,ezilirsiniz. Dolayısıyla şartlar siz olgunlaşana kadar acı verecektir.

Buraya başka bir şey yazsaydım hemen cevap yazarsın illa aldatma illa aile buraya bunun için gelmedim

Güç zalimdeyse, akıl da sende.

İnsan kendi aklının ceremesini çeker arkadaşım. Sen izin vermezsen kimse seni üzemez. İzin verdiğin kadar var bu hayat da bu insanlar da. Gözün, senin istediğini görür, kulağın senin istediğini duyar. Düşüncelerinle kendi hayatını kurar, sen davet edersin geleceği.

Kimsenin beni üzdüğü yok mutsuzum mutsuzum diyenler için bu yazı.
İnsan kendi kaderini kendisi çizer.

Istediğin kadar yaz sana cevap yok kendine triple ancak kendini büyük görmeye devam et nereye kadar edicen.

Mahkum olduğunuz her ne varsa onda teselliyi bulacaksınız ama bir gün.........

kasvetlisema cok merak ediyorum seni.niye bukadar kasvetlisin.bir gun sen derdini yazsanda bizde anlamaya calissak.hep genellemeler uzerinden yaziyorsun.sonra ne yazsak begenmiyorsun.vallahi ne yazacagimi dusunup korkuyorum sana yorum yazarken.aceba simdi nasil kasvetli bir cevap verecekte ben ne diyecegim diye..

Ben hayat hikayemi hiç yazmayacağım sizin hikayelerinize genellemeler getiricem. ayrıca sohbet severim korkma o kadar arkadaş canlısı olmadığımı sanmayın.

Kasvetli anlamını söyleyeyim felsefe seviyorum onlar kasvetle hep iç içe yaşadı kasvetli buradan geliyor ayrıca diğerleri nasihat verirken benim dokuz köyden kovulmam yargısız infaz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…