Mutsuz olanlar size?

Akıllı insan burada mahremini paylaşmamalı ama şayet paylaşıyorsa demek oluyor ki anne hiç olmamış.

Sema iki gündür yaşam koçu kisvesinde yazıyorsun, arada feylesof takılıp hayatın bütün gizemini çözmüş gibi yorumlar falan yapıyorsun. Bir de böyle keskin keskin konuşmalar...Acilen bir blog açmalısın bu yorumların alıcısı olur orada, böyle lisede felsefe ile yeni tanışmış ergenler gelir cakanı satarsın. (iğneleme yok ciddi bir tavsiye)

İğne sen daha iğneyi görmemişsin.

Ben beş yıldır sizin yazdığınız hikayelere genelleme yapıyorum blog gerek yok.

Beni hiç kabul etmeyeceksiniz biliyorum size zevk veren hikayeler de yazmayacağım bunu da biliyorum istediğiniz kadar taş atın hiç gocunmam.

Seni anlamamamız seni özel yapacak Sema......Lisedeyken ben de böyle düşünürdüm.......

Derdim milletin tasını tarağını toplamak değil bir anlasanız.

İyi de arkadaşlar konu sahibinin ruh hali değişik olabilir niye konu açıyorsun vs diyorsunuz ama ilişkiler duygular aktif olmayan bir topik, konuya cevap verilmese konu sahibi yekten takılır. Cevap yazıp prim veren bizleriz.

Senin nerelerde aktif olduğun belli sonra boşanıyoruz tag ları açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…