- 30 Ocak 2017
- 130
- 72
- 13
- 31
- Konu Sahibi Kasvetlisema
-
İğne sen daha iğneyi görmemişsin.Sema iki gündür yaşam koçu kisvesinde yazıyorsun, arada feylesof takılıp hayatın bütün gizemini çözmüş gibi yorumlar falan yapıyorsun. Bir de böyle keskin keskin konuşmalar...Acilen bir blog açmalısın bu yorumların alıcısı olur orada, böyle lisede felsefe ile yeni tanışmış ergenler gelir cakanı satabilirsin orada. (iğneleme yok ciddi bir tavsiye)
İğne sen daha iğneyi görmemişsin.
Beni hiç kabul etmeyeceksiniz biliyorum size zevk veren hikayeler de yazmayacağım bunu da biliyorum istediğiniz kadar taş atın hiç gocunmam.Göster bana iğneyi Sema göster bana!!!
Açıcam bana dalga geçtiğimi söylediler. anladım ki size senaryo hikayeleri gerekiyormuş bende de o yok.Kazen patron bu kişi kk yı her msjinda gömüp her gün banlandığı halde gene ayni şekilde konular açıyor ilgini çekebilir
Beni hiç kabul etmeyeceksiniz biliyorum size zevk veren hikayeler de yazmayacağım bunu da biliyorum istediğiniz kadar taş atın hiç gocunmam.
Özel herkese özel denilmez.Seni anlamamamız seni özel yapacak Sema......Lisedeyken ben de böyle düşünürdüm.......
Özel herkese özel denilmez.
Ben kimse de kendimi bulmam ruh ikizi icat edilmedi.*Bu özel değil özel değil , bu genel genel.
*Bu'da kendini bulursun zannediyorum ki.
Ben kimdede kendimi bulmam ruh ikizi icat edilmedi.
Senin nerelerde aktif olduğun belli sonra boşanıyoruz tag ları açın.İyi de arkadaşlar konu sahibinin ruh hali değişik olabilir niye konu açıyorsun vs diyorsunuz ama ilişkiler duygular aktif olmayan bir topik, konuya cevap verilmese konu sahibi yekten takılır. Cevap yazıp prim veren bizleriz.
Ne kadar büyürsen büyü küçüldüğün anlar olacaktır.Ruh ikizi icat edilmedi diyerek, ruhuun insan eliyle ortaya konduğunu düşünerek töze ihanet ettin...Şimdi o felsefeyi yavaşça elinden bırak.
Bdvde aktifim, bu siteye bağlı.Senin nerelerde aktif olduğun belli sonra boşanıyoruz tag ları açın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?