Hayır fiziksel olarak bir şey yaşamadık o istedi. Ama ben buluşmadım. İlkimi bana değer veren beni seven insanla yaşamak istediğim için. Elde etti demem deki kasıt duygusal olarak onu sevdim bağlandım onada söyledim. Söyledikten sonra tavrı değişti bir gün önceki adam o değilmiş gibi. Soğuk yazdı bende hesap sordum hangisi gerçek sensin diye. Tartıştık vs. Dengemle oynadı sonunda da saygısızlık yaptıElde etti, derken cinsel olarak yakınlaşmayı mı kastediyorsunuz? Ona göre yorum yapılır diye sormak istedim... Yaşınız kaç bilmiyorum ama bu dönemde çoğu erkeğin kafası böyle işliyor, şaşırmadım yani yazdığınıza. Ben de deneyimledim maalesef... Ne uzun uzun yazın ne takip edin ne de kafa yorun. Sıfır iletişim ile yok sayın onu
Üzülmeyin çokta uzun süre konusmamissiniz zaten.Merhabalar ben yanlış bir kişiyle bir süre bir ilişki yaşadım.2 hafta kadar konuştuk sonra ayrıldık. Ben ayrıldım ilgisiz olduğu için 2 ay sonra yine yazdı.tekrar konuşmaya başladık çünkü ona karşı duygularım vardı.ama yine yanlış yaptı bana saygızılık yaptı tekrar bitirdim şuan kendimi salak gibi hissediyorum önce else etmek içğn her türlü şeyi yaptı elde edince de değersizleştirdi.saygısızlık yaptı.pişmanım 2. Kez şans verdiğim için. Sonunda değersizleşen ben oldum yine
Evet kısa sürdü ama sevmiştim. Sonrasında sevdiğine inandırıp saygısızlık yapması yok sayması gururumu kırdı. Sevmemiş demekki. Kandırılmışım. Bu aslında zoruma gidiyor özgğven ve gurur kırıklığı. Neden sevmedi bende eksik olan ne diye üzüldümÜzülmeyin çokta uzun süre konusmamissiniz zaten.
Uzun süre geçmediği için şükredin bence. Böyle devam ederdi çünkü. Hemen hemen aynı şeyleri 1 yıla yakın yaşadım. Aylar sonra gelip, özürler dileyip, sözler verip, 2 gün sonra aynı... Tabii ki başka şansı hak etmedi, sıfır iletişimle "bb" dedim. Oyuncak değiliz. Bak, nasıl hemen duygu beslemişsiniz ama onun şu an umrunda değildir. Şahsen ben, onun hayatında tek olduğumu hissedemedim hiç, güvenemedim. Instasından belli zaten. Engelleyince, peşimde çok dolandı ama 3. şansı verecek değiliz... İnstada eskort avına devam etsin o. Onlara bu yakışır. Bizim gibi güzel sevenleri de Allah uzak etsin. Bence dediklerimi yapın siz ama gardınızı indirmeyin. Kafanızı da ona yormayın. Birkaç hafta sonra daha da iyi hissedeceksinizHayır fiziksel olarak bir şey yaşamadık o istedi. Ama ben buluşmadım. İlkimi bana değer veren beni seven insanla yaşamak istediğim için. Elde etti demem deki kasıt duygusal olarak onu sevdim bağlandım onada söyledim. Söyledikten sonra tavrı değişti bir gün önceki adam o değilmiş gibi. Soğuk yazdı bende hesap sordum hangisi gerçek sensin diye. Tartıştık vs. Dengemle oynadı sonunda da saygısızlık yaptı
Siz üzülün, kendinizi eksik hissedin diye böyle yapıyorlar zaten. Asıl değersiz kendileri ama. İnadına mutlu, umursamaz, keyifli görünün. O kim ki sizi üzsün? Burada insanlar ne dertler paylaşıyorlar. Ayrıldıktan sonra buraları okuyunca şükrediyorum her gün.Evet kısa sürdü ama sevmiştim. Sonrasında sevdiğine inandırıp saygısızlık yapması yok sayması gururumu kırdı. Sevmemiş demekki. Kandırılmışım. Bu aslında zoruma gidiyor özgğven ve gurur kırıklığı. Neden sevmedi bende eksik olan ne diye üzüldüm
3 ayı geçti bazen tamamen unutmuş gibi oluyorum bazen de acı çekiyorum neden böyle sizce tamamen unutabilir miyim. Şuan sınav dönemindeyim birde kpss çalışıyorum onu yüzünden yaşarım gittiUzun süre geçmediği için şükredin bence. Böyle devam ederdi çünkü. Hemen hemen aynı şeyleri 1 yıla yakın yaşadım. Aylar sonra gelip, özürler dileyip, sözler verip, 2 gün sonra aynı... Tabii ki başka şansı hak etmedi, sıfır iletişimle "bb" dedim. Oyuncak değiliz. Bak, nasıl hemen duygu beslemişsiniz ama onun şu an umrunda değildir. Şahsen ben, onun hayatında tek olduğumu hissedemedim hiç, güvenemedim. Instasından belli zaten. Engelleyince, peşimde çok dolandı ama 3. şansı verecek değiliz... İnstada eskort avına devam etsin o. Onlara bu yakışır. Bizim gibi güzel sevenleri de Allah uzak etsin. Bence dediklerimi yapın siz ama gardınızı indirmeyin. Kafanızı da ona yormayın. Birkaç hafta sonra daha da iyi hissedeceksiniz
Siz üzülün, kendinizi eksik hissedin diye böyle yapıyorlar zaten. Asıl değersiz kendileri ama. İnadına mutlu, umursamaz, keyifli görünün. O kim ki sizi üzsün? Burada insanlar ne dertler paylaşıyorlar. Ayrıldıktan sonra buraları okuyunca şükrediyoru
Ahh canım benim, ara ara aklına gelmesi çok normal zaten. Ben 30 yaşındayım, geçen sene bu zamanlar ilk uzaklaşmayı yapmıştı ve ben de 29 yaşında, evde delirmiş hâlde bir psikolojiyle KPSS çalışıyordum, ağlayarak ama3 ayı geçti bazen tamamen unutmuş gibi oluyorum bazen de acı çekiyorum neden böyle sizce tamamen unutabilir miyim. Şuan sınav dönemindeyim birde kpss çalışıyorum onu yüzünden yaşarım gitti
Bunun öncesi de vardı aynı ortamda bir süre çalıştık. Hemen olmadı bu bağlanma öncesi vardı. Aylar öncesinden oluşmuştu ama ilk o yaklaştı ondan sonra bende bir şeyler oluştuÇok hızlı bağlanıyorsunuz tek sıkıntı bu, insanları iyice tanımadan iki hafta iki ay vb gibi kısacık zaman dilimleri bağlanmak için çok çok kısa zamanlar. Bu adamın size siz bağlanın diye extra bişey yaptığını da düşünmüyorum standart flörtleşmiştir siz ciddiye bağlayınca kaçmıştır. Haklı demiyorum ama bu modellerden aşırı fazla var. Hayatımıza birine almak kolay bir şey olmamalı hemen bağlanmayın tanıyın iyice. Kontrollü olun. Bir başkası size hata yaparsa da kusuru kendinizde aramayın birinin gitmesi sizi çirkinleştirmez yetersizleştirmez. Olmamıştır ve yollar ayrılmıştır amaçlar uyuşmamıştır bakış açıları başkadır
Aynı durumdayız şuan beni çok iyi anlıyorsunuzAhh canım benim, ara ara aklına gelmesi çok normal zaten. Ben 30 yaşındayım, geçen sene bu zamanlar ilk uzaklaşmayı yapmıştı ve ben de 29 yaşında, evde delirmiş hâlde bir psikolojiyle KPSS çalışıyordum, ağlayarak amaAllah'ım nolur içimi soğut, unutayım da ders çalışayım, emeklerim gidecek diye diye dua da ederdim. Çok çok kötüydüm. Seni çok iyi anlıyorum şu an. Kıyamam
Az kaldı zaten sınava, kendini aşırı zorla. Onu her yerden engelle ki, yazdı yazmadı veya kimi takip etti vs. gibi kafa yorma. Telefonu diğer odaya koyup derse otur, kazanacam de. Gece tak kulaklığı ağla, içine atma sakın...
Onun değişmeyeceğini, verdiğin şansı da senin kıymetini de anlamadığını hatırlat kendine. Benimki tüm kış şansını denedi diyebilirim ama Mart ayında son kez açıkça konuşup, beynimden de sildim. Ona rağmen hep görünmeye çalıştı, hâlâ da silmemiş numaramı. Benim bile aklıma geliyor arada ama, kötü özelliklerini düşünüp, "Benim değerimi bilemedi, sevseydi duygusal yaklaşırdı, başka kızları takip etmezdi" gibi kötü özelliklerini aklıma getiriyorum. Ve zaten böyle birini ve böyle bir ilişki istemediğimi fark ettim. Sevgi böceği, ilgili, ponçik, "sesini duymak istedim" diyebilecek birini istiyorum. Bu buzzzduYani, kesinlikle unutacaksın. Bana güven sen ❤
Walla bağlanmam için yeterli mi bilmiyorum ama iltifatlar aşk sözleri hep hayatında olayım çıkarma beni vs cümleleri kullandıÇok hızlı bağlanıyorsunuz tek sıkıntı bu, insanları iyice tanımadan iki hafta iki ay vb gibi kısacık zaman dilimleri bağlanmak için çok çok kısa zamanlar. Bu adamın size siz bağlanın diye extra bişey yaptığını da düşünmüyorum standart flörtleşmiştir siz ciddiye bağlayınca kaçmıştır. Haklı demiyorum ama bu modellerden aşırı fazla var. Hayatımıza birine almak kolay bir şey olmamalı hemen bağlanmayın tanıyın iyice. Kontrollü olun. Bir başkası size hata yaparsa da kusuru kendinizde aramayın birinin gitmesi sizi çirkinleştirmez yetersizleştirmez. Olmamıştır ve yollar ayrılmıştır amaçlar uyuşmamıştır bakış açıları başkadır
Burnundan kıl aldırmazlar ki. 2 ay sonra yine yoklarAynı durumdayız şuan beni çok iyi anlıyorsunuzunutmayı çok istiyorum. Bunun hiç öyle çabaları olmadı ben bitirdim o saygısızlık yaptı diye o hiç çabalamadı peşimden gelmedi sonrasında da hiç yazmadı iyiki de yazmadı. Kendini bir halt sanıyor ego tavan neyine güveniyorsa
3 ayı geçti yazacağını sanmam yazsa da kabul etmem tekrar çok üzüldüm onun yüzünden. Olan duygum ve geçen zamanıma oldu.Burnundan kıl aldırmazlar ki. 2 ay sonra yine yoklarAma kapıları kapatmak lazım yoksa üzgünüm ama "cepte" görüyorlar. Düşününce zaten, çok mu seviyorlar, aşıklar mı, evlenecekler mi ki bize geliyorlar? Bu uzaklaştığı aylar içinde oturup bizi mi düşünüyorlar? Hepsinin cevabı, "yoo" maalesef. Ben de duygularımı gösterdim. 6 ay olmuştu sanırım. Neden göstermeyim ki, savaşta mıyız ki taktik kovalayalım? Sevgi, duygu yoksa ve karşımdakinden de göremeyeceksem neden kalayım? Biz yakınlaştık da ama. Pişman da değilim, güzel bir hatıra oldu bana. Fakat işte onda pek duygu yoktu ve bitirdim. Herkesin beklentisi ve ilişki anlayışı farklı. Kimseyi zorlayamıyoruz maalesef. Kısmet olsa her türlü olurdu zaten ama salmak lazım. Olursa olur, olmazsa olmaz. Kötü hissedecek bi durum yok bence Klişe olacak ama kesinlikle zaman...
Bağlanmak nedir biliyor musunuz? Yıllar geçireceksiniz, acınızı sevincinizi paylaşacaksınız, karşılıklı bir sevginiz aşkınız olacak, birbirinize güven duyacaksınız. Siz hoşlanıp aşık olmuşsunuz ama bağlanmak çok büyük bir şey. Kopmak çok zor oluyor hayatınızda belleğimizde büyük yer kaplar o kişi. Bu sevgili olur arkadaş olur aile bireyi olur. Beğenip sevmişsiniz adamı ama bir süre sonra olmamış gibi unutup gideceksiniz onu siz de o yüzden zorla belleğinize gereksiz birini çok büyük bir şeymiş gibi kodlamayın böyle yaparak kendinize haksızlık etmeyin. Size değer vermemiş emek harcamamış kimseye bağlandım demeyin. Ben aynı konuşmayı en yakınlarıma da yapıyorum. Bazen olaylara fazla duygusal bakıp insanları gözümüzde çok büyütüyoruz. Hak etmedikleri bir değeri ben ona bağlandım diyerek gösteriyoruz. Oysa sizin için kim ki? Sizin için ne yaptı? Ne kadar değer verdi ki kolayca bağlandım diyerek ona o değeri hemen veriyoruz. Üstelik size hatayı karaktersizliği o yapmış. Siz böyle çat diye o değeri ona verirseniz sizi böyle hep çok üzerler. Hata yapanın hatasından siz kendinizi sorumlu tutuyorsunuz sonra. Ne veremedim diye soruyorsunuz kendinize aslında ona hak ettiğinin milyon katını hemen vermişsiniz. O yüzden en çok kendinizi sevin en büyük değeri kendinize verin. Karaktersiz olanın hatalarının faturasını kendinize kesmeyin. Bunu bir ders olarak alıp kendinize artık her zamankinden daha özen verip daha fazla sevinBunun öncesi de vardı aynı ortamda bir süre çalıştık. Hemen olmadı bu bağlanma öncesi vardı. Aylar öncesinden oluşmuştu ama ilk o yaklaştı ondan sonra bende bir şeyler oluştu
İşte o söyledi ve emin olun bunu pek çok kişi söyleyecek. Şunu sorun kendinize ben bu adamı neden iki güzel sözle hayatımdan çıkaramayacak kadar büyük değer vereyim. Ne yaptı benim için güzel söz söylemekten başka? Siz zaten güzelsiniz bunu herhangi biri de söyleyebilir sizi birçok kişi sevebilir aşığım diyebilir. O adamın farkı ne ki bağlanasınız asla hayatınızdan çıkaramayasınızWalla bağlanmam için yeterli mi bilmiyorum ama iltifatlar aşk sözleri hep hayatında olayım çıkarma beni vs cümleleri kullandı
Ne kadar doğru demişsiniz o kim ki ona o kadar değer verip sevmişim. Ama aşkta mantık yok ki eğer herkes dediğiniz gibi yapabilseydi zaten kimse acı çekmezdi.beşki tecrübe edinerek sizin dediğiniz gibi davranışlır zamanla. Ama duygulara söz geçmiyor öyle benim için emeği yok sevgisi yok değeri yok deyip hemen kestirip atamıyoruz ki zaten ilk başlarda gerçek yüzlerini göstermiyorlar ilgili ve aşık gibi davranıyorlar. Bizde inanıp bağlanıyoruzBağlanmak nedir biliyor musunuz? Yıllar geçireceksiniz, acınızı sevincinizi paylaşacaksınız, karşılıklı bir sevginiz aşkınız olacak, birbirinize güven duyacaksınız. Siz hoşlanıp aşık olmuşsunuz ama bağlanmak çok büyük bir şey. Kopmak çok zor oluyor hayatınızda belleğimizde büyük yer kaplar o kişi. Bu sevgili olur arkadaş olur aile bireyi olur. Beğenip sevmişsiniz adamı ama bir süre sonra olmamış gibi unutup gideceksiniz onu siz de o yüzden zorla belleğinize gereksiz birini çok büyük bir şeymiş gibi kodlamayın böyle yaparak kendinize haksızlık etmeyin. Size değer vermemiş emek harcamamış kimseye bağlandım demeyin. Ben aynı konuşmayı en yakınlarıma da yapıyorum. Bazen olaylara fazla duygusal bakıp insanları gözümüzde çok büyütüyoruz. Hak etmedikleri bir değeri ben ona bağlandım diyerek gösteriyoruz. Oysa sizin için kim ki? Sizin için ne yaptı? Ne kadar değer verdi ki kolayca bağlandım diyerek ona o değeri hemen veriyoruz. Üstelik size hatayı karaktersizliği o yapmış. Siz böyle çat diye o değeri ona verirseniz sizi böyle hep çok üzerler. Hata yapanın hatasından siz kendinizi sorumlu tutuyorsunuz sonra. Ne veremedim diye soruyorsunuz kendinize aslında ona hak ettiğinin milyon katını hemen vermişsiniz. O yüzden en çok kendinizi sevin en büyük değeri kendinize verin. Karaktersiz olanın hatalarının faturasını kendinize kesmeyin. Bunu bir ders olarak alıp kendinize artık her zamankinden daha özen verip daha fazla sevin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?