Mutsuz

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Elbirliğiyle beni haksız çıkartıyorlar, el birliğiyle beni suçlu yapıyorlar hepsi toplanmış "aldatılmış" olmamın faturasını bana kesiyorlar.
Çok öfkeliyim kırgınım içim paramparça..
Nasıl geçirdiniz boşanma sürecini? Hala bitiremediğiniz duygularınız yüzünden kendinizden nefret etmeden nasıl yaşadınız ? insanların söylediklerine kulaklarınızı nasıl tıkadınız? Nasıl nasıl?
Bir formülü olsa, ilacı olsa gidip alsam.. Yatsam uyusam aradan yıllar geçmiş olsa her şey bitmiş olsa, rüya olsa uyansam oh be ruyaymıs desem.
Burası aglama duvarım oldu. ozur dılerım herkesten.

Ondan öncede yasıyordunuz, sonrasındada yaşayacaksınız. Hayatınızın odak noktası yapmayın derim. Aldatılmaktan bahsetmissiniz sürekli kuşku ile yaşamaktansa çok şükür kurtuldum diyin, bir evliliği bitirmek kolay değildir ama aklınızda bitirdiginizde eminim kolaydır.

Canım benim ya sen edepli durdukca cirkinlesmedikce birde faturayı sanami kesiyorlar !!!Rabbim içine ferahlık versin boşanmak seni daha çok yıpraticak yavaş yavaş öldürecek o zaman daha mı mutlu olucaklar !çekip gitmek lazım tüm seni aşağı çekenlerin yanından

sen insanlardan kaçacak bişey yapmadın
sen saklanılacak bişey yapmadın
sen insanların konuşmalarına kulak tıkamak zorunda kalmayı gerektirecek birşey yapmadın...
konularını bılıyorum..
bır kadın kocasına zerre deger vermeyıp afedersın ıt muamelesı yapsa bile aldaltılmayı haketmezistemeyen boşanır..
oyuzden bu konu hakkında konusmak istemıyorum de mevzuyu acanlara yada üstüne gelırse ben aldatılan tarafım ve eşşek yüküyle hatam olsa dahi hiçbir kadın aldatılmaaz de.bitti.nokta..

Elbirliğiyle beni haksız çıkartıyorlar, el birliğiyle beni suçlu yapıyorlar hepsi toplanmış "aldatılmış" olmamın faturasını bana kesiyorlar.
Nasıl geçirdiniz boşanma sürecini? Hala bitiremediğiniz duygularınız yüzünden kendinizden nefret etmeden nasıl yaşadınız ? insanların söylediklerine kulaklarınızı nasıl tıkadınız? Nasıl nasıl?
Bir formülü olsa, ilacı olsa gidip alsam.. Yatsam uyusam aradan yıllar geçmiş olsa her şey bitmiş olsa, rüya olsa uyansam oh be ruyaymıs desem.
ne özrü ya aşkolsun, tabii ki anlatacaksın ki rahatlayasın
ya benim annem aldatıldığında babaannemin eeee annen de dırdır yapıp adamı soğtumasaydı dediğini bilirim :( ve bunu anneme de söylemişliği vardır yani
babamın neredeyse sırtını sıvazlayacaklardı aldattığı için ama annem suçlu olmuştu şaka gibi di mi :(
böyle düşünen insanlarla görüşme kim olursa olsun telefonlarına çıkma evlerine uğrama
duygularını bi anda bıçakla kesilmiş gibi atamazsın kendinden nefret edecek bi durum yok ortada bunların hepsi bi süreç ne yazık ki acıyı yaşayacaksın öfkeyi de zaman zaman sevgin de depreşecek sonra yine nefret edeceksin ama sonra duygusuzlaşıp hiçbişe hissetmemeye başlayacaksın
bilmiyorum nasıl yardımcı olabilirim sana keşke elimden bişe gelse ama tek diyebileceğim kendini kasma bişe hissetmemek için aksine her duygunu doya doya yaşa ki kötüyü kolay atabilesin içinden

Kim sana kesiyor aldatılmanın faturasını?
Herkesin her söylediği ciddiye alınmaz mugehatun mugehatun sen de biliyorsun.
Hele böyle zamanlarda kim dost kim düşman anlamak çok kolay olur.
Bunu öğrendiğinden beri biliyorsun zaten bunun bir sınav olduğunu, zor bir döneme girdiğini.
Evlenmedim, boşanmadım.
Ama insanların ne kadar fütursuz, empati yoksunu olduğunu da bu toplumun ne denli erkek yanlısı olduğunu da iyi biliyorum.
Bunları yaşayan ilk kişi de değilsin son kişi de, biliyorsun.
Kimseyi duyma, kendi kendine konuşup durma, insanların arasına karışmak en güzeli bence.

Aldatmanin bir gerekcesi olamaz, karaktersizce ve vicdansizca bir harekettir sadece
Burdan soylemek kolay biliyorum ama gececek, sizden hicbir sey onemli degil, sadece buna inanin...

21386_228699570612431_1540949628_n[1].webp

Bu yazıyı okutun sizi anlamayan ve yargılayanlara.

Bana en çok dokunan yer "hala bitiremediğiniz duygularınız yüzünden kendinizden nasıl nefret etmeden yaşadıniz ?" Sorusu oldu.

Bence ayrılan, boşanan, boşanma sürecinde olan herkesin genellikle yaşadığı bir şey bu.
Bi yandan kızıyorsun bu yaptıklarına rağmen ne sevgisi bu diye, bir yandan da duruyor o hisler yerinde. Hortlayip duruyor ara ara.

Geçicek, sıkılıcaklar, yeni dedikodu malzemeleri bulacaklar.
Ya da bir soran sırasını savacak.
Bir daha bir daha soramayacak.
Bi şekilde geçecek yani.
İnşallah mutlu olursun.

kım suclu cıkarıyor senı :(
yogurdumuz ekşı dıyemıyorlar tabı
bızde hata demek erdemınde bulunamıyorlar

bence sen muhattap olma kımseyle cırkınlesıcekler bellkı

İnşallah aldatılmaktan dolayı seni suçlu bulan kadınlar ( masumsan gerçekten) kendileri aldatılırlar. İnşallah kızları da aldatılırlar. Kimseye dertlerini anlatamasınlar. Ne çok seviyoruz insanları karalamayı.

Canım senin suçun falan yok.
İnsanlar evliyken başkasına aşık olabilir, başkasıyla sevişmek isteyebilir. Bu abes değil.
Aptalca olan bu saydıklarımı yapmadan boşanmayı unutmaları!
Ciddiye alma kimseyi.
Pisleşmen gerekiyorsa da yemin ederim ortaya dedikodu sal, ilişkisi gay biriyleymiş falan diye.

Ya ben anlamadim kocana kuyruk sallayan o s......tugu degil uckuruna sahip cikamayan o adam musvettesini zaman israfini degip seni sucluyolar oylemi kim ?nasil?hangi akla hizmet?:KK62:

Back
X