- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
Ah mügecim patlayacaksın, hepsine, başka yolu yok, bir daha affet diyen, bana destek olmak yerine gözüme soka soka ağlayan beni yok bilsin bundan böyle diyeceksin. Altı üstü boşanıyorum devasız hastalığa tutulmadım diyeceksin.Elbirliğiyle beni haksız çıkartıyorlar, el birliğiyle beni suçlu yapıyorlar hepsi toplanmış "aldatılmış" olmamın faturasını bana kesiyorlar.
Çok öfkeliyim kırgınım içim paramparça..
Nasıl geçirdiniz boşanma sürecini? Hala bitiremediğiniz duygularınız yüzünden kendinizden nefret etmeden nasıl yaşadınız ? insanların söylediklerine kulaklarınızı nasıl tıkadınız? Nasıl nasıl?
Bir formülü olsa, ilacı olsa gidip alsam.. Yatsam uyusam aradan yıllar geçmiş olsa her şey bitmiş olsa, rüya olsa uyansam oh be ruyaymıs desem.
Burası aglama duvarım oldu. ozur dılerım herkesten.
Mümkünse yaşayacağın yere boşanmadan karar vermeye ve iş meselesini de halletmeye bak derim. Geçecek ama tepki koymazsan canın çok yanar. Varsın sen kötü ya da geçimsiz ol gözlerinde, olsun, ama sana gık diyemez hale gelirler tepki koyduğunda ve bu da yeter. Bir daha da karşı taraftan asla kimseyle görüşme artık. Ailene de şart koş, bir daha eve kabul ederseniz beni göremezsiniz bile de gerekirse. Başka yol göremedim... Umarım atlatırsın şu aşamaları da bir an önce..