Mutsuz

Rica ederim canim. Simdiye kadar hep mantikli adimlar attin bundan sonra da dogru kararlar verecegine inaniyorum ben.
Çok çok çok haklısın. Herkes eski düzeni istiyor.
Doğru. Yarın davayı açmak için avukat bulacağım.
Artık hareket zamanı doğru.
Tşk ederim yorumların için

Muge canim sen iyide olsan kotude olsan elalem konusur... hic seni aklinin ucundan gecmeyecek seyleri düşünüp konuşurlar... tek cevabin "benim vicdanım rahat bu dünyada hakime oteki tarafta Allaha ben elimden geleni yaptim hatayi zinayi o yapti " olmali...
O cok buyuk konusup suclayanlara da bir gun sizin basiniza gelmeyecegi ne malum diye sor! Burası dünya imtihan yeri kimse öyle asla olmaz demesin!

Ayrica bak suan aklima geldi inanan birisin okudugum kadariyla... şöyle düşün herkes bi seylerle imtihan oluyor bu dünyada.... hicbir bebek hakettigi icin annesiz ya da babasiz dünyaya gelmiyor oyke degil mi veya fakirliği hastalığı biz tercih etmiyoruz... kiminin en sevdikleri hayatta değil kiminin başını sokacağı bi evi yok... kiminin bütün ömrü hastahanelerde geçiyor.... suan bi tercih hakkin olsaydi allahin sana verdigi imtihanlardan hangisini yasamak isterdin açlık hastalik anne babanin kaybi ya da esinin seni aldatmasi yasadigin hayal kirikligi ve ayrilik.... HANGİSİ?
Şunu demek istiyorum suan mutsuzsun evet birden bire tepetaklak oldu hayatin ama gececek... elbet bir gun geçecek.... suan sahip olduklarin icin sukretmeyi ve bol bol sakin bir sekilde dua etmeyi dene.... niye ben demeden...
Uzun bir yazi oldu ozur dilerim... bak benim de bir derdim var herkesin imtihani baska baska... daha 17 yasindaki kardesimin tip1 diyabet hastasi oldugunu ogrendik o kadar yuksekti ki degeri komaya girmeden farkedildi buna da şükür. .. biliyo musun simdi ömrü boyunca insulin kullanacak... bu gecmeyecek bi durum sadece rabbim alisma gucu ver diye dua edebiliyoruz... her yedigini gram gram ölçmek zorunda yaninda hassas terazi ile geziyo anlatabiliyor muyum...
Derdim sana felaket senaryolari gosterip acini hafife almak degil... herkesin imtihaninin farkli farkli oldugunu gostermek.... biz hep burdayiz gormesende istedigin kadar yazıp cizabilirsin elimizden geleni yapariz senin icin... sen degerlisin guzel mugeye iyi bak. ..

Şöyle bİ konularınıza göz gezdirdim.Bakın mesele sadece aldatılmak değil ki o buzdağının görünen kısmı sadece.
Bu evlilik sizi bitirmiş tüketmiş sömürmüş adeta.
Aslında aldatıldım diye sevinmeniz lazım ki şu an bunu yapamıyorsunuz ama zaman geçtikçe sevineceksiniz.
Çünkü eğer aldatılmasaydınız yıllarınızı heba etmeye devam edecektiniz.
Size kendinizi kötü hissettiren kim varsa uzaklaşın en aZından bedenen mümkün değilse bile ruhen uzaklaşın.
Bir de neden ondan kalanlarla dayanmalı ve yaşamalısınız ki böyle yazmışsınız imza kısmına?
Aksine koparın tüm bağları ondan bir şey kalmasın.
Yazın bize sık sık lütfen iyi olun.

Mugecim, sen kendini biliyorsun ya gerisi hiç önemli degil. Millet konusur da konuşur. Bosverip kendi kafana yatani yapacaksın.

Off müge derdin bitmiyor
üzülüyorum da sana. .
bence bu adam yokken daha mutlu olabilirsin sen
kim o seni suclayanlar bilmiyorum ama kesinlikle suçlu sen değilsin buna emin ol. Kendini suclayarak iyice bunalma

o insanların dediği gibi senin bu evlilikteki tek derdin aldatılmak değil ki müge
evet çok acı aldatılmakta ama ondan önceside var o adamın seni nasıl mutsuz ettiğini bir biz biliyoruz birde sen
unutma yaşadıklarını duygusal boşlukta olan sen gününü gün edip aldatan o
elalem hep konuşur ne yaşadıgını sen biliyosun

Bu pişmanımlar falan hikaye. Ortada pişmanlık bile yok. Gerçekten pişman olsa, bu haltı yedikten sonra pişman olur, ondan sonra senin istediğin gibi bir koca olmaya çalışırdı. Pişmanlık kadın aldatıldığını öğrendikten sonra başlamaz. Sen ögrendikten sonra gelen o pişmanlık var ya, aslında, ''ben düzenim bozulsun istemiyorum hepsi bu'' demektir, başka da bişi değil.
(Hoş gerçekten pişman olmuş olsa bile aldatmanın affedilir tarafı yok gerçekten.)
Mügecim lütfen güçlü ol, bu oyunlarla seni kandırmalarına fırsat verme.

Önce ben demelisin bundan sonraki hayatında hayat öyle daha kolay oluyo insan için

Haklısın hayatım, bundan sonra önce ben. Bundan sonra ben nasıl mutluysam öyle.

Muge canim sen iyide olsan kotude olsan elalem konusur... hic seni aklinin ucundan gecmeyecek seyleri düşünüp konuşurlar... tek cevabin "benim vicdanım rahat bu dünyada hakime oteki tarafta Allaha ben elimden geleni yaptim hatayi zinayi o yapti " olmali...
O cok buyuk konusup suclayanlara da bir gun sizin basiniza gelmeyecegi ne malum diye sor! Burası dünya imtihan yeri kimse öyle asla olmaz demesin!

Ayrica bak suan aklima geldi inanan birisin okudugum kadariyla... şöyle düşün herkes bi seylerle imtihan oluyor bu dünyada.... hicbir bebek hakettigi icin annesiz ya da babasiz dünyaya gelmiyor oyke degil mi veya fakirliği hastalığı biz tercih etmiyoruz... kiminin en sevdikleri hayatta değil kiminin başını sokacağı bi evi yok... kiminin bütün ömrü hastahanelerde geçiyor.... suan bi tercih hakkin olsaydi allahin sana verdigi imtihanlardan hangisini yasamak isterdin açlık hastalik anne babanin kaybi ya da esinin seni aldatmasi yasadigin hayal kirikligi ve ayrilik.... HANGİSİ?
Şunu demek istiyorum suan mutsuzsun evet birden bire tepetaklak oldu hayatin ama gececek... elbet bir gun geçecek.... suan sahip olduklarin icin sukretmeyi ve bol bol sakin bir sekilde dua etmeyi dene.... niye ben demeden...
Uzun bir yazi oldu ozur dilerim... bak benim de bir derdim var herkesin imtihani baska baska... daha 17 yasindaki kardesimin tip1 diyabet hastasi oldugunu ogrendik o kadar yuksekti ki degeri komaya girmeden farkedildi buna da şükür. .. biliyo musun simdi ömrü boyunca insulin kullanacak... bu gecmeyecek bi durum sadece rabbim alisma gucu ver diye dua edebiliyoruz... her yedigini gram gram ölçmek zorunda yaninda hassas terazi ile geziyo anlatabiliyor muyum...
Derdim sana felaket senaryolari gosterip acini hafife almak degil... herkesin imtihaninin farkli farkli oldugunu gostermek.... biz hep burdayiz gormesende istedigin kadar yazıp cizabilirsin elimizden geleni yapariz senin icin... sen degerlisin guzel mugeye iyi bak. ..

Çok geçmiş olsun canım, inş bir an önce şifa bulur kardeşin :(
Doğru diyorsun burası imtihan dünyası, burası bu kadar işte.
Hiç başıma geleceğini düşündüğüm bir şey değildi, çocuk için üzülürken yaşadıklarım ağır geldi.
Geçecek biliyorum da bu süreç böyle zorlayacak besbelli.
Yapacak bir şey yok :/

Şöyle bİ konularınıza göz gezdirdim.Bakın mesele sadece aldatılmak değil ki o buzdağının görünen kısmı sadece.
Bu evlilik sizi bitirmiş tüketmiş sömürmüş adeta.
Aslında aldatıldım diye sevinmeniz lazım ki şu an bunu yapamıyorsunuz ama zaman geçtikçe sevineceksiniz.
Çünkü eğer aldatılmasaydınız yıllarınızı heba etmeye devam edecektiniz.
Size kendinizi kötü hissettiren kim varsa uzaklaşın en aZından bedenen mümkün değilse bile ruhen uzaklaşın.
Bir de neden ondan kalanlarla dayanmalı ve yaşamalısınız ki böyle yazmışsınız imza kısmına?
Aksine koparın tüm bağları ondan bir şey kalmasın.
Yazın bize sık sık lütfen iyi olun.

Gerçekten beraberken mutsuzdum, hele son yıllar. Sürekli kendi hayatında bir adam, yapayalnız ben. Ama seviyordum bu yüzden o yalnızlığıma rağmen onunlaydım. Hep ümit içerisinde bekliyordum normal bir kocaya dönmesini. Çok sevdim, en başından beri peşinde deliler gibi koştum. Aşık oldum, aşık olduğum için kolay vazgeçemedim. Hep daha çok seven tarafın ben olduğumun farkındaydım ama ziyanı yok diyordum kendime. Seviyorsam bu benlik bir şey hem o da öyle ya da böyle seviyor. Kalbim kırıldı kısacası. Kısa bir zaman değil ki... Yıllardan bahsediyorum. Hep kötü şeylerde yaşamadım hem. O kadarda gurursuz ya da sülük gibi yapışan tiplerden değildim yani. Bende sevildiğimi hissettim. Sürprizleri, sevildiğimi hissettirdiği anlar, romantik bir balayı, vs vs.. oldu yani, yanında kalmam için nedenler. Sonrasında kötüleşse de onlara tutundum. Şimdi kalbim çok kırık, en çok bu acıtıyor canımı.Keşke nefret duygum bu kadar kısa sürmeseydi içim öfkeyle dolu olsaydı. O kadar çok isterdim ki. Böylece her şeyi daha kolay unuturdum. Şimdi öyle değil. Bundan sonra sevemeyecek, güvenemeyecek, mutlu olamayacağım. En kötüsü de ne unutabilicem, ne affedebilicem. Her şey bitti ve geriye sadece benim yürek enkazım kaldı.

Mugecim, sen kendini biliyorsun ya gerisi hiç önemli degil. Millet konusur da konuşur. Bosverip kendi kafana yatani yapacaksın.

Canımsın*

Off müge derdin bitmiyor
üzülüyorum da sana. .
bence bu adam yokken daha mutlu olabilirsin sen
kim o seni suclayanlar bilmiyorum ama kesinlikle suçlu sen değilsin buna emin ol. Kendini suclayarak iyice bunalma

Valla öyle, dert bende, acıların kadınına döndüm iyce :)

Bu pişmanımlar falan hikaye. Ortada pişmanlık bile yok. Gerçekten pişman olsa, bu haltı yedikten sonra pişman olur, ondan sonra senin istediğin gibi bir koca olmaya çalışırdı. Pişmanlık kadın aldatıldığını öğrendikten sonra başlamaz. Sen ögrendikten sonra gelen o pişmanlık var ya, aslında, ''ben düzenim bozulsun istemiyorum hepsi bu'' demektir, başka da bişi değil.
(Hoş gerçekten pişman olmuş olsa bile aldatmanın affedilir tarafı yok gerçekten.)
Mügecim lütfen güçlü ol, bu oyunlarla seni kandırmalarına fırsat verme.

Yok yok, boşanıyorum zaten, görüştüm bir avukatla. Barışma gibi bir düşüncem hiç olmadı.
Haklısın, ben o mailleri görmeseydim böyle devam edicekti, ben saf ben salak..
Herkes alışır zamanla herhalde bu duruma. Başetmek zorundayım başka bir çarem yok.

Bence eşine net bir şekilde cevap vermelisin Müge. Yani idrak etsin artık geri dönmeyeceğini. Anlaşılan hala umudu var ki, anasını danasını yolluyor daha. Ellerini kirletmeden, işi kotarmayı hedefliyor beyfendi.
Ama daha nasıl b.ka batılır bilmiyor.

Bende bosanma surecindeyim.baskalarinin dedigini gectim kalbimin dediklerini duymasam keske..baskasina giden adami hala ozlemesem,burnumun diregi sizlamasa..Ama asla barismayi dusunmem..Ben bana lazimim.
Ben yazmisim gibi hissettim. Allah yardimciniz olsun

Elbirliğiyle beni haksız çıkartıyorlar, el birliğiyle beni suçlu yapıyorlar hepsi toplanmış "aldatılmış" olmamın faturasını bana kesiyorlar.
Çok öfkeliyim kırgınım içim paramparça..
Nasıl geçirdiniz boşanma sürecini? Hala bitiremediğiniz duygularınız yüzünden kendinizden nefret etmeden nasıl yaşadınız ? insanların söylediklerine kulaklarınızı nasıl tıkadınız? Nasıl nasıl?
Bir formülü olsa, ilacı olsa gidip alsam.. Yatsam uyusam aradan yıllar geçmiş olsa her şey bitmiş olsa, rüya olsa uyansam oh be ruyaymıs desem.
Burası aglama duvarım oldu. ozur dılerım herkesten.

su aptal topluma birileri aldatılan kadın psikolojisini hissettirsin ya zaten aldatılmısız kendimize insanlara olan güvenimizi sarsmıslar bide bizi haksız görüyorlar ah benimde bu aralar duydugum cümleler erkeği aldatmaya sürükleyen kadındır cümleleri nerde eksik yaptınlar ne yapıyorum biliyormusun kulaklarıma kocaman bir tıkac tıkadım duymuyorum herkes konusuyor ama ben artık kimseyi duymuyorum cünkü onları duyunca kendimi dinleyemiyorum ve kendimden daha önemli birsey yok ama bu sürecte en önemli faktör cevre yanında durmaları gerekirken neyse en azından burası var bak yüzlerce kadın senin yanında bizden daha iyi bilecek değil ya diğer salak kafalar

Gerçekten beraberken mutsuzdum, hele son yıllar. Sürekli kendi hayatında bir adam, yapayalnız ben. Ama seviyordum bu yüzden o yalnızlığıma rağmen onunlaydım. Hep ümit içerisinde bekliyordum normal bir kocaya dönmesini. Çok sevdim, en başından beri peşinde deliler gibi koştum. Aşık oldum, aşık olduğum için kolay vazgeçemedim. Hep daha çok seven tarafın ben olduğumun farkındaydım ama ziyanı yok diyordum kendime. Seviyorsam bu benlik bir şey hem o da öyle ya da böyle seviyor. Kalbim kırıldı kısacası. Kısa bir zaman değil ki... Yıllardan bahsediyorum. Hep kötü şeylerde yaşamadım hem. O kadarda gurursuz ya da sülük gibi yapışan tiplerden değildim yani. Bende sevildiğimi hissettim. Sürprizleri, sevildiğimi hissettirdiği anlar, romantik bir balayı, vs vs.. oldu yani, yanında kalmam için nedenler. Sonrasında kötüleşse de onlara tutundum. Şimdi kalbim çok kırık, en çok bu acıtıyor canımı.Keşke nefret duygum bu kadar kısa sürmeseydi içim öfkeyle dolu olsaydı. O kadar çok isterdim ki. Böylece her şeyi daha kolay unuturdum. Şimdi öyle değil. Bundan sonra sevemeyecek, güvenemeyecek, mutlu olamayacağım. En kötüsü de ne unutabilicem, ne affedebilicem. Her şey bitti ve geriye sadece benim yürek enkazım kaldı.

Canımsın*

Valla öyle, dert bende, acıların kadınına döndüm iyce :)

Aaa neler duyuyorum ya ! Daha sadece 28 yaşında bir kadın, sevilen, kafası çalışan, akıllı bir kadın hem de ! Bir daha sevemeyecek miymiş ? O zaman sana sihirli kelimeyi söylüyorum: zaman. Bak önünde ben varım ya 28 de boşandım 32 de hayatımın erkeğini buldum. Diğerinin beni ezdiği ne varsa kilolarım dahil bu el üstünde taşıdı. Senin de ezildiğin, tek bırakıldığın ne varsa iyileşecek, geçecek :KK200:

Elbirliğiyle beni haksız çıkartıyorlar, el birliğiyle beni suçlu yapıyorlar hepsi toplanmış "aldatılmış" olmamın faturasını bana kesiyorlar.
Çok öfkeliyim kırgınım içim paramparça..
Nasıl geçirdiniz boşanma sürecini? Hala bitiremediğiniz duygularınız yüzünden kendinizden nefret etmeden nasıl yaşadınız ? insanların söylediklerine kulaklarınızı nasıl tıkadınız? Nasıl nasıl?
Bir formülü olsa, ilacı olsa gidip alsam.. Yatsam uyusam aradan yıllar geçmiş olsa her şey bitmiş olsa, rüya olsa uyansam oh be ruyaymıs desem.
Burası aglama duvarım oldu. ozur dılerım herkesten.

Aldatmak ahlaksizliktir sizi suclayip bu ahlaksizligi hakli sebepli cikarmaya calisanlarda en az sizi aldatan kadar ahlaksizdir. Onlara bu soylersiniz birdaha ustunuze gelirlerse ama size tavriyem bosanma sureciniz bitene kadar kimseyle muhatap olmamaniz.

Annem, babam, uyuz halalarım...
Dün annesi ve babası geldi, dört senede sevgisini göstermeyen kadın ağladı zırladı karşımda. Ellerinde çiçekle böcekle gelmişler dalga geçmekten de öte tiyatro oynadı sanki karşımda. Kadın bir ara yalnız kalmak istedi ve bana "bende aldatıldım ama affettim sende affet " dedi pişkince.. Çıldırdım gerçekten.
Bu insanlar böyle kapımıza geldikleri için annem de babam da diğer uyuzlar da barışmadığım için suçlar oldular. Halalarım her gün gelmişler ben yokken ve ağlayıp zırlıyolar anneme sarılıp. Buda mı gelcekti başımıza diye..
Ben boşanıcam dedikçe ağlıyolar. Ölseydim o kadar ağlarlarmıydı acaba.
Hata benim. Ben sorunlarımı paylaşmıyordum. Annem babam onu sevdikçe mutlu oluyordum, mükkemmel buldukça bozmuyordum. Yalnız kalıyorum diye üzülüyorlardı ben öyle zannediyordum meğer üzüldükleri filan yokmuş laftaymış.
"Gerçekten pişman çocuk, pişman olmasa ben sana barış der miyim" diyen bir annem var.
Onun annesi annem kadar savunmadı onu bana.

Ya duygularım? Her gün atılan mesajlar. asla boşanmamlar, bilmemneler...
Çok fena. Alıp başımı gidicem en sonunda.
Mügişim,senin arkadaşların dangoz derken ailen daha beter çıktı.
Geleneksel yapıdalar sanırım,gelenekten nefret ederim,o tarz tavırdan ve düşünceden de.
Allah aşkına barışmak istemiyorsan barışma ve biraz kabalaş lütfen gerektiği kadar.
SİZE NE demeyi öğren.Haddinizi bilin demeyi,
En önemlisi SAÇMALIYORSUNUZ demeyi.
Ailenin yanına gitme canın sıkıldığında,hadi annen baban tamam da halalar bilmem neler ne alaka yaa,niye bu kadar söz söyleme hakkı verdin .
Şiştim vallaha.
Gel bana sahilde iki oturup kafa dağıtalım.
Seviyom seni ben . :KK37:

İşte bunun için ailen de olsa herkesle belli bir mesafe olmalı fikrini savunurum hep.
Annem babam da olsa benim aldığım karara saygı du-ya-cak-lar arkadaş.
Bu kadar net.
Kırılırlar diye sakın susmayın.
Sessiz de kalmayın.
Size saygı duymayana da siz de duymayın.

Back
X