Mutsuzluğa da var mısın?

3mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
460
102
53
selamın aleyküm kızlar😊 uzun zamandır yoktum. Bir insanın huzuru yoksa yani mutsuzluk varsa o evde iş yapmak istememe durumu olur mu? Yani pis olmaktan değil ayağım sürüye sürüye yapıyorum. Ah işkolik kocam ve ilgisiz sessiz ve korumacı olmayan biri hala yani 2 sene geçti. “ Bir daha dünya ya gelsem ne evlenirim ne de bu işi yaparım” demesi size neyi hatırlatır? Beni istemediğini düşündüğünü Söylediğimde onunla alakası yok diyor neyle alakası var? Ailesini çok yüklenip sürekli çalışmasından mı yoksa benim sürekli ilgisiz, gezip tozma yok (evlendim tek sevdigim ve gezebildigim sanırım balayıydı) düzgün konuşmaması ( gerizekalı , salak . angus gibi kelimeler sinirlendiginde) peki bunun üzerine alınıp yüzüne bakmamamA(trip) karsılık sankı hakaret eden gibi bana surat asması? Her şekilde her konuda misilleme yapması..?
Yani dokunmasan gelsın yesin yatsın cinsel ihtiyac giderlsin sessiz kalsın hayatı kendi içinde yaşayacaksan neden evlendin? Derdini anlatmaz araba ev alır sonradan duyarım ah ılk sana dıyorum bak der (bir kez oldu bu) bi bakarsın en son ben duyarım.

Son düzenleme:
esinizi bos verin once,
siz kendinize bir sorun,
ben bu adami seviyor muyum, evli olduguma mutlu muyum, yeniden dunyaya gelsem evlenir miyim, evlensem bu adam gibi biriyle mi evlenirim yine.

Bunlar esinizin fikirlerinden daha onemli su anda.

Bize sormussunuz da,
ben kendisine angus diyen kisiye nasils evgi beslenebilir, nasil evlilik devam ettirilir tahayyul dahi edemiyorum.

esinizi bos verin once,
siz kendinize bir sorun,
ben bu adami seviyor muyum, evli olduguma mutlu muyum, yeniden dunyaya gelsem evlenir miyim, evlensem bu adam gibi biriyle mi evlenirim yine.

Bunlar esinizin fikirlerinden daha onemli su anda.

Bize sormussunuz da,
ben kendisine angus diyen kisiye nasils evgi beslenebilir, nasil evlilik devam ettirilir tahayyul dahi edemiyorum.
Ya özünde merhametli ama çözemiyorum artık. Dıyorum zaten ama gerçekten seviyorum ama tekrar gelsem evlenmem..

Hep de özünde iyi ve merhametli oluyorlar🙄
İşte kılıf uydurma olabilir yoksa kendime özel bir merhamet henüz görmedim ağlarsam susmayacaksan ben gidiyorum dediğinden beri yanında ağlasamda ( ağlamama kıyıp sarılma vs beklerm hep) bir şey değişmediğini anladığım günden beri wc de ağlıyorum.

Ya özünde merhametli ama çözemiyorum artık. Dıyorum zaten ama gerçekten seviyorum ama tekrar gelsem evlenmem..
Ya şu özünde iyi olayı iyice klişeleşmeye başladı.Her konuda görüyorum.Konunun başında Adamın tüm kötü özelliklerini sayıyor,okuyorsun okuyorsun Adamdan tiksiniyorsun sonra özünde iyi diyerek konuyu bitiriyor.Bir insan ya iyidir ya kötüdür.Sizin yerinizde olsam boşanır nafakamı alır kafama göre takılırdım beni aşağılayan birine yemek yapıp,çamaşırlarını yıkayarak neden kendimi heba edeyim

Ya şu özünde iyi olayı iyice klişeleşmeye başladı.Her konuda görüyorum.Konunun başında Adamın tüm kötü özelliklerini sayıyor,okuyorsun okuyorsun Adamdan tiksiniyorsun sonra özünde iyi diyerek konuyu bitiriyor.Bir insan ya iyidir ya kötüdür.Sizin yerinizde olsam boşanır nafakamı alır kafama göre takılırdım beni aşağılayan birine yemek yapıp,çamaşırlarını yıkayarak neden kendimi heba edeyim
Birde temizlik ve ütü yapmayınca senden kötüsü yok evi b*k götürüyor der şaka yollu zaten her laf şaka yollu.. haklısınız aslında adını koyamamaktan gelıyor Bir bakıyorsun iyi bi bakıyorsun kötü nasıl ne şekil olduğunu kestiremiyorsun ne bileyim belkide o da benim hakkımda diyordur nerden evlendim bununla diye

Birde temizlik ve ütü yapmayınca senden kötüsü yok evi b*k götürüyor der şaka yollu zaten her laf şaka yollu.. haklısınız aslında adını koyamamaktan gelıyor Bir bakıyorsun iyi bi bakıyorsun kötü nasıl ne şekil olduğunu kestiremiyorsun ne bileyim belkide o da benim hakkımda diyordur nerden evlendim bununla diye
Birde mesleğimi bekliyorum memur olursam başka şehire taşınırsak değişir belki çünkü şuan aile apartındayız ve sıkıcı...

Severek mi evlenmiştiniz işler Nasıl bu noktaya geldi ki

Özünde iyi ve merhametli biri bu hakaretleri değil sevmediği karısına ( bakın sevdiği demiyorum) , düşmanına bile söylemez.
Adam hem sizi sevmiyor ; hem de saygisizin, vicdansizin önde gideni.

Back
X