selamın aleyküm kızlar
uzun zamandır yoktum. Bir insanın huzuru yoksa yani mutsuzluk varsa o evde iş yapmak istememe durumu olur mu? Yani pis olmaktan değil ayağım sürüye sürüye yapıyorum. Ah işkolik kocam ve ilgisiz sessiz ve korumacı olmayan biri hala yani 2 sene geçti. “ Bir daha dünya ya gelsem ne evlenirim ne de bu işi yaparım” demesi size neyi hatırlatır? Beni istemediğini düşündüğünü Söylediğimde onunla alakası yok diyor neyle alakası var? Ailesini çok yüklenip sürekli çalışmasından mı yoksa benim sürekli ilgisiz, gezip tozma yok (evlendim tek sevdigim ve gezebildigim sanırım balayıydı) düzgün konuşmaması ( gerizekalı , salak . angus gibi kelimeler sinirlendiginde) peki bunun üzerine alınıp yüzüne bakmamamA(trip) karsılık sankı hakaret eden gibi bana surat asması? Her şekilde her konuda misilleme yapması..?
Yani dokunmasan gelsın yesin yatsın cinsel ihtiyac giderlsin sessiz kalsın hayatı kendi içinde yaşayacaksan neden evlendin? Derdini anlatmaz araba ev alır sonradan duyarım ah ılk sana dıyorum bak der (bir kez oldu bu) bi bakarsın en son ben duyarım.

Yani dokunmasan gelsın yesin yatsın cinsel ihtiyac giderlsin sessiz kalsın hayatı kendi içinde yaşayacaksan neden evlendin? Derdini anlatmaz araba ev alır sonradan duyarım ah ılk sana dıyorum bak der (bir kez oldu bu) bi bakarsın en son ben duyarım.
Son düzenleme: