• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzluğa da var mısın?

Ailesinin üzerine mi yapıyor ? Sizin eşiniz çok kurnaz ya resmen boşanma planları yapıyor ve sizi evini temizleyen hizmetçisi gibi kullanıyor.Malları aslında onun aldığına ve ailesinin üzerine yaptığına dair kanıtlar bulabilirmisiniz ? Mal kaçırma davası falan açılabilir belki.Adam baya baya uzun vadeli boşanma planları içerisinde
Hep babasının ya da annesinin üzerine yapıyor sorsan mali borç ya da babasının malülen emekliliğinden ındirim yararı için yapıyor aslında bakarsan aılecek kadına deger yok amcası da eşine yapmıyordu. Ben dıyorım boyle yapma ılerde sana bısey olsa senın malında onlara bölünür eşşek gibi çalışıp başkasına nıye yedırıyorsun ki herkes bilmiyor mu kimin olduğunu diyor ya insanlata guvenılır mı millet para için neler yapıyor.. bileziklermin hepsini işine yatırmasından belli zaten olurda boşanır giderse kalmasın bana dıye

Para da gözüm yok mutlu olmak sevilmek istiyorum hiç sevdiğini söylemiyor zorla söylettiriyprım o da arada ve nafaka oyle çok vermez bence ayrılık olunca

Vermez diye birsey yok. Mahkeme ne diyorsa o. Bu adam odunun teki. Size istediginiz sevgi ve ilgiyi asla vermez. Ama gencliginiz gidiyor zamanla

Vermez diye birsey yok. Mahkeme ne diyorsa o. Bu adam odunun teki. Size istediginiz sevgi ve ilgiyi asla vermez. Ama gencliginiz gidiyor zamanla
Köprüden önce oooo parasını konusturuyordu. Aynen ıstemeden birsey almıyor özel gunleri agzımla hatırlatıyorum onuda yapmasam paikolojı elden gidecek iyice. Vermez kesinlikle kendimi parcalıyorum. Cinsellik bile haftada bir neden yani istemiyorsun dıyorum her gun istiyorum ama söyleyemiyorum dıyor oyle sey mi olur ya

Hep babasının ya da annesinin üzerine yapıyor sorsan mali borç ya da babasının malülen emekliliğinden ındirim yararı için yapıyor aslında bakarsan aılecek kadına deger yok amcası da eşine yapmıyordu. Ben dıyorım boyle yapma ılerde sana bısey olsa senın malında onlara bölünür eşşek gibi çalışıp başkasına nıye yedırıyorsun ki herkes bilmiyor mu kimin olduğunu diyor ya insanlata guvenılır mı millet para için neler yapıyor.. bileziklermin hepsini işine yatırmasından belli zaten olurda boşanır giderse kalmasın bana dıye
Bence eşiniz harçlık falan veriyorsa onları biraz biriktirin ve bir avukata gidin.Daha dava açmayacaksınız,danışmanlık ücretinin fazla tutacağını sanmıyorum.Böyle bir mal kaçırma durumunda ne yapmanız gerektiğini,Nasıl belgeler bulmanız gerektiğini size avukat anlatır.Yoksa bu Adam sizi kendi keyfi gelince 5 kuruşsuz şekilde çat diye boşayacak

Ama se

Ama severek evlendık gecende konusu açıldı meger körmüşüm diyo sevgiliykende söylemıyordum sen sorunca soyluyordum dıyor
Seviyor taklidi yaparak aile apartmanda oturacak çamaşırını,yemeğini yapacak birini kandırmış işte.Yaşınız kaç sizin ?

selamın aleyküm kızlar😊 uzun zamandır yoktum. Bir insanın huzuru yoksa yani mutsuzluk varsa o evde iş yapmak istememe durumu olur mu? Yani pis olmaktan değil ayağım sürüye sürüye yapıyorum. Ah işkolik kocam ve ilgisiz sessiz ve korumacı olmayan biri hala yani 2 sene geçti. “ Bir daha dünya ya gelsem ne evlenirim ne de bu işi yaparım” demesi size neyi hatırlatır? Beni istemediğini düşündüğünü Söylediğimde onunla alakası yok diyor neyle alakası var? Ailesini çok yüklenip sürekli çalışmasından mı yoksa benim sürekli ilgisiz, gezip tozma yok (evlendim tek sevdigim ve gezebildigim sanırım balayıydı) düzgün konuşmaması ( gerizekalı , salak . angus gibi kelimeler sinirlendiginde) peki bunun üzerine alınıp yüzüne bakmamamA(trip) karsılık sankı hakaret eden gibi bana surat asması? Her şekilde her konuda misilleme yapması..?
Yani dokunmasan gelsın yesin yatsın cinsel ihtiyac giderlsin sessiz kalsın hayatı kendi içinde yaşayacaksan neden evlendin? Derdini anlatmaz araba ev alır sonradan duyarım ah ılk sana dıyorum bak der (bir kez oldu bu) bi bakarsın en son ben duyarım.

İnsan mutsuzluğunu da kendi seçiyor sanırım bu başlıklardan bunu anlıyorum. Bu hayata bir kez geldiysek eğer, acı çekmekten zevk aldığınızı mı düşünmeliyiz.

Bence eşiniz harçlık falan veriyorsa onları biraz biriktirin ve bir avukata gidin.Daha dava açmayacaksınız,danışmanlık ücretinin fazla tutacağını sanmıyorum.Böyle bir mal kaçırma durumunda ne yapmanız gerektiğini,Nasıl belgeler bulmanız gerektiğini size avukat anlatır.Yoksa bu Adam sizi kendi keyfi gelince 5 kuruşsuz şekilde çat diye boşayacak
Yapabilir yani şüpheli guvenim kalmadı. Harçlık mı? Sizce nasıl verır? İstemeden vermiyor napacaksın der her defasında 3 bes ver her gun dıyorum ıstememe bakma ama yok isteyince veriyor bu da ınsanın zoruna gıdıyor. Cahıl derler ama babam anneme her gun ekmek parası bırakır kac bılezık yaptı. Bu aıle apartı olmasa yıne boyle mı yapardı ınan bılmıyorum

Yapabilir yani şüpheli guvenim kalmadı. Harçlık mı? Sizce nasıl verır? İstemeden vermiyor napacaksın der her defasında 3 bes ver her gun dıyorum ıstememe bakma ama yok isteyince veriyor bu da ınsanın zoruna gıdıyor. Cahıl derler ama babam anneme her gun ekmek parası bırakır kac bılezık yaptı. Bu aıle apartı olmasa yıne boyle mı yapardı ınan bılmıyorum
İsteyince veriyorsa her gün isteyin o zaman.Zorunuza gitmesin siz o evde iş yapıyorsunuz.Siz olmasınız yemek için,temizlik,çamaşır için bir hizmetçi tutmak zorunda kalacaktı.Bir şekilde para bulup avukata gidin derim.Sizi biraz pasif ve kabullenmiş buldum.Hayatınızı kurtarmak için biraz daha çaba gösterebilirsiniz

Seviyor taklidi yaparak aile apartmanda oturacak çamaşırını,yemeğini yapacak birini kandırmış işte.Yaşınız kaç sizin ?
Çok şükür çokta huylarına gıdıp işlerini yapmıyorum lazım olursa seslenirse yaparım babannenin işini. Belkıde işlerini yapıp aşağıda yemek hazırlayıp yemedıgımden sevılmedım huylarına gotmwdgımden..yaşım 27 ama sanki 10 Yıldır evliymişiz gibi hissettirdi , kilom yok kendime bakıyorum herkes gibi idare ederim kendimce ev hali normalım kı zaten suslenıp hezsen ne olacak adam sabah pijamayka goruyor aksamda oyle

İsteyince veriyorsa her gün isteyin o zaman.Zorunuza gitmesin siz o evde iş yapıyorsunuz.Siz olmasınız yemek için,temizlik,çamaşır için bir hizmetçi tutmak zorunda kalacaktı.Bir şekilde para bulup avukata gidin derim.Sizi biraz pasif ve kabullenmiş buldum.Hayatınızı kurtarmak için biraz daha çaba gösterebilirsiniz
Çok açıklayıcı konusuyorsunuz çok teşekkır ederım🙏 İsterim de adam cebıne para almıyor ki eh artık cantasını da annesinde bırakıyor bır dukkanımız var kaynanam orda eşimde ayrı çalışıyor yakınlar. Kurtarmam için kpss şart ama bu motivasyonşa ne kadar calısılırsa işte

İnsan mutsuzluğunu da kendi seçiyor sanırım bu başlıklardan bunu anlıyorum. Bu hayata bir kez geldiysek eğer, acı çekmekten zevk aldığınızı mı düşünmeliyiz.
Doğru bazı insanlar gerceklerı gorur bazıları goremez ben gibi ama ailecek hiç açık vermedıler ki

Çok açıklayıcı konusuyorsunuz çok teşekkır ederım🙏 İsterim de adam cebıne para almıyor ki eh artık cantasını da annesinde bırakıyor bır dukkanımız var kaynanam orda eşimde ayrı çalışıyor yakınlar. Kurtarmam için kpss şart ama bu motivasyonşa ne kadar calısılırsa işte
Kpss çalışın derim çünkü eşiniz tam bir cimri,elle tutulur hiç bir tarafı yok resmen

Kpss çalışın derim çünkü eşiniz tam bir cimri,elle tutulur hiç bir tarafı yok resmen
Ya deyince alıyor ama tutumluluk var tabi cımrı cımrı olmasa o kadar kazanıyorsun aılem ne derse desın tatıle cıkarım kafamı dınlerım ama yok

Ya deyince alıyor ama tutumluluk var tabi cımrı cımrı olmasa o kadar kazanıyorsun aılem ne derse desın tatıle cıkarım kafamı dınlerım ama yok
Ailesinin etkisinde çok kalan biri belli ki

Back
X