• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzluğa da var mısın?

Severek mi evlenmiştiniz işler Nasıl bu noktaya geldi ki
Bende anlamadım severek evlendık ark bıle şöyle derdi kızım ünideyken dometesine kadar alırdı eli boldur hala öyle dümdüz yaşıyor hayatı sadece kibar ama aile öğretmeniş aile olmayı yani nasıl desem özünde iyi dememin sebebi de bu aslında nasıl davranması gerektigini ogreetilmemiş zengin ailede doğmus ama 12 yasında başlamıs işe sen düşün işkolikliği aileden tek oğlan cocuk ama bence sevgiyle büyütülmemiş çok üstüne düşülmüş hala daha oyledir ama sevgi eksik bence. Birde aynı binada olmamız bizi çok huzursuz ediyor ister istemez ilk evlendigimde alısamadım haksızlıga gelemem söylemdim şikayet ederdim ama birkez olsun karısmayın bıze demiş olsa hersey çözülürdü şimdie ama o ne yapıuordu aman boşver boşver şimdi ise hiç dinlemiyor umursayimıyor kestirip atıyor. Benımde tek carem kpss kazanıp gıtmem olur yanı bu bınadan baska turlü çıkamıyoruz bence o da ıstıyor bunaldı bıktı ama dile getirmiyor çünkü normal evliler gibi ne bir gezme var nebileyim normal hayat var tamam ilk evlendim 4 ay birlikte yedik somra isyan edip ayrı yemeye basladık o da alıstı artık ama kım dese düzelşr o ayrı cıksanız dıyor yanı aslında ıyı biri ama nedense eskisi gibi kızdıgında susmuyor. İyiken iyisin kötüyken kötü..

Bende anlamadım severek evlendık ark bıle şöyle derdi kızım ünideyken dometesine kadar alırdı eli boldur hala öyle dümdüz yaşıyor hayatı sadece kibar ama aile öğretmeniş aile olmayı yani nasıl desem özünde iyi dememin sebebi de bu aslında nasıl davranması gerektigini ogreetilmemiş zengin ailede doğmus ama 12 yasında başlamıs işe sen düşün işkolikliği aileden tek oğlan cocuk ama bence sevgiyle büyütülmemiş çok üstüne düşülmüş hala daha oyledir ama sevgi eksik bence. Birde aynı binada olmamız bizi çok huzursuz ediyor ister istemez ilk evlendigimde alısamadım haksızlıga gelemem söylemdim şikayet ederdim ama birkez olsun karısmayın bıze demiş olsa hersey çözülürdü şimdie ama o ne yapıuordu aman boşver boşver şimdi ise hiç dinlemiyor umursayimıyor kestirip atıyor. Benımde tek carem kpss kazanıp gıtmem olur yanı bu bınadan baska turlü çıkamıyoruz bence o da ıstıyor bunaldı bıktı ama dile getirmiyor çünkü normal evliler gibi ne bir gezme var nebileyim normal hayat var tamam ilk evlendim 4 ay birlikte yedik somra isyan edip ayrı yemeye basladık o da alıstı artık ama kım dese düzelşr o ayrı cıksanız dıyor yanı aslında ıyı biri ama nedense eskisi gibi kızdıgında susmuyor. İyiken iyisin kötüyken kötü..
Bence bu Adam aile apartmanından çıkmaz.Sen atanırsan git özgür ol belli ki bu insanlar senin ruhunu emmiş

Neden hem kendinize hem karşınızdakine hayatı zorlaştırıyorsunuz.Bu hayatı birlikte paylaşmak falan değil.Evlilik de hayatı paylaşmak olduğuna göre.
Ne yapabilirim ki ortada ne dövme ne aldatma (ki bi zamanlar aldatıyor dıye delirsemde:)) ne deiçki kumarı var bunlar yoksa nıye bosanıyorsun dıyor aılem katlan dıyorlar.. düz yasıyorlar hayatı bu evlilik onlar içinde. İstemiyorsa bosansın ama o da yok kötü olur sonra

All
Bence bu Adam aile apartmanından çıkmaz.Sen atanırsan git özgür ol belli ki bu insanlar senin ruhunu emmiş
Allah razı olsun ah ne ihtiyacım vardı bunu duymaya.. emmez mi kaynanamın kaynanasından çekiyorum her şeye lafı hazır her seye karışır kimse bısey yapmaz cunku yaşlı (işe gelince) yoksa diri 70 filan vardır yani. Düşünsene deli değilsin ama kimseyi ikna edemiyorsun o misal benimde herkes görüntüde iyi kimse birsey yapmıyor (cunku oyle alışmışlar kendileri normal karsılıyorlar her haraketleri anormal bı durum yok onlar için) yani ayrılıp gitsen kötüydü zaten derler

Kesinli
kesinlikle çıkamaz degil bence cıkmaz evın tek oğlu istedigi kadar ev alsın ( yatırım yapr) ama ayrı çıkmaz işine geliyor bence bazı şeyler bu yüzden karakterini çözemiyorum bende yoruldum bunaldım ama istiyorum ki meslegimi alayım o zaman hersey meynada cıkar ve cocugu benden almaya kalkamazlar bırde o var çol çok düşkünler birsey olsa ben umur dısıyım

Direkt sorun sen boşanmak falan mı istiyorsun de sorunun varsa oturup konuşalım.

Size hakaret eden biriyle mi yaşayacaksınız?

Evlemdikten sonra bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum.

Hoş ben sizin konunuzda adamıda dinlemek isterim.

Evi derleyip toplamanın onla ne ilgisi var sizde o evde yaşıyorsunuz. Evim pırılpırıl olmalı.

Siz iğneliyici konuşuyor olabilirmsinz işe falan girin böyle çok sıkıntı görünüyor

O iğneleyici konusunca dayanamayıp diyorumdur muhtemelen tabı iki taraflı dinlenmeli aile terapisti cok cok ıyı olur ama gıtmıyor. Dıyorum hatta gecende yina şaka yollı bırseyler dıyordu dedım derdın ne ki senin istemiyorsan boşan neden boşanmıyorsun gülüp zamanı var dıyor ne dersin sen şimdi buna hayatı gırgıra alıyor. Olgunlasmıs ama Aynı yaşlı kafası bence ev iş para ev iş para sadece bu yeter ona ne tatil ne gezme ne bi sohbet...

O iğneleyici konusunca dayanamayıp diyorumdur muhtemelen tabı iki taraflı dinlenmeli aile terapisti cok cok ıyı olur ama gıtmıyor. Dıyorum hatta gecende yina şaka yollı bırseyler dıyordu dedım derdın ne ki senin istemiyorsan boşan neden boşanmıyorsun gülüp zamanı var dıyor ne dersin sen şimdi buna hayatı gırgıra alıyor. Olgunlasmıs ama Aynı yaşlı kafası bence ev iş para ev iş para sadece bu yeter ona ne tatil ne gezme ne bi sohbet...
Adam açıkça senden boşanacağını ama uygun Zamanı beklediğini belirtmiş daha ne desin ? Önceki konularına biraz baktım aldattığındanda şüpheleniyormuşsun bence arada telefonuna falanda bak belki bir kanıt falan bulursun.Böyle söyleyen bir erkekten her şeyi beklerim.

Adam açıkça senden boşanacağını ama uygun Zamanı beklediğini belirtmiş daha ne desin ? Önceki konularına biraz baktım aldattığındanda şüpheleniyormuşsun bence arada telefonuna falanda bak belki bir kanıt falan bulursun.Böyle söyleyen bir erkekten her şeyi beklerim.
Kız dünya şaşmış herşey beklerim iyimiş gibi görünüp yaparda çünkü şaka çok yapıyor öksüreyim ne zaman ölcen söyle yenisini alam deyip gülüyor ama şaka yapıyor böyle şaka mı olur ya sürekki telefonu ortada 3 telefon var zaten sipariş için bakarım da görünürde oyle bırsey yok işkolik bence işiyle aldatır ancak 😄 yapan kendı kaybeder.. söylese ne ki şakaya vuruyor bence

Direkt sorun sen boşanmak falan mı istiyorsun de sorunun varsa oturup konuşalım.

Size hakaret eden biriyle mi yaşayacaksınız?

Evlemdikten sonra bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum.

Hoş ben sizin konunuzda adamıda dinlemek isterim.

Evi derleyip toplamanın onla ne ilgisi var sizde o evde yaşıyorsunuz. Evim pırılpırıl olmalı.

Siz iğneliyici konuşuyor olabilirmsinz işe falan girin böyle çok sıkıntı görünüyor
Bu arada tabili temizlik yapıyorum ama isteksiz

Kız dünya şaşmış herşey beklerim iyimiş gibi görünüp yaparda çünkü şaka çok yapıyor öksüreyim ne zaman ölcen söyle yenisini alam deyip gülüyor ama şaka yapıyor böyle şaka mı olur ya sürekki telefonu ortada 3 telefon var zaten sipariş için bakarım da görünürde oyle bırsey yok işkolik bence işiyle aldatır ancak 😄 yapan kendı kaybeder.. söylese ne ki şakaya vuruyor bence
Konu sadece yapan kendi kaybeder meselesi değil.Aldatmadan ayrılmakla,şiddetli geçimsizlikten ayrılmak arasında tazminat farkı vardır.O yüzden arada bakın diyorum.

Kız üzerine aldıgı mal varlıkların hiç birini yapmıyor ki nafaka veririö sadece dıyor şaka gibi
Ailesinin üzerine mi yapıyor ? Sizin eşiniz çok kurnaz ya resmen boşanma planları yapıyor ve sizi evini temizleyen hizmetçisi gibi kullanıyor.Malları aslında onun aldığına ve ailesinin üzerine yaptığına dair kanıtlar bulabilirmisiniz ? Mal kaçırma davası falan açılabilir belki.Adam baya baya uzun vadeli boşanma planları içerisinde

Para da gözüm yok mutlu olmak sevilmek istiyorum hiç sevdiğini söylemiyor zorla söylettiriyprım o da arada ve nafaka oyle çok vermez bence ayrılık olunca
Söylemiyor çünkü sevmiyor.Parada gözüm yok diyorsunuzda bir çocuğunuz var onu düşünün bence

İşte kılıf uydurma olabilir yoksa kendime özel bir merhamet henüz görmedim ağlarsam susmayacaksan ben gidiyorum dediğinden beri yanında ağlasamda ( ağlamama kıyıp sarılma vs beklerm hep) bir şey değişmediğini anladığım günden beri wc de ağlıyorum.
Ee bu adamın neresi merhametli? Ele merahmetli, el iyisi.
Eşine merhameti iyiliği olmayan insan özünde iyi veya merhametli filan değildir.

Back
X