Bende anlamadım severek evlendık ark bıle şöyle derdi kızım ünideyken dometesine kadar alırdı eli boldur hala öyle dümdüz yaşıyor hayatı sadece kibar ama aile öğretmeniş aile olmayı yani nasıl desem özünde iyi dememin sebebi de bu aslında nasıl davranması gerektigini ogreetilmemiş zengin ailede doğmus ama 12 yasında başlamıs işe sen düşün işkolikliği aileden tek oğlan cocuk ama bence sevgiyle büyütülmemiş çok üstüne düşülmüş hala daha oyledir ama sevgi eksik bence. Birde aynı binada olmamız bizi çok huzursuz ediyor ister istemez ilk evlendigimde alısamadım haksızlıga gelemem söylemdim şikayet ederdim ama birkez olsun karısmayın bıze demiş olsa hersey çözülürdü şimdie ama o ne yapıuordu aman boşver boşver şimdi ise hiç dinlemiyor umursayimıyor kestirip atıyor. Benımde tek carem kpss kazanıp gıtmem olur yanı bu bınadan baska turlü çıkamıyoruz bence o da ıstıyor bunaldı bıktı ama dile getirmiyor çünkü normal evliler gibi ne bir gezme var nebileyim normal hayat var tamam ilk evlendim 4 ay birlikte yedik somra isyan edip ayrı yemeye basladık o da alıstı artık ama kım dese düzelşr o ayrı cıksanız dıyor yanı aslında ıyı biri ama nedense eskisi gibi kızdıgında susmuyor. İyiken iyisin kötüyken kötü..Severek mi evlenmiştiniz işler Nasıl bu noktaya geldi ki