Mutsuzluğa da var mısın?

Boşversene. Eskiden de kocasının lafina sözüne ve ya şiddetine boyun eğmeyip adam gibi delikanlıca boşanıp gerekirse merdiven temizleyip çocuklarına hem anne hem baba olan insanlar vardı. Ki benim babamin şiddeti yoktu ama bağırması çağırması çoktu. Kendini rezil ettiği gibi bizi de mutsuz tahammulsuz ve sinirli insan yaptı. Bana birşey olmadı mesela ama dogum yaptım Sezeryan yerleri süpürdüm kendisi oturup çay içti . Kocasını sevmeyen evladını da sevmiyor bazısı gerçekten hak ediyor. Ama ben şimdi simdi anlıyorum babam iyiki boşanmamış bir yandan diyorum bizi bunun eline bırakmadı. Ve biliyor musun su lafı herkes söyler hic sevmem anne olunca anlarsin valla bende anne oldum ama şuan annemi düşününce şok oluyorum..
Doğumda olanlar gerçekten ortaya koymuş. Hakketten doğru dedın bazı insanlarda öyle kocasıyla mutsuz ise çocuklarına yansıtıp sevgi beslemez nıye cunku ondan e doğutan sensın yahu ama şu da bir gerçek nasıl ki annenin çocuklar üzerinde hakkı varsa çocuklarında anneler üzernde hakkı var eh öteki dünyayı düşünen az ama Rabbimin yapacaklarından korksunlar

Biraz tavrinizi degistirmeye calisin esinize karsi. Kendinizi uzmemek icin elinizden geleni yapin. Esinizin sakalari şaka degil gercekten agzinin ortasina terlikle vuracaksin boylelerinin.
Anlamsız yani ben diyorum acaba ben neden bununla evlendım ki pişmanlık düşünceleri var ya acaba o da aynısını da düşünüyor mudır benim için bence oyle dusunuyor ama ben düşünüyorum da yıne ona oyle yansıtmıyorum

Ben bugün yalanını yakaladım ya da tam olarak emın olmam lazım ama ne yapcağımı bilmiyorum
Hâlâ emin olmam lazım diyorsunuz. Ben de erkek arkadaşım konusunda bu inkar evresini geçtim. En sonunda da beni hiç sevmediğini kabullendim. Burada size verilen tavsiyeleri nasıl olsa dinlemiyorsunuz. Bildiğinizi yapın o halde.

Mutluluğun resmini yapabilirmisin derdim... Mutlu olduğum insanla elde olmadan sebeplerle onunla mutsuzluğa var olurdumda.... Bu sanki sizinki kaybedenler kulübü afişi gibi olmuş... Hani mutluluk yok anca mutsuzluk... Kendi adıma yokum.... Sizin adınıza bilemem. Her evlilik her ilişki böyle değilki... Ben Bi hayat paylaşımı göremedim... Genede siz bilirsiniz.... Hani derker ya kendini kandırmak için insanlar herkes böyle.... Değil efendim herkes böyle.... Siz bileceksiniz sizin seçiminiz sizin ömrünüz.... Ölmeden önce yaşadım diyenilecekseniz problem yok.... Lakin ben ne yaşıyorum diyorsanız çanlar çalar.... İlk sorunla başlayın nasıl düzeltilir kademe kademe gidin..bilmiyorum bu tünelde daha ne kadar yol gidilir.....

Hâlâ emin olmam lazım diyorsunuz. Ben de erkek arkadaşım konusunda bu inkar evresini geçtim. En sonunda da beni hiç sevmediğini kabullendim. Burada size verilen tavsiyeleri nasıl olsa dinlemiyorsunuz. Bildiğinizi yapın o halde.
Yalanıyla ilgili emin olmam için gözümle görmem gerekirdi gördüm yanılmışım tabiki de sevgisinin benim kadar olmadığını biliyorum sevgililik olsa ne ala koyarsın tekmeyi😏 arada bir çocuk var ve benim kendi ayaklarımın üzerinde durmam için kpss şart o olmadan dayılık maalesef yapamıyorum ya gelir benimle gelir değişirsin ya da gelmezsin diyebilmem için kpss kazanmam öncelik onu bekliyorum 😊

Mutluluğun resmini yapabilirmisin derdim... Mutlu olduğum insanla elde olmadan sebeplerle onunla mutsuzluğa var olurdumda.... Bu sanki sizinki kaybedenler kulübü afişi gibi olmuş... Hani mutluluk yok anca mutsuzluk... Kendi adıma yokum.... Sizin adınıza bilemem. Her evlilik her ilişki böyle değilki... Ben Bi hayat paylaşımı göremedim... Genede siz bilirsiniz.... Hani derker ya kendini kandırmak için insanlar herkes böyle.... Değil efendim herkes böyle.... Siz bileceksiniz sizin seçiminiz sizin ömrünüz.... Ölmeden önce yaşadım diyenilecekseniz problem yok.... Lakin ben ne yaşıyorum diyorsanız çanlar çalar.... İlk sorunla başlayın nasıl düzeltilir kademe kademe gidin..bilmiyorum bu tünelde daha ne kadar yol gidilir.....
Bende düzelme düzeltme taraftarıyım şu zindandan çıksam zaten belkide değişecek. Elbette ki kimse aynı değiş ya gerçekten mutlu olanlar var ya da mutlu değil ama mutlu pozları verenler var aha işte ben yapmacıklık yapıp onlardan da olamıyorım dümdüzüm hayatımda gri yoktur ya siyahsındır y ada beyaz işte bu renkleri oturtamadığım için mutluluk bulamadık. Mutluydum çünkü sevgim var bir kıvılcıma bakıyor hersey ah bırde özgürlük. Aıle apartmanı ZİNDAN VE PİŞMANLIKTIR sakın ama sakın kendin iyi olsanda karşı taraf da dahil iyi olsa da maalesef olmuuyor. Hiç özelin yok koca deden zaten adamı çalışmaya alıştırmışlar ondan basını kaldırmaz tek bır romantık gecen günün yok bunlar yüzünden sürekli tartıs zamanında tabı artık onada demıyorum cunku bırsey yaptıgı yok bosa kavga cıkartan oluyorsun..

Ya direksiyona geçer yada arabanın altında ezilmeye devam edersin.. Bak anlıyorum alışkanlığı düzeni bırakmak zordur... Kabul ediyorum.... Sadece kendini kandırma... Bahaneler kanmaktır. Ne görüyorsan o.... İnsan kendini kandırırsa da aklını kandıramaz bak herkese söyledim sanada söyleyeyim... Ben bu konuyu 5 dakikaya unutur keyfime bakarım... Onu yaşayan çeken bilen zamanını veren sensin... Ya git ya kal.... Ortada debelenr debelene ağlayıp duranlardan olma.... Kusura bakma bu bir labirent sen çılacakmısın yoksa yazıp yazıp.... Bir çok kişi gibi 5 yıl sonrada daha sinirli daha yaşlı daha umutsuz hala o tünelde mi kalacaksın.... Sen bilirsin.... Ben kendi tünelinde o karanlıkta uzun süre yürümüş ve çıkışı bulmuş bir insanım.... Çıkmak istemeyen çıkmaz çoçuk der seviyorum der aslında iyi biri der cesaretim yok der elalem der param yok der kimseyi bulamam der..... Der oğlu der.... Derde Bi süre sonra bayıvor... Sevgiler

Basliga bakinca yokum diyorum. Insan mutsuzken bile esiyle birlikte o mutsuzlugu paylasabiliyor mu? Paylasabiliyorsa tamam, ama adam yuzunden mutsuzsa yokum yani
Ozunde de iyiymis bacim.sen cekmeye devam et
Icerik de adamin cok saygisiz ve vicdansız olduğunu gösteriyor ozunde iyi falan değil

Bir de erkekleri duzeltme görevini neden ustleniyorsunuz ki? Adam saygisiz yani siz onu duzelteyim derken ömrünüz geciyor. Karakter değişmez, torpulenebilir o da kisi kendisi isterse olur baskasi disaridan bir seyi değiştiremez

Ya direksiyona geçer yada arabanın altında ezilmeye devam edersin.. Bak anlıyorum alışkanlığı düzeni bırakmak zordur... Kabul ediyorum.... Sadece kendini kandırma... Bahaneler kanmaktır. Ne görüyorsan o.... İnsan kendini kandırırsa da aklını kandıramaz bak herkese söyledim sanada söyleyeyim... Ben bu konuyu 5 dakikaya unutur keyfime bakarım... Onu yaşayan çeken bilen zamanını veren sensin... Ya git ya kal.... Ortada debelenr debelene ağlayıp duranlardan olma.... Kusura bakma bu bir labirent sen çılacakmısın yoksa yazıp yazıp.... Bir çok kişi gibi 5 yıl sonrada daha sinirli daha yaşlı daha umutsuz hala o tünelde mi kalacaksın.... Sen bilirsin.... Ben kendi tünelinde o karanlıkta uzun süre yürümüş ve çıkışı bulmuş bir insanım.... Çıkmak istemeyen çıkmaz çoçuk der seviyorum der aslında iyi biri der cesaretim yok der elalem der param yok der kimseyi bulamam der..... Der oğlu der.... Derde Bi süre sonra bayıvor... Sevgiler
Çok doğru söylüyorsun ya işte degın gıbı bahaneler hep ama kpss olsun o zaman cok sey degısecek ınsallah hayırlısı olsun teşekkür ederim 🥰

Basliga bakinca yokum diyorum. Insan mutsuzken bile esiyle birlikte o mutsuzlugu paylasabiliyor mu? Paylasabiliyorsa tamam, ama adam yuzunden mutsuzsa yokum yani
Ozunde de iyiymis bacim.sen cekmeye devam et
Icerik de adamin cok saygisiz ve vicdansız olduğunu gösteriyor ozunde iyi falan değil
Oyle kendıne iyi zaten Banada saygı yok 😰 ama bende de hata var ılkte cok saygı gosterdım ama baktım olmadı bende onun gıbı olmayı denedım sımdı daha mutsuzum safece huzur ve mutluluk ıstıyorum ah bıde sevıldıgımı bılmek

Bir de erkekleri duzeltme görevini neden ustleniyorsunuz ki? Adam saygisiz yani siz onu duzelteyim derken ömrünüz geciyor. Karakter değişmez, torpulenebilir o da kisi kendisi isterse olur baskasi disaridan bir seyi değiştiremez
O kesin 7 neyse 70 odur ama çevre değişirse bıraz olsun degısır çok orneklerını duyuyorum ayrı çıkıp mutlu olanları

Back
X