- 30 Kasım 2019
- 12.442
- 39.924
- 598
Dengesiz demek ki.Sonradan değişti iyice aslında efendi sevilir yani bir öyle bir böyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dengesiz demek ki.Sonradan değişti iyice aslında efendi sevilir yani bir öyle bir böyle
Doğru duyorsun. Ama tabıkı belkı ebnımde dogru bıldıgım seylerı yanlıs yapıyorumdır ama o zaman soylesın şu huyunu sevmıyorum dıyeSorsan herkes iyidir ama bu kadar dert tasa neden var anlamış değilim kötülüğü Kim yapıyor onu da hiç anlamış değilim![]()
Ay kesınlıkleeeee vallahı bıllahıiiiDengesiz demek ki.Bu tipler genelde ele iyidir zaten.Dışarıya evde böyle böyle yapıyor desen inanmazlar...
Ah ah ıstıyorum da o ıstıyorsa neden benı zorlayıp benım bosanmamı saglıyor? Kotu olan kım olsun işte.. ah gücümü alayım dıyorum valla zaten ah bı memur olayım sen gör o zman ister benımle gelırse ıstersen gelme zaten 6 bın tl maaslı birini kım bırakır kı kazanayım bence o zaman yakamı bırakmazSize tavsiyem evlilik odaklı yaşamayın hala rahatsız ediyorsa eşiniz sizi boşanın
O zamanda sen akıllı olacaksın.Ah ah ıstıyorum da o ıstıyorsa neden benı zorlayıp benım bosanmamı saglıyor? Kotu olan kım olsun işte.. ah gücümü alayım dıyorum valla zaten ah bı memur olayım sen gör o zman ister benımle gelırse ıstersen gelme zaten 6 bın tl maaslı birini kım bırakır kı kazanayım bence o zaman yakamı bırakmaz![]()
Ah canım ne güzel düşünüyorsun bak.. Ama icraata geçme zamanın gelmiş geçiyor.. Kimse için kendimizi feda etmek zorunda değiliz.. Her sabah Uyandığında Bugünü nasıl kendim için değerlendirebilirim bugünü kendim için nasıl güzel geçirebilirimi düşünmek yerine akşam acaba nasıl gelicek suratı asık mı neyi eleştiricek acabayı düşünmek niye?Kesınlıkle yukardada ark yazmıs konusmaya karıstı gencliğimizi heba edıyoruz bakıyorum yanı mutsuz olmak için sebep me çok mu zor mutlu etmek mutlu olmak yaşım körü körüne gidiyor gözümün önünden her gün pişmanlıkla uyanıyorum neden dıyorum nıye dıyorum duzelsın npröal insanlar gibi hayat yasayalım dıyorum kendı aılemın bıle severek evlenmemelerine ragmen rutin hayatları var aksam yemeği yenir cay içilir meyve yenir ama biz..
Çokk diyen oldu ama dedim ne bileyim iyi insanlar ben iyi olursam onlarda oyle olur hemde tek cocuk kötü olmayalım dedim hemde seçenek sunmuştu bana , diğer evi seçersen arabayı satarız almayız dedi bunu deyınce de almam demedim diyorBile bile niye girersiniz o aile apartmanlarina kafam basmiyo
İşte şuanlık engellerimi kaldırırsam olacakAh canım ne güzel düşünüyorsun bak.. Ama icraata geçme zamanın gelmiş geçiyor.. Kimse için kendimizi feda etmek zorunda değiliz.. Her sabah Uyandığında Bugünü nasıl kendim için değerlendirebilirim bugünü kendim için nasıl güzel geçirebilirimi düşünmek yerine akşam acaba nasıl gelicek suratı asık mı neyi eleştiricek acabayı düşünmek niye?
E yuh. Kim demiş onu. Ben boşandım. 30 kere olsa yine boşanırım. Çok mutluyum şu an. Onu diyen ya koca delisidir ya da aciz bir koca bağımlısıTövbe de aman Rabbim hayırlısını versin 15 seneye kalmasın mutsuz bir evlilik iyi bir boşanmadan iyidir derler
Sanırım ben cümleyi yanlış kurmusımE yuh. Kim demiş onu. Ben boşandım. 30 kere olsa yine boşanırım. Çok mutluyum şu an. Onu diyen ya koca delisidir ya da aciz bir koca bağımlısı
Benzer kişilikleri hayatımıza almışız. Hatayı yapan kendisidir, ben surat yapınca ne gelır gönlümü alır ne de düzeltmek için bir şey yapar. Ama ne oluyor? Surat yaptığım için ben suçlu oluyorum.İşte kılıf uydurma olabilir yoksa kendime özel bir merhamet henüz görmedim ağlarsam susmayacaksan ben gidiyorum dediğinden beri yanında ağlasamda ( ağlamama kıyıp sarılma vs beklerm hep) bir şey değişmediğini anladığım günden beri wc de ağlıyorum.
Ay kesinlikle ya gercekten öyle benim ki de ama neden nasıl seviyorum anlamıyorum ben boşanma taraftarı değilim mutlu olmak istiyorum mutlu etmek istiyorumBenzer kişilikleri hayatımıza almışız. Hatayı yapan kendisidir, ben surat yapınca ne gelır gönlümü alır ne de düzeltmek için bir şey yapar. Ama ne oluyor? Surat yaptığım için ben suçlu oluyorum.
Görmemişimbaşlığa cevap
yokum diyorrrrr
Çok doğru düşünmüyor değilimMemur olursan apartmanla beraber adamı da olduğu yerde bırak bence.
Karısına böyle davranan adam değişmez.
Hep babasının ya da annesinin üzerine yapıyor sorsan mali borç ya da babasının malülen emekliliğinden ındirim yararı için yapıyor aslında bakarsan aılecek kadına deger yok amcası da eşine yapmıyordu. Ben dıyorım boyle yapma ılerde sana bısey olsa senın malında onlara bölünür eşşek gibi çalışıp başkasına nıye yedırıyorsun ki herkes bilmiyor mu kimin olduğunu diyor ya insanlata guvenılır mı millet para için neler yapıyor.. bileziklermin hepsini işine yatırmasından belli zaten olurda boşanır giderse kalmasın bana dıye
Yani yok gibi de bunlarda aılecek oyleler kadına bırsey yapmıyorlar hanı egeliler birde sanırsın aşiretler birbirlerini öyle tutuyorlar. Mal mül bilezik bırakmama bence ben gidecek olursam birsey kalmasın dıye ha ama ayrılacak olursa bence cocuk bıraz daha buyuyunce ayrılır bana kalmasın dıyeDaha önce yazdıklarınız ve bu yazdığınız düşünülünce sanki kocanız sizden boşanmak üzere plan yapıyor gibi geldi bana. Mahkemede filan da mallar bölünmesin, size bir şey kaptırmasın diye böyle yapıyor sanki.
Çocuk olunca ve ekde gorunurde bırsey yok olunca bırakamıyorsun ınan o kadar istiyorum ki ama yok yani bari en azından aile hayatından çıkalım onada razıyımÖzünde iyi olup olmamasından banane özünde iyiyse cennete gider bana bu dünyada yasattiklarindan sonra gidebilirse tabi... Adamın özünde ne olduğuna bakmam bana karşı ne ona bakarım bence siz de buna bakın, size karşı kötüyse bırakın kendi özüyle ne hali varsa görsün.
Dogru ama isaygı gosterdım anlamıyorlar bende onlara karsı kendılerı gıbıyım yanı eşim nasılsa bende oyleyım desemde yıne benım farkım vardır ondanÖzünde iyi olup olmamasından banane özünde iyiyse cennete gider bana bu dünyada yasattiklarindan sonra gidebilirse tabi... Adamın özünde ne olduğuna bakmam bana karşı ne ona bakarım bence siz de buna bakın, size karşı kötüyse bırakın kendi özüyle ne hali varsa görsün.