Mutsuzluğa da var mısın?

Ya özünde merhametli ama çözemiyorum artık. Dıyorum zaten ama gerçekten seviyorum ama tekrar gelsem evlenmem..
Özündeki merhamet ve iyiliğin size pek faydası yok goruldugu uzre
O yuzden okadar derine inmeyin.
Omrumu boyle gecırmek istiyor muyum diye sorun kendinize, cevaınıza gore sekil alın.

Evet çoğu kez pişmanlığımdan yakınıyorum hatta çocuk olmasaydı ooo kaç kez gitmiştim
Bosanırsınız Bosanmazsiniz o sızın bılecegınız ıs. Hayat sızın hayatınız.
Yalnız sureklı babası tarafından asagılanan annesı olsun istemezdi bence Cocugunuz.
Olanı biteni anlamaya basladıgında babasından nefret edecek cunku.
Bu açıdan da bakın.

Bosanırsınız Bosanmazsiniz o sızın bılecegınız ıs. Hayat sızın hayatınız.
Yalnız sureklı babası tarafından asagılanan annesı olsun istemezdi bence Cocugunuz.
Olanı biteni anlamaya basladıgında babasından nefret edecek cunku.
Bu açıdan da bakın.
Sağolun düşünceniz için ama hep görüyorum ki ezilen annelerde evlatlar hep babayı tutuyor bende bu şans varken bende de öyle olur

Sağolun düşünceniz için ama hep görüyorum ki ezilen annelerde evlatlar hep babayı tutuyor bende bu şans varken bende de öyle olur
Ben hıc gormedım anca filmlerde olur o ya da Kemalettin tugcu romanlarındakı kotu karakterlerde
Kendinize bahane buluyorsunuz farkındayım, bu sızı mutlu ediyorsa devam edin. En basta dedıgım gıbı bu hayat sızın. Kararı siz verirsiniz

Ezilen annelerde evlatlar tabiki babayı tutar. Biz de öyleyiz kardeşimle
Çünkü annem ezik,silik bir karakter olduğu için. Bizimle ilgilenmediği icin. Baba mi da bastırıp avucunun icine alamadığı icin.
Bir okula gidip veli lik bile yapamayacak aciziyette olduğu için. Oyle ağzının içinden tin tin konuştuğu icin ve yaşadığı mutsuzlugu bize yansıtıp bize de ilgisiz davrandığı icin. Bazısı ne yaşıyorsa hakediyor gerçekten
40 senedir evliler neredeyse zerre üzülmüyorum ona. Ve babam iyi ki var. Gecen gun geldi Dedim sen bize hem anne hem baba oldun. Annem kovulduğu hâlde evden gitmemişti.

Ben hıc gormedım anca filmlerde olur o ya da Kemalettin tugcu romanlarındakı kotu karakterlerde
Kendinize bahane buluyorsunuz farkındayım, bu sızı mutlu ediyorsa devam edin. En basta dedıgım gıbı bu hayat sızın. Kararı siz verirsiniz
İkizlerin getirdiği olumsuzluk ve kararsızlık dıyelım 😬

Ezilen annelerde evlatlar tabiki babayı tutar. Biz de öyleyiz kardeşimle
Çünkü annem ezik,silik bir karakter olduğu için. Bizimle ilgilenmediği icin. Baba mi da bastırıp avucunun icine alamadığı icin.
Bir okula gidip veli lik bile yapamayacak aciziyette olduğu için. Oyle ağzının içinden tin tin konuştuğu icin ve yaşadığı mutsuzlugu bize yansıtıp bize de ilgisiz davrandığı icin. Bazısı ne yaşıyorsa hakediyor gerçekten
40 senedir evliler neredeyse zerre üzülmüyorum ona. Ve babam iyi ki var. Gecen gun geldi Dedim sen bize hem anne hem baba oldun. Annem kovulduğu hâlde evden gitmemişti.
Doğrıdur ama onlarda öyle yetiştirildi sen şimdi böyle dediğin içinde ne kadar yıpranıyordur kim bilir neler çekti zamanında ses çıkarma yoktu cennet anaların ayakları altında yıne sana bir şey olsa o koşacak koşmayı bırak seni 9 ay çekip o yaşa getirrndir o bir anne olarak bunları duymak çok üzücü ama seninde neler çektiğini kimse bilemez Rabbim yardımcımız olsun

selamın aleyküm kızlar😊 uzun zamandır yoktum. Bir insanın huzuru yoksa yani mutsuzluk varsa o evde iş yapmak istememe durumu olur mu? Yani pis olmaktan değil ayağım sürüye sürüye yapıyorum. Ah işkolik kocam ve ilgisiz sessiz ve korumacı olmayan biri hala yani 2 sene geçti. “ Bir daha dünya ya gelsem ne evlenirim ne de bu işi yaparım” demesi size neyi hatırlatır? Beni istemediğini düşündüğünü Söylediğimde onunla alakası yok diyor neyle alakası var? Ailesini çok yüklenip sürekli çalışmasından mı yoksa benim sürekli ilgisiz, gezip tozma yok (evlendim tek sevdigim ve gezebildigim sanırım balayıydı) düzgün konuşmaması ( gerizekalı , salak . angus gibi kelimeler sinirlendiginde) peki bunun üzerine alınıp yüzüne bakmamamA(trip) karsılık sankı hakaret eden gibi bana surat asması? Her şekilde her konuda misilleme yapması..?
Yani dokunmasan gelsın yesin yatsın cinsel ihtiyac giderlsin sessiz kalsın hayatı kendi içinde yaşayacaksan neden evlendin? Derdini anlatmaz araba ev alır sonradan duyarım ah ılk sana dıyorum bak der (bir kez oldu bu) bi bakarsın en son ben duyarım.
Ya nasil hakaretler bunlar. Ozguveninizin kirilmasina izin vermeyin. Nicin bosanmayi tercih etmediginizi bilemiyorum ekonomik özgürlüğünüz yok mu? Sizde anlatmayin ya size ne kadar deger veriliyorsa sizde ondan azini verin fazlasini vermeyin. Kendinize de hakaret ettirmeyin. Onun yaptiklarini soylediklerini ustunuze alinmayin ya koyverin gitsin siz sinirden uzuntuden degil karsi taraf bunlarla gitsin. Giyinin süslenin takın takistirin kendinizi dışarı atın. ev mi aldığını duydun aaa oyle mi hayirli olsun de birak ya sizi saymayani siz hic saymayin ve dediklerimi uygulayin

Doğrıdur ama onlarda öyle yetiştirildi sen şimdi böyle dediğin içinde ne kadar yıpranıyordur kim bilir neler çekti zamanında ses çıkarma yoktu cennet anaların ayakları altında yıne sana bir şey olsa o koşacak koşmayı bırak seni 9 ay çekip o yaşa getirrndir o bir anne olarak bunları duymak çok üzücü ama seninde neler çektiğini kimse bilemez Rabbim yardımcımız olsun
Boşversene. Eskiden de kocasının lafina sözüne ve ya şiddetine boyun eğmeyip adam gibi delikanlıca boşanıp gerekirse merdiven temizleyip çocuklarına hem anne hem baba olan insanlar vardı. Ki benim babamin şiddeti yoktu ama bağırması çağırması çoktu. Kendini rezil ettiği gibi bizi de mutsuz tahammulsuz ve sinirli insan yaptı. Bana birşey olmadı mesela ama dogum yaptım Sezeryan yerleri süpürdüm kendisi oturup çay içti . Kocasını sevmeyen evladını da sevmiyor bazısı gerçekten hak ediyor. Ama ben şimdi simdi anlıyorum babam iyiki boşanmamış bir yandan diyorum bizi bunun eline bırakmadı. Ve biliyor musun su lafı herkes söyler hic sevmem anne olunca anlarsin valla bende anne oldum ama şuan annemi düşününce şok oluyorum..

Kız dünya şaşmış herşey beklerim iyimiş gibi görünüp yaparda çünkü şaka çok yapıyor öksüreyim ne zaman ölcen söyle yenisini alam deyip gülüyor ama şaka yapıyor böyle şaka mı olur ya sürekki telefonu ortada 3 telefon var zaten sipariş için bakarım da görünürde oyle bırsey yok işkolik bence işiyle aldatır ancak 😄 yapan kendı kaybeder.. söylese ne ki şakaya vuruyor bence
Şaka yapmıyor hanımefendi. Şaka ayağına gerçek düşüncelerini söylüyor. Kendinizi kandırmak size zarar verir. Size hakaret eden birini bu kadar seviyor ve savunuyorsanız boşanmazsınız. Başka bir yolu da yok.

Ya nasil hakaretler bunlar. Ozguveninizin kirilmasina izin vermeyin. Nicin bosanmayi tercih etmediginizi bilemiyorum ekonomik özgürlüğünüz yok mu? Sizde anlatmayin ya size ne kadar deger veriliyorsa sizde ondan azini verin fazlasini vermeyin. Kendinize de hakaret ettirmeyin. Onun yaptiklarini soylediklerini ustunuze alinmayin ya koyverin gitsin siz sinirden uzuntuden degil karsi taraf bunlarla gitsin. Giyinin süslenin takın takistirin kendinizi dışarı atın. ev mi aldığını duydun aaa oyle mi hayirli olsun de birak ya sizi saymayani siz hic saymayin ve dediklerimi uygulayin
O kadar haklısınız ki takmıyorum diyorum ama işte demek farkında degılım takıyorum bırde çocuk ruhluyumdur belkı de cıddı konusunca da hep şakaya alıyor olması benden kaynaklı

Şaka yapmıyor hanımefendi. Şaka ayağına gerçek düşüncelerini söylüyor. Kendinizi kandırmak size zarar verir. Size hakaret eden birini bu kadar seviyor ve savunuyorsanız boşanmazsınız. Başka bir yolu da yok.
Ben bugün yalanını yakaladım ya da tam olarak emın olmam lazım ama ne yapcağımı bilmiyorum

O kadar haklısınız ki takmıyorum diyorum ama işte demek farkında degılım takıyorum bırde çocuk ruhluyumdur belkı de cıddı konusunca da hep şakaya alıyor olması benden kaynaklı
Biraz tavrinizi degistirmeye calisin esinize karsi. Kendinizi uzmemek icin elinizden geleni yapin. Esinizin sakalari şaka degil gercekten agzinin ortasina terlikle vuracaksin boylelerinin.

Back
X