Mutsuzluğa hapsolmuşum nasıl çıkacağımı bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bak kendi ağzınla söylüsosun anne babamın saçmalıkları yüzünden çekip gitmek istiorum die, aynı şeyleri ilerde sen de yaşama die uyarıoruz biz de seni.
bi de bi yerde demişssin ya önceden çok kadın olmuş die bana aşık olamaz mı, hiç kimse olmamış olmasını beklemiorum zaten die. bu adamın geçmişinde normal sayılabilecek kadın yok ki tatlım, tabi ki geçmişte bişeyler yaşamış olabilir insan ama bu kadarı da biraz fazla diil mi sence de?! hem biz sana seni sevmemiştir diemeyiz bilemeyiz belki de sevmiştir ama ben şahsen böyle bir adamın seni mutlu edebileceğine inanmıorum diorum. bu adam severek mutlu edip mutlu olabilio olsaydı bu yaşında sayısız kadınla bu kadar çok çeşit ilişki geçirmiş olmazdı. olay çok açık aslında ama biz ne dersek dielim sen ikna olmuosun, sürekli içinde onu ii görme, aklama çabası var. işin çok zor. umarım gerçekleri pişman olmadan önce görebilirsin

beni ikna etmeye calısıyor hala.. yani onunla konusunnca mutluyum. sonra yine gri bulutlar . İçime sinmediği içinde yüzümde karıncalanmalar oluyor suan anksiyete vuruyor mide bulantısı filan kimseyle olamayacak mıyım ben

beni ikna etmeye calısıyor hala.. yani onunla konusunnca mutluyum. sonra yine gri bulutlar . İçime sinmediği içinde yüzümde karıncalanmalar oluyor suan anksiyete vuruyor mide bulantısı filan kimseyle olamayacak mıyım ben
gecici anlik mutluluklar icin ilerki hayatini daha cok karartmaya deger mi sence? tabi ki gun gelicek dogru insan cikicak karsina o zaman keske mi demek istersin iyi ki mi?!

gecici anlik mutluluklar icin ilerki hayatini daha cok karartmaya deger mi sence? tabi ki gun gelicek dogru insan cikicak karsina o zaman keske mi demek istersin iyi ki mi?!

Peki nasıl bu kadar emin olabilirsin dogru insanın cıkacagından kimisi var cevremde var mesela 35 inde kadın hala bekar belki zamanında o da tepti.. Bu kişi benim için doğru kişi olamaz mı hiç mi umut yok.. Bşde konusuyoruz suan nasıl kesip atacagım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X