iyi bir işim, kariyerim, ailem, arkadaşlarım var. Ama 30 yaşiında ve mutsuzum. Asosyal biriyim. Bunun temel nedenlerini fazla kilolarım, burun estetik ihtiyacım, spor yapmama, bedenime bakmamam ve bakımsız olmamdan kaynaklandığını düşünüyorum. Bunlar için adımlar atmalıyım fakat sadece zihinsel olarak kalıyor bu süreç. Harekete geçemiyorum. Sabah 8 akşam 5 olan işimden eve gittiğimde hemen yemek yiyip uyuma ihtiyacı hissediyorum. Arkadaşlarımın benimle yapmak istedikleri planları daima erteliyorum. Yanlızlıktan şikayet ediyorum ama bir çok arkadaşım ve fırsatlarım olduğunu da biliyorum. Eskiden böyle değildim. Bakımlı ve güzel olduğumu düşünürdüm.ilişkilerim oldu. Keyifli biriydim. Bir insanın kendinden memnun olmaması mutsuzluğunun en önemli kaynaklarından biriymiş. İradem çok zayıfladı. Büyük bir değişiklikle ve kararlılıkla kendimi 3 ayda baştan yaratabileceğime inanıyorum. Benim gibi hissedip hayatta başarıyı yakalayanlar var mı? Ya da aynı şeyi hissedip kendince çırpınan ama eyleme geçemeyen var mı?