- Konu Sahibi SEVMEYECEGIM27
-
evet lafları gerçekten çok ağır.
hani insan kızınca agzından dökülevirir bazı acı sözler.
ama eşinin lafları acıdanda öte.
haklısın üzülmekte,ama elden ne gelir.
tatlı dilli olmaya çalış,eşinin dilide değişecek zamanla,
o sana böyle laflar söyleyince,sende eşine sakince ve üzgün bir şekilde 'bu lafların beni incitiyor,üzülüyorum sen böyle söyleyince vs vs'' gibi şeyler söylemeyi dene.
belki o da zamanla utanır bu laflarından
evet lafları gerçekten çok ağır.
hani insan kızınca agzından dökülevirir bazı acı sözler.
ama eşinin lafları acıdanda öte.
haklısın üzülmekte,ama elden ne gelir.
tatlı dilli olmaya çalış,eşinin dilide değişecek zamanla,
o sana böyle laflar söyleyince,sende eşine sakince ve üzgün bir şekilde 'bu lafların beni incitiyor,üzülüyorum sen böyle söyleyince vs vs'' gibi şeyler söylemeyi dene.
belki o da zamanla utanır bu laflarından
sanırım sadace pro üyelirin renkli oluyor normal üyeler bu renkte
daha öncede konular açtım arkadaşlar..eşim ve ailesiyle ilgili problemler vb..eşim beni anlamıyor bi türlü gitsem işine gelmeyince bu evin kuralları var uymuyosan babanın evi,akşama kadar yatıyosun,zamanın geçmeden gitde bari yaşın ilerledimi yüzüne bakanda olmaz,rıskımı nasibi kesiyosun benim,hiçbi işe yaramıyorsun,vb..evlendiğimden beri türlü tartışmalarda edilen laflar bunlar..gitsem kal demiycek kalsamda dönüp dönüp aynı şeyler aklıma geliyor güvenemiyorum moralim bozuluyor uykularım kaçıyo,boşansam ona bişe olmıycak olan benim gençliğime dul kadın olcam,hayata 0 dan başlıycam,bunlarıda göze alamıyorum cesaretim kırılmış sanırım,ama kendimide değersiz gurursuz ve sığıntı hissediyorum,birde 6 sene konuştuk büyük bir aşkla evlendik sözüm ona yazılar olsun yanarım yanarım o en güzel çağlarıma yanarım..eşim şuanda ama hakkımı helal etmiyorum çok kırdı çok..sıkıştım kaldım..evlilikmi cehennemmi belli değil,toparlamaya çalışıyorum daha çok dağılıyo,ettiği laflar aklımdan çıkmıyo ve bi özür bile dilemedi şimdiye kadar,çocuk cocuk kafayı bozdu ailesiyle beraber sorun onda çıktıda sesi kesildi bu sefer..çocuk doğuracağıda bulurum kadınmı yok vb..cümleleride ayrıydı çünkü bilmiyorum..zaten ailesiyle kötüyüm diye yapıyo bunları..çok mutsuzum..her an kopma noktasındayım..gururuma yediremiyorum..
daha öncede konular açtım arkadaşlar..eşim ve ailesiyle ilgili problemler vb..eşim beni anlamıyor bi türlü gitsem işine gelmeyince bu evin kuralları var uymuyosan babanın evi,akşama kadar yatıyosun,zamanın geçmeden gitde bari yaşın ilerledimi yüzüne bakanda olmaz,rıskımı nasibi kesiyosun benim,hiçbi işe yaramıyorsun,vb..evlendiğimden beri türlü tartışmalarda edilen laflar bunlar..gitsem kal demiycek kalsamda dönüp dönüp aynı şeyler aklıma geliyor güvenemiyorum moralim bozuluyor uykularım kaçıyo,boşansam ona bişe olmıycak olan benim gençliğime dul kadın olcam,hayata 0 dan başlıycam,bunlarıda göze alamıyorum cesaretim kırılmış sanırım,ama kendimide değersiz gurursuz ve sığıntı hissediyorum,birde 6 sene konuştuk büyük bir aşkla evlendik sözüm ona yazılar olsun yanarım yanarım o en güzel çağlarıma yanarım..eşim şuanda ama hakkımı helal etmiyorum çok kırdı çok..sıkıştım kaldım..evlilikmi cehennemmi belli değil,toparlamaya çalışıyorum daha çok dağılıyo,ettiği laflar aklımdan çıkmıyo ve bi özür bile dilemedi şimdiye kadar,çocuk cocuk kafayı bozdu ailesiyle beraber sorun onda çıktıda sesi kesildi bu sefer..çocuk doğuracağıda bulurum kadınmı yok vb..cümleleride ayrıydı çünkü bilmiyorum..zaten ailesiyle kötüyüm diye yapıyo bunları..çok mutsuzum..her an kopma noktasındayım..gururuma yediremiyorum..
bence eşin seni sindirmek için bu kadar ağır cümleler kuruyor acaba gözdağı falan mı versen sen çalışmıyordun bir yerlere falan başvur birşeyler dene ne biliyim birşeylere hazırlanyormuş gibi
birkaç günlüğüne ailene falan gitsen mi arayıp sormasan ne bilim
kaç sene birbirini sevmişsiniz mutlaka seni seviyordur biraz harekete geçip onsuzda yaşayabilceğini hissettirsen
kavga ediceğini zaman hı hı de hiç cevap verme en güzel tepki tepkisizlik
mutlu görün onu hiç takma kimse için değmez
benim en yakın arkadaşım evlendi başka şehirde oturuyor kayınvalidesi evlendikten 2-3 hafta sonra geldi 1 ay falan kaldı bu böyle 2-3 yıl sürekli gelip kaldılar kız evlilikten birşey anlamadı o kadar hizmet etti yaranamadı çocuğu oldu
kız üzüntüden genç yaşında 2,5 yaşında çocuğu var akciğer kanseri oldu şimdi iyiler ama arkadaşım kanser kemoterapi görüyor
bu yüzden kimse için üzmeyin kendinizi dünyanın sonu değil[/QUOT
ALLAH VERMESİN YAA KENDİNİ SIKA SIKA İNSAN BİLMİYORUM SADECE DÜŞÜNÜYORUM AMA ÇOKTA SOGUDUM EŞİMDEN..
sen eşin istemiyor diye çalışmıyordun da hatırladığım kadarıyla?
Ne bu mahkumiyet anlamıyorum.
Bence sen bu adama karşı gereken tepkiyi göstermiyorsun,
bu yüzden bu kadar rahatça ağır laflar ediyor.
Kırıcı konuşabiliyor.
Ona da böyle sana bir şey olmayacak tabi ben dul kadın olcam diyorsan
eyvah ki ne eyvah.
Adama bu yüzü veren sensin.
Boşanmak istemiyorsun madem.
Dinleme onu. Eşi olarak madem sözü sayılsın istiyor.
Adam gibi eş olmayı öğrenecek.
Bana hakaret eden, devamlı kıran adamın hiç bir sözünü dinlemem valla.
Bak eğer bitecekse bu evlilik yani eşin ayrılmak isterse
ne yaparsan yap gidecek olanın önünde duramazsın.
Ancak çile süreni uzatmış olursun.
Azıcık kendin ol aşkını bırak,gururunu al eline.
Bir iş ara bul bir sabah hazırlan nereye mi diyor işe de.
Sorun mu çıkarıyor sen kim oluyorsun hem yatmama laf ediyorsun
hem çalışmama ben senin kölen değilim.
Bundan sonra kendim için yaşıyorum.
Sana olan sevgimi güvenimi öldürdün de.
Değişimini görüp ya aklı başına gelecek.
Ya da ayrılacak senden ki o zaman anla ki adam bahane arıyormuş zaten.
Her iki seçenek de şuanki durumundan parlak olur emin ol..
Umarım artık mutlu olursun.
Mutluluğu eşinin vermesini bekleme, ona doğru koş..
bu evin kuralları var uymuyosan babanın evi,akşama kadar yatıyosun,zamanın geçmeden gitde bari yaşın ilerledimi yüzüne bakanda olmaz,rıskımı nasibi kesiyosun benim,hiçbi işe yaramıyorsun,vb..
tövbe yarabbim böyle konuşan bir adamın nefes aldığı yerde 1 saniye bile duramam.. Bunlar nasıl laflar, tüylerim diken diken oldu sen hala aynı yatağa giriyormusun bu adamla? Birde çocukmu istiyor, bu lafların üstüne özür dilese, ayağımın altına altın yollar döşese yinede kabul etmem. çocuğunda yokken bırak kurtul bundan, düzelecek diye bekleme canım bu laflardan sonra imkanı yok olmaz olmaz olmaz... Kendini ziyan etme, dön!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?