• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuzlugun dibindeyim....

Merhaba arkadaşlar uzatmadan yazmak istiyorum ki suan hem ağlayıp hem uaziyoru....o cok sevdiğim adam uğruna ailemi karşıma aldığım eğitimimi yarım bırakıp açıköğretim okuduğum eşim gerçekten artık yordu beni..tekrardan uniye örgün olarak devam etmk icin ders çalışıyorum aynı zamanda açıköğretim okuyorum haftanın en az 3 gunu evladımız var ona bakiyrm..(eşimin ilk evliliğinden olan çocuğu) ev işleri yemek utu alışveriş faln rutin şeyler ama hic yaranamiyrm sanırım bugun eşimle tartıştık cok cok basit biseyden ve tartışmayı büyütüp hakaret edip vurdu bende ağlayarak haliya yattım ağla ağla oldum sonra çıktı gitti az önce aradı bişey olmamış gibi Napiyosun var mi bi yaramazlık diyo bende yok dedim rutin konuştum..yemk yapicam birazdan..ama içimde bugun bişey koptu kocama karşı ben kocama acayip aşık bi kadınım benim gözümde ondan yakışıklısi mikemmeli yoktur..tabi babam hariç..evlendigimix ilk zamanlar cok tartisirdil ben geçmişine cok takıldığım icin bi kaç kez daha vurmuştu..ama o zamnlar bende vurmaya yrpteniyodum hiç sağlıklı değildik yani artık toparlandik ama bugun eften bişey icin tokat atması içinde biseyleri kopardı sanki...eve gelince biliyrm yanasicak gönlümü almak icin ama ben istemiyrm istemdegim icin daha cok trip aticak artık yoruldum ben tam eskileri kapatıp mutlu olmuşken böyle yapması soğudum sanki...artı annemle tartıştık az evvel aslında ben tartışmak icin ortam hazırladım annem ikinci evliligini yapmayi düşünüyor ben asla istemiyrm o yuzdende soğuğum anneme karşı..ve acayip bi korkum var heran sevdiklerime bişey olcakmis gibi anneme abime kocama falan tam iyi olmaya basliyrm hep bi mutsuzluk...suan yine aglamaktan gözlerim şişti sabahtan beri perisanim..yemk yapmak bile gelmiyo içimden...anneme abime kocama bişey olmasın ama ben yalnız kaliyim istiyrm artık pskolojik destek alicam bi kaç ay içinde..akşam kocam geldiğinde nasıl davranmaliyim sizce...uzun oldu hakkınızı helal edin
ben şuna takıldım siz ailenize rağmen evlenmişsiniz,belki annenizde seviyordur aşıktır neden saygı duymuyorsunuz,sevmek sadece sizin hakkınızmı..:44:

Yemek yaptım evi temizledim..ama bunlari onun icin yapmadım sadece stres atmak icin...ge bana laf solucek bişey bulamasin
ilk okul mezunlarını küçümsüyolar buyrun ünüversite öğrencisi..dayak yedikten sonra bana söyliycek bir şey bulamasın diye yemek yapıyo..
halbuki kusur bulmak isteyen bulur herzaman..

ilk okul mezunlarını küçümsüyolar buyrun ünüversite öğrencisi..dayak yedikten sonra bana söyliycek bir şey bulamasın diye yemek yapıyo..
halbuki kusur bulmak isteyen bulur herzaman..

Gerçi dogru soluyorsunuz.az önce msj attım bişey sormak icin gayet soguk Cvp yazdı sanki hatalı benm ya...ama biliyomusunuz artık önceki gibi degilm hatta önceden olsa değil evi temizlemek üstüne daha cok batirirdim Msj üstüne Msj atıp saydirirdim..ama artık oyle değilim hiç umrumda değil suan kendisi yordu bıktırdı beni benim sevdiğim adam bu değildi...

Gerçi dogru soluyorsunuz.az önce msj attım bişey sormak icin gayet soguk Cvp yazdı sanki hatalı benm ya...ama biliyomusunuz artık önceki gibi degilm hatta önceden olsa değil evi temizlemek üstüne daha cok batirirdim Msj üstüne Msj atıp saydirirdim..ama artık oyle değilim hiç umrumda değil suan kendisi yordu bıktırdı beni benim sevdiğim adam bu değildi...

arkadaşım benim rahmetli anneciğim şiddet görürdü ama onlarda boşanmak yok..gidicek yer yok kafa toparlamaya fırsat yok..ben çok yaşadım ailemde..anneciğime çok üzüldüm..
sizin kendinize bunu yapmanız bana hastalıklı geldi..kendinize işkence yapmaktan zevkmi alıyorsunuz..kendinize bunu yapmaya hakkınız yok..yaşınızda gençtir allah bilir..hayat uzun güzel..yaşamayı bilene...

Bide bu insanın sevdiği ilk insanım ben düşünün yani insan sevdiğine böyle yapar mi iyiyken cok iyiyiz hakkını yemiyim maddi olark beni asla sıkıntıya sokmadi manevi olarkta iyiyken cok iyiyiz gezeriz eğleniriz ama en ufak biseyine karşı oluyim hemen tartisiyrz..ve cok cok inat bi karakter...ayrılmayı suan düşünmüyorum..ki annemlede sorumluyum.bakın bu konuda da hakkını yemiyim kendi ailesinden fazla benim aileme sahip çıkar benim babam vefat etti...hemen affetmeyi düşünmüyorum ama akşam gelince biliyrm barışmak icin cabalicak vicdani sizlmais ki a önce aradı beni napiysun diye.akşam gelince o cabalayinca ben tepkisiz kalmk istiyrm bıktım cunku artık ama ben sürat yapınca o daha cok yapiyo her halükarda yoruyo beni

Emin ol ilk sevdigisindir pek seviyor bunlar edebiyat parcalamayi :)

İşin can acıtan yanida solenenlere ve duyduklarına göre ona vurmuyomud önemsemediği icin beyimix beni cok önemsiyo allahım ya pisman olmak sogumak istemiyrm sogursam kendimi biliyrm geri dönüşüm olmaz

sana bu masalları kim anlattı
yok efendim onu önemsemiyormuş vurmuyormuş
hikaye bunlar
sen o adama katlan diye hikaye yazıyorlar sana
önemseyince dövmek ne demek ya
ne çeşit ruh hastalıkları varmış da haberim yokmuş

Merhaba arkadaşlar uzatmadan yazmak istiyorum ki suan hem ağlayıp hem uaziyoru....o cok sevdiğim adam uğruna ailemi karşıma aldığım eğitimimi yarım bırakıp açıköğretim okuduğum eşim gerçekten artık yordu beni..tekrardan uniye örgün olarak devam etmk icin ders çalışıyorum aynı zamanda açıköğretim okuyorum haftanın en az 3 gunu evladımız var ona bakiyrm..(eşimin ilk evliliğinden olan çocuğu) ev işleri yemek utu alışveriş faln rutin şeyler ama hic yaranamiyrm sanırım bugun eşimle tartıştık cok cok basit biseyden ve tartışmayı büyütüp hakaret edip vurdu bende ağlayarak haliya yattım ağla ağla oldum sonra çıktı gitti az önce aradı bişey olmamış gibi Napiyosun var mi bi yaramazlık diyo bende yok dedim rutin konuştum..yemk yapicam birazdan..ama içimde bugun bişey koptu kocama karşı ben kocama acayip aşık bi kadınım benim gözümde ondan yakışıklısi mikemmeli yoktur..tabi babam hariç..evlendigimix ilk zamanlar cok tartisirdil ben geçmişine cok takıldığım icin bi kaç kez daha vurmuştu..ama o zamnlar bende vurmaya yrpteniyodum hiç sağlıklı değildik yani artık toparlandik ama bugun eften bişey icin tokat atması içinde biseyleri kopardı sanki...eve gelince biliyrm yanasicak gönlümü almak icin ama ben istemiyrm istemdegim icin daha cok trip aticak artık yoruldum ben tam eskileri kapatıp mutlu olmuşken böyle yapması soğudum sanki...artı annemle tartıştık az evvel aslında ben tartışmak icin ortam hazırladım annem ikinci evliligini yapmayi düşünüyor ben asla istemiyrm o yuzdende soğuğum anneme karşı..ve acayip bi korkum var heran sevdiklerime bişey olcakmis gibi anneme abime kocama falan tam iyi olmaya basliyrm hep bi mutsuzluk...suan yine aglamaktan gözlerim şişti sabahtan beri perisanim..yemk yapmak bile gelmiyo içimden...anneme abime kocama bişey olmasın ama ben yalnız kaliyim istiyrm artık pskolojik destek alicam bi kaç ay içinde..akşam kocam geldiğinde nasıl davranmaliyim sizce...uzun oldu hakkınızı helal edin

Eşinin sana vurup hiç bir şey yokmuş gibi aramasına mı takılayım, senin normal konuşmana mı yoksa hiç bir şey olmamış gibi yemek yapma konusundaki kararsızlığına mı...
Ilk kez vurmadığını söylüyorsun üstelik...
Bence kabak dolmasıyla mercimek çorbası yap.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sana bu masalları kim anlattı
yok efendim onu önemsemiyormuş vurmuyormuş
hikaye bunlar
sen o adama katlan diye hikaye yazıyorlar sana
önemseyince dövmek ne demek ya
ne çeşit ruh hastalıkları varmış da haberim yokmuş

çikmazdayim..:'(

Herkese merhaba arkadaşlar..
Uzatmadan konuya girmek istiyorum..bu aralar cok acayip bi ruh hali içindeyim sürekli durup durup ağlıyorum...eşimin geçmişini(benden önceki evliliğini )kafama çok takiyorum su sole olduğu icin böyle olduğu bu yaşandığı icin boşandı falan gibi beynim bi türlü anlaniyo eşimin onu sevmedigini hayatında ilk sevdiği insann ben olduğunu..bazılariniz diye bilir senden önce yaşanmış şeyi kafana takma diye ama ben başında evlenmeden soledim bi aşkla evlendiysen sevdiysen beni uzme çık hayatımdan diye oda bana herseyi anlattı asla sevmediğini bi kizginlikla evlendigini zaten esimde o dönem cok farklı bi pskoloji içindeymiş kötü günler yaşamış ailevi olara Birazda dik basli biri herkes karşı çıkınca evlenmesine daha bi inada bindirip boşanmayi kafaya koyarak evlenmis..ve evlendiği gün başka bi kadınla aldatmış...neyse. ben bi ara acayip kafama takip bunu eşime yansıtıp evliligimi cok hirpladim birbirimizi cok severken cok uzdun herkesin cicim ayı olan bizim acı aylarimiz oldu...esimde bana kendince ceza niteliğinde soguk davranıyordu..son aylarda duzeldik cok şükür ama ben yine aynı konularla evliliğimi berbat etmek istemiyrm ama kafama takmadan da yapamiyorum..ve saldim kendimi eşime sabah kahvaltı hazirlamiyrm yataktan çıkmaya useniyrm...son günlerde güzel yemekler yapmiyrm daha cok makarna tarzi..veya basit yemekler..dün gece konuşurken bana benim iş terimin orda falan el ele tutusmamiz beni acayip bi pskolojiye aokuyo dedi hafta sonları veya normal zamanlarda seninle atlarim ziplarim ama iş yeri cevremde benim bizim gibi olan yok liseli aşık gibi geliyo bana dedi benimde bazı ki haklı onun yaşı benden büyük çevresi hem işi gücü düzgün olan insanlar...lutfen arkadaşlar kendinizi benim yerime koyup cevap verin ne yapayım ben bi sıkıntılardan kafama takmaktan biktim...kendimi toplamak evliliğimi toplamak istiyrm..cunki eşim beni cok seviyo biliyrm benim nazima kaprisime cok katlandi cok uzdum hatta hasta ettim adamı..ben artık mutlu olmak esimi mutlu etmek ve daha kadınsı olmak istyrm bu cocukluklardan çıkıp allah aşkına akıl verin...yazmadığım daha bir sürü detay var daha uzun olmaması için sorunuz olursa cevaplarim yeter ki cikiyim bu sıkıntılardan..

sen birde arkadaşın önceki konusunu oku..eşi ilk evliliğini boşanmayı göze alarak inat uğruna yapmış...konu sahibi arkadaş ilk hanımdan kıskanıyor..
ilk hanımından ortak çocuğuda var sanırım..
bir ekek nasıl olurda bir kadının geleceyini maffedeceyini düşünmez kendi inadı için evlenir..konu sahibi arkadaşta hiç bu açıdan düşünmüyor kadının yuvası dağılmış sonuçta..böyle bir vicdan olabilirmi adamı vicdansız buldum açıkçası

Back
X