İnsan sevmediği bir işi yapınca veya ortamı kötü olunca asla işe gitmek istemiyor haklısınız ama maddi tarafını da düşünün eğer şuan sıkışıksanız daha çok zorlanacaksınız hele ki günümüzde herşey bu kadar pahalıykenIyi aksamlar. Şimdi herkes beni lincleyecek ama ben burda kendi hissettiklerimi paylaşacağım. Kendimi daha tanimiyor ne istediğimi bilmiyorken univ de öğretmenlik okudum ve atandım. Bir şekilde yillar geçti 32 yaşındayım ama artık hic bir şekilde öğretmenlik yapmak istemiyorum. Bu arada ilkokul sinif öğretmeniyim. Kendimi çok defa zorladım. Elimden gelenin en iyisini yapmak iocn. Açıkçası bu meslekle ilgili de değil genel olarak çalışmak istemiyorum.
Güne sakın baslamak evde hobilerime spora vakit ayırmak vs vs. Tabi bu düşüncelerimi eşime etrafıma açıklayamadim ama böyle de çok mutsuzum. 22 yaşımdan beri çalışıyorum artık ne çalışma isteğim var ne de başka bir şey. Evde olmak dinlenmek istiyorum.
Geçen yıl eşimle ayrılma aşamasına geldik ayrı yaşadık öncesinde trafik kazası masraflar derken şu an cebimde 5 kuruş yok onunda benim de
Parasızlık zor biliyorm ama böyle de çok mutsuzum.
ücretsiz izin alayım diyorum para yok nasıl olacak sürekli düşünüyorum çıkar yol bulmak için
Bir sure ayrı yaşadık ama şu an iyiyiz eşimlePara olsaydı istediğini yap derdim konu sahibesi. Cepte para yok diyorsun, boşanıp kapı önüne koncam diyirsun eee o işe 4 elle sarılmalısın.
Sevebileceğiniz bir işte çalışamamanız talihsizlik olmuş.Benim de zor bir işim var ama her şeye rağmen mesleğimi çok seviyorum.Dünyaya bir daha gelsem,zamanı geri alıp yeniden seçim yapabilsem yine avukat olurdum.İşimin zorluklarına bu motivasyonla dayanıyorum.Bu olmayınca kendinizi sıkışmış,bunalmış,tükenmiş hissediyor olmanızı da anlıyorum.Ama şöyle düşünün,benim gibi şanslı ve bence azınlık bir kesim dışında kaç kişi gerçekten severek çalışıyor ki? "İş sevilmez,yapılır."diye bir laf var ya,o bir yere kadar doğru maalesef.Öğrencilerinizi elinizden geldiğince iyi yetiştirmek dışında öğretmen olmakla ilgili çok fazla düşünmemenizi tavsiye ederim.Çalışmayı bırakmayı ise aklınızdan bile geçirmeyin.Bakın siz kendiniz yazmışsınız "Eşimle ayrılma durumuna geldik."diye.Aynı şey tekrar olsa,eşinizle aranızda sorunlar yaşansa ve sizin bu sefer bir işiniz olmasa yaşayabileceğiniz zorluklara inanamazsınız.Kendi annemle babamın evliliği dahil hem özel hayatımda hem meslek hayatımda gördüğüm ve kadının çalışmadığı tüm evliliklerde erkek kadını maddiyatla ezdi."Her şey benim,ev benim,araba benim,babanın evine geldiğin gibi cıbıldak dönersin..."Bunları duymaya katlanabilir misiniz?Diyelim büyük bir maddi sorun ortaya çıktı,arabanız pert oldu,eşiniz işsiz kaldı veya başka bir şey.Siz çalışmazsanız ihtiyaç duyduğunuz parayı edinmek iki kat zor olacak.Sabırlı olmaya çalışın.Kendinizi çok mutsuz hissediyorsanız uzman desteği de alabilirsiniz.Geçen yıl eşimle ayrılma aşamasına geldik ayrı yaşadık öncesinde trafik kazası masraflar derken şu an cebimde 5 kuruş yok onunda benim de
Sevmediği bir işi yapmak zorunda kalan bir insan olarak etimle kemiğimle nefret ediyordum işe gitmekten sizi çok iyi anlıyorum.Iyi aksamlar. Şimdi herkes beni lincleyecek ama ben burda kendi hissettiklerimi paylaşacağım. Kendimi daha tanimiyor ne istediğimi bilmiyorken univ de öğretmenlik okudum ve atandım. Bir şekilde yillar geçti 32 yaşındayım ama artık hic bir şekilde öğretmenlik yapmak istemiyorum. Bu arada ilkokul sinif öğretmeniyim. Kendimi çok defa zorladım. Elimden gelenin en iyisini yapmak iocn. Açıkçası bu meslekle ilgili de değil genel olarak çalışmak istemiyorum.
Güne sakın baslamak evde hobilerime spora vakit ayırmak vs vs. Tabi bu düşüncelerimi eşime etrafıma açıklayamadim ama böyle de çok mutsuzum. 22 yaşımdan beri çalışıyorum artık ne çalışma isteğim var ne de başka bir şey. Evde olmak dinlenmek istiyorum.
Geçen yıl eşimle ayrılma aşamasına geldik ayrı yaşadık öncesinde trafik kazası masraflar derken şu an cebimde 5 kuruş yok onunda benim de
ücretsiz izin alayım diyorum para yok nasıl olacak sürekli düşünüyorum çıkar yol bulmak için
Şu var ilerde ailemden 2 3 daire kalabilir yani miras vs. Onun harici bir maddi güvencem yok
Şu an sırf bu sebepten canım sıkkın olduğu için oturup bir şey yapmak bile gelmiyor icimden
Çocuğunuz da varmış. Biraz ayaklarınız yere mi bassa?Iyi aksamlar. Şimdi herkes beni lincleyecek ama ben burda kendi hissettiklerimi paylaşacağım. Kendimi daha tanimiyor ne istediğimi bilmiyorken univ de öğretmenlik okudum ve atandım. Bir şekilde yillar geçti 32 yaşındayım ama artık hic bir şekilde öğretmenlik yapmak istemiyorum. Bu arada ilkokul sinif öğretmeniyim. Kendimi çok defa zorladım. Elimden gelenin en iyisini yapmak iocn. Açıkçası bu meslekle ilgili de değil genel olarak çalışmak istemiyorum.
Şu var ilerde ailemden 2 3 daire kalabilir yani miras vs. Onun harici bir maddi güvencem yok
Şu an sırf bu sebepten canım sıkkın olduğu için oturup bir şey yapmak bile gelmiyor icimden
Birikim yok değil ev var araba var hesapta para yok anlamında dedim22den beri çalışıyorsanız mezun olup hemen atanmışsınız
eş de var onun da herhalde bir maaşı vardır
10 senedir çalışıp kenarda hiç birikim yoksa bu biraz tuhaf değil mi?
trafik kazasında masrafı kasko ödemiyor mu?
hani çok zor atandım, daha yeni memur oldum, anca ev filan tuttum gönlüme göre
bu zamana kadar özelde süründüm, aldığım üstüme başıma yola anca gidiyordu birikime yetmiyordu deseniz tamam da
günümüzde pek çok kişi finansal olarak özgür olmak için çeşitli planlar yatırımlar yapıyor
erken emekli oluyor
2-3 ev kalacaksa siz de illa ev almadan da yaşarsınız, ama 10 senede neden ortada bişey yok? o kısım büyük sıkıntı.
Borç yol hesapta nakit para yok anlamında dedim. Ev ve araba varGerçekten bazen o kadar şaşırıyorum ki. Öğretmensin yarım gün çalışıyorsun nerdeyse 3ay iznin var. Hala şımarık şımarık işi bırakıcam diyorsunuz. 32 yaşına kadar 10sene çalışıp hiçmi birikim yapmadınız ?
Boş boş evde oturmak istiyorsanız zengin bir koca bulsaydınız otururdunuz. Hayat sosyal medyadakiler gibi değil. Onlara bakıp bakıp özenmekten oluyor bunlar hep. Madem borcunuz var herkes gibi işe gitmek zorundasınız.
olmazsa devlete başvurun. belki bakımevi falan vardır sizin gibi çalışmak istemeyenler için
ha pardon. ev araba aldıysanız normal tabi o zamanBirikim yok değil ev var araba var hesapta para yok anlamında dedim
isviçrede geçen kış böyle bir referandum yaptılaryanlış değilsem bunu bir devlet yapmaya başladı geçenlerde
çalışmak istemeyen insanlar da olabilir diyerek destek sağladıklarını izledim diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?