- 27 Nisan 2017
- 44
- 48
- 38
- 42
- Konu Sahibi Biroylebirboyle
Merhabalar, ilk defa konu açıyorum çünkü çok yalnızım, kimseyle dertleşemiyorum. Eşimle sürekli kavga ediyoruz. Aşırı bencil ve aşırı ailesine düşkün. Hep kendi ailesi için bişeyler yapalım onları mutlu edelim istiyor ama iş benim aileme gelince herşey batıyor. Hatta sürekli benim ailemden bişeyler bekliyor. Sürekli senin ailen benim ailem tartişması yaşanıyor. Aynı zamanda aşırı sinirli bir adam ve alkol sorunu var. Hemen gergün içiyor içtiği zaman çok neşeli sevgi dolu, içmediği zaman Nemrut gergin ve agresif. Bazen iyi şeyler iyi günler oluyor ama nadir ve sonu kötü bitiyor. Dün çok güzel başlamıştı, pek umursamadığım halde çiçek gönderdi, bir de kıymetli bir hediye almış. Ben bu kadar önem vereceğini bilmiyordum geçmiş yıllardan kaynaklı. Basit bişey almıştım çok kötü hissettim, zaten beğenmediğini belli etti. Dışarı çıktık yine anne mevzusundan kavga ile bitirdik.sürekli arka planda olmaktan eleştirilmekten ruh halindeki dengesizliklerden çok yoruldum. Çoğu zaman ben de hatalıyım çünkü psikolojim bozuk. Bebek emziriyorum. Bebeğim 1 yaşında. Doğumdan sonra daha çok görmeye başladım eşimin bu yönlerini. Şu an annem yanımızda kalıyor çocuğa bakmak için. Çalışıyorum çünkü. Gerginliği o da farkediyor ve çok üzülüyor. Artık çoğu şey çekilmez oluyor gibi bazen. Nasıl toparlanırız bilmiyorum. Boğuluyorum.
Saçma sapan karışık ve dağınık yazdığımın farkındayım ama sadece içimi boşaltmak amacıyla yazdım.
Saçma sapan karışık ve dağınık yazdığımın farkındayım ama sadece içimi boşaltmak amacıyla yazdım.