• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzluk ya da mutsuz evlilik

herşey bazen zor bazen dayanılmaz oluyor. bu adam çocuktan önce nasıldı hep aynıysa Allah yardımcın olsun. Eğer kafanı toplayabilirsen biraz düşün ve karar ver. Mutsuz evlilikler mutsuz şekilde gidiyor. kadınlar hep fedakarlık yapıyor. Eğer bu evlilik devam etsin dersen evlilik terapistine git. eğer biz oraları geçtik dersen. madem işin de var kendini toplar ve çocuğunu bu mutsuzluk için de büyütme.

O zaman soyle dusunun
Simdi cocugunuza anneniz bakiyor,ustune esiniz hala ailenizden bir seyler bekliyor. Siz calisan bir kadinsiniz. Bosansaniz yine cocugunuza anneniz bakar, siz yine calisirsiniz,hakaret isitmez kavga kiyamet gormezsiniz oyle degil mi?

Peki evli olmak size maddi manevi ne kazandiriyor su anda?

Şimdi adam içten içe şunun farkında: sizin aileniz bebek için ya da sizin için daha çok fedakarlık yapıyor. Onun yarası var onda. Bende ilk çocuğumu doğum yaptığımda annemlere daha yakın oturduğum için eşimin ailesi böyle çocuğu aşırı sahiplenmeye başlamıştı. Eşimde öyle ailesiyle daha çok vakit geçirmeye çalışıyordu. Ama sonra sonra yoluna koyduk işleri.
Bence eşiniz bencil biraz. Hediye konusunda ayıp etmiş. Size çok daha anlayışlı olması lazım. Birbirinize tahammülünüz kalmamış

Valla sizin yerinizde olsam etrafta artik ne varsa lamba, sopa, oklava alir kafasina indirir sonra da zevkle izlerdim

Ben mi cok tahammulsuzum, yoksa kadinlarimiz asiri sabirli?

Ben adamin cocuuguna bakicam diye kendimi parcalicam o da karsimda bik bik bik konusacak hediye geri verceekmis bilmem neymis....alirim ayagimin altina yeminle

Sen normalsin. Bazi kadinlar cok sabırlı. Ben cirmalardim yüzünü gözünü.

Neden çocuk yaptın diye soran arkadaşlar: insan herşeyi hemen farkedemiyor. Ya da bazı şeyleri defalarca yaşamadan kabul edemiyor, görmek istemiyor. Keşke geleceği görebilsek. Boşanma konusunda ise cesaretim yok, ailem çok üzülür. Ayrıca çocuğum baba sevgisi ile büyüsün istiyorum ve eğer ayrılırsak çoçuğumu elimden Almalarından da korkuyorum açıkçası...

Neden çocuk yaptın diye soran arkadaşlar: insan herşeyi hemen farkedemiyor. Ya da bazı şeyleri defalarca yaşamadan kabul edemiyor, görmek istemiyor. Keşke geleceği görebilsek. Boşanma konusunda ise cesaretim yok, ailem çok üzülür. Ayrıca çocuğum baba sevgisi ile büyüsün istiyorum ve eğer ayrılırsak çoçuğumu elimden Almalarından da korkuyorum açıkçası...

Madem bosanmayacaksiniz haddini bildirin
O kadar kucuk cocugu kimse annesinden alamaz, derdiniz oysa olmasin
Dedigim gibi bosanmayacaksaniz durumu duzeltmeniz lazim, bu sekilde yasanmaz. Evlilik terapistine ne dersiniz?

Back
X