• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzluk

Incredible incredible

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
7.208
19.831
348
Canım çok sıkkın. Malumunuz geçen gün kpss açıklandı. İyi bir puan alamadım. Atama hayal oldu yani. Çok üzüldüm ağladım. Eşim yüzüme birşey demedi ama kaç gündür suratı asık. Bugün akşam yemeğinde kendisinin didindiğini ama bir türlü birikim yapamadığını. Kardeşlerinden geri kaldığını, tek maaşlı olduğu için hep geride kalacağından bahsetti durdu. Bu laflar beni çok üzdü. Ömür boyu bu durum yüzünden kendimi hep eksik hissedeceğimi, içten içe hep beni suçlayacağını hissettim... Sizce bu boşanma için bir sebep mi. Bilmiyorum çekip gidesim var. Bul kendine bir memur evlen diyesim var.

Normal de o kadar şen şakrak bir insandi ki. Son bir yıldır hiç birşeyden zevk almayan birine dönüştü. Stresli bir işi var ama bu benim üstümde de stres yapıyor
Her şey olabilir de iş konusunda size baskı kurması ne kötü ne kırıcı. Siz kendinizi eleştirmeyin eşiniz utansın size bu söylediklerinden.

Back
X