• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzluk

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
697
235
103
Ben beş yıllık evliyim ve on haftalık hamileyim. Biz eşimle öyle çok büyük bir aşkla evlenmedik, bir nevi görücü usulü oldu ama şöyleki ben eşimi asırı beğeniyordum, ve onunla evlenmek için can atıyordum. Evlendik, eşimin benden önce çıktığı kızı buldum bir yolla. Eşimin zamanında onu çok sevdiğini, öğrendim. Eşim hiç bir zman beni tam olarak sevmedi ya da ben öyle hissettim. Sürekli eşimin eski sevgilisini stalklıyorum, ona özeniyorum. Geçen hafta gördüm ki, evlilik teklifi almış, erkek arkadaşından. Kızın, çok mutlu olmasını isterim çünkü, herkes mutluluğu hakeder. Ama o kadar imrendim ki kıza. Eşim, hiç bana öyle evlilik teklifi, iltifat hiç bir şey yapmadı. Bazen düşünüyorum da benle değil de o kızla olsaydı, bence o kıza çok ilgili olurdu. Ona, evlilik teklifi, ilgi her şeyi yapardı. Kız özgür biri, yani aslında ben çok baskı altındayım. Bir yere tek gidersen, ayıp, şunu giyme ayıp. Şuan içtrn içe o kadar çok üzülüyorum ki. Keşke, diyorum benim de hayatım öype olsaydı. Dışardan herkesin hayatı mükemmel durur, ama sanki o kız çok sakin ben çok sinirliyim. O kız çok seviliyor ve hakediyor sevilmeyi ben aksine mutsuzluğu hakediyorum. Lütfen linçlemeyin beni. Ama anlatacak, içimi dökücek kimsem yok. Kendimi sürekli onunla kıyaslarken buluyorum. Mesela o çok zayıf ben ona göre daha kiloluyum, mesela o çok güzel giyiniyo bense çok kötü, mesela onun dişleri çok güzel benimkiler kötü. Ben cevrem tarafından çok beğenilen biriyim ama özgüvensizin tekiyim.

Siz bu eski sevgiliye fena takmışsınız durum hiç iyi değil. Stalk yapmayı bırakın. Kafanızda birşey kalmaması için eşinize bu konuyu açın konuşun ve sonsuza kadar kapatın. Özgüveniniz yerle bir olmuş. Yazık kendinize yapmayın.

Biz eşimle öyle çok büyük bir aşkla evlenmedik
görücü usulü oldu
şöyleki ben eşimi asırı beğeniyordum, ve onunla evlenmek için can atıyordum
Evlendik, eşimin benden önce çıktığı kızı buldum bir yolla.
Eşimin zamanında onu çok sevdiğini, öğrendim.
Şimdii.
Zaten görücü usulü olmuş, anladığım kadarıyla bu evliliği en çok isteyen sizmişsiniz.
Dolayısıyla eşinizin önceki sevgilisini sizden daha fazla sevmiş olması normal. Çünkü siz görücü usulü evlenerek bir nevi mantık evliliği yapmışsınız, onlar aşk yaşamış.
Ancak şunu anlamadım, neden kızı takip edip hayatını bu denli araştırıyorsunuz? Geçmişte kalmış, eşiniz sizinle evlenmiş artık siz onun eşisiniz. Ama ilgisiz olması düşündürücü. Sizinle sadece mantık için evlenmiş, iltifat aşk yok gibi. Bilemiyorum. Ama tek bildiğim geçmişi deşmek, önceki ilişkileri araştırmak sadece size değil evliliğinize de zarar verir.

Kendine bir baksana sen ya?

Eski sevgilisi bitmiş gitmiş.İkiside yoluna bakmış.Görücü usulü de olsa adam seninle evlenmiş.
Neden kendine dert arıyorsun?
Kocanla o kızın bir şekilde iletisimi mi var?Öyle olsa bir derece anlarım.
Kızın aldığı evlilik teklifine kadar kıskanmak nirvana heralde.

Ayrıca kendinizi sevin ve değer verin.Sizin kendinize vermediğiniz değeri kimse size vermez.

Siz bu eski sevgiliye fena takmışsınız durum hiç iyi değil. Stalk yapmayı bırakın. Kafanızda birşey kalmaması için eşinize bu konuyu açın konuşun ve sonsuza kadar kapatın. Özgüveniniz yerle bir olmuş. Yazık kendinize yapmayın.
Özgüvensizleştim. Elimde değil. Baksamasam bile kendimle onu kıyaslarken buluyorum. Eşimin şuan onu sevmeidğinden çok eminim ama elimde değil. Psikolojim bozuldu saplantı haline getiridm resemen

Kendine bir baksana sen ya?

Eski sevgilisi bitmiş gitmiş.İkiside yoluna bakmış.Görücü usulü de olsa adam seninle evlenmiş.
Neden kendine dert arıyorsun?
Kocanla o kızın bir şekilde iletisimi mi var?Öyle olsa bir derece anlarım.
Kızın aldığı evlilik teklifine kadar kıskanmak nirvana heralde.

Ayrıca kendinizi sevin ve değer verin.Sizin kendinize vermediğiniz değeri kimse size vermez.
Kızı inanın ki kıskanmıyorum.imreniyorum sadece. Eşimin arkadaşı biz yeni evliylen onu çok sevdi seninle evlendiği ilk günler çok mutsuzdu demişti bir kere.

Saçma düşünceler olduğunun farkındasınız ama engel olamıyorsunuz.
Şöyle düşünün eşiniz sizi sevmiş ki sizinle evlenmiş o kızı seviyor olsaydı onunla olurdu.
Siz evinize hayatınıza bakın
Kilo bakım bunlar halledilir şeyler.

Özgüvensizleştim. Elimde değil. Baksamasam bile kendimle onu kıyaslarken buluyorum. Eşimin şuan onu sevmeidğinden çok eminim ama elimde değil. Psikolojim bozuldu saplantı haline getiridm resemen
Yıllar yıllar önce bende eşimle ilk sevgili zamanlarımızda bakardım eski sevgililerine o zaman küçüktük çocukluk ama siz hamilesiniz artık evlenmişsiniz 5 yıl olmuş kendinizi, bebeğinizi düşünün stres yapmayın. adam sizi seçmiş. Çok mu ilgisiz eşiniz ? Emin olun hersey geride kalıyo siz sadece günlerimi bu kıza bakıp stres olmakla geçirmişim diyeceksiniz. Eşinizle konuşup rahatlayın.

Ben beş yıllık evliyim ve on haftalık hamileyim. Biz eşimle öyle çok büyük bir aşkla evlenmedik, bir nevi görücü usulü oldu ama şöyleki ben eşimi asırı beğeniyordum, ve onunla evlenmek için can atıyordum. Evlendik, eşimin benden önce çıktığı kızı buldum bir yolla. Eşimin zamanında onu çok sevdiğini, öğrendim. Eşim hiç bir zman beni tam olarak sevmedi ya da ben öyle hissettim. Sürekli eşimin eski sevgilisini stalklıyorum, ona özeniyorum. Geçen hafta gördüm ki, evlilik teklifi almış, erkek arkadaşından. Kızın, çok mutlu olmasını isterim çünkü, herkes mutluluğu hakeder. Ama o kadar imrendim ki kıza. Eşim, hiç bana öyle evlilik teklifi, iltifat hiç bir şey yapmadı. Bazen düşünüyorum da benle değil de o kızla olsaydı, bence o kıza çok ilgili olurdu. Ona, evlilik teklifi, ilgi her şeyi yapardı. Kız özgür biri, yani aslında ben çok baskı altındayım. Bir yere tek gidersen, ayıp, şunu giyme ayıp. Şuan içtrn içe o kadar çok üzülüyorum ki. Keşke, diyorum benim de hayatım öype olsaydı. Dışardan herkesin hayatı mükemmel durur, ama sanki o kız çok sakin ben çok sinirliyim. O kız çok seviliyor ve hakediyor sevilmeyi ben aksine mutsuzluğu hakediyorum. Lütfen linçlemeyin beni. Ama anlatacak, içimi dökücek kimsem yok. Kendimi sürekli onunla kıyaslarken buluyorum. Mesela o çok zayıf ben ona göre daha kiloluyum, mesela o çok güzel giyiniyo bense çok kötü, mesela onun dişleri çok güzel benimkiler kötü. Ben cevrem tarafından çok beğenilen biriyim ama özgüvensizin tekiyim.
Sosyal medyada gördüğümüz her şey gerçekte öyle olmayabiliyor. Tabi ki orda en güzel, en mutlu, en süslü anlar paylaşılacak. Kendinizi kıyaslamayın. Daha zayıf olmak istiyorsanız zayıflayın, giyim tarzını değiştirin, dişlerinizi yaptırın. Kendinizle barışın. Eşinizin eski sevgilisini stalklama olayınız çok gereksiz bence. Geçmiş gitmiş mevzu. Engelleyin gitsin.

Back
X