Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tapusunu aldığın malın niye tadını cikar!miosun.azcik giyin kusan, hicbise yoksa bı göz kalemi çek.sen kendini sev önce sonra baskalqri da severBen beş yıllık evliyim ve on haftalık hamileyim. Biz eşimle öyle çok büyük bir aşkla evlenmedik, bir nevi görücü usulü oldu ama şöyleki ben eşimi asırı beğeniyordum, ve onunla evlenmek için can atıyordum. Evlendik, eşimin benden önce çıktığı kızı buldum bir yolla. Eşimin zamanında onu çok sevdiğini, öğrendim. Eşim hiç bir zman beni tam olarak sevmedi ya da ben öyle hissettim. Sürekli eşimin eski sevgilisini stalklıyorum, ona özeniyorum. Geçen hafta gördüm ki, evlilik teklifi almış, erkek arkadaşından. Kızın, çok mutlu olmasını isterim çünkü, herkes mutluluğu hakeder. Ama o kadar imrendim ki kıza. Eşim, hiç bana öyle evlilik teklifi, iltifat hiç bir şey yapmadı. Bazen düşünüyorum da benle değil de o kızla olsaydı, bence o kıza çok ilgili olurdu. Ona, evlilik teklifi, ilgi her şeyi yapardı. Kız özgür biri, yani aslında ben çok baskı altındayım. Bir yere tek gidersen, ayıp, şunu giyme ayıp. Şuan içtrn içe o kadar çok üzülüyorum ki. Keşke, diyorum benim de hayatım öype olsaydı. Dışardan herkesin hayatı mükemmel durur, ama sanki o kız çok sakin ben çok sinirliyim. O kız çok seviliyor ve hakediyor sevilmeyi ben aksine mutsuzluğu hakediyorum. Lütfen linçlemeyin beni. Ama anlatacak, içimi dökücek kimsem yok. Kendimi sürekli onunla kıyaslarken buluyorum. Mesela o çok zayıf ben ona göre daha kiloluyum, mesela o çok güzel giyiniyo bense çok kötü, mesela onun dişleri çok güzel benimkiler kötü. Ben cevrem tarafından çok beğenilen biriyim ama özgüvensizin tekiyim.
Bende takıntı haline geldi. Benin durumumda olmayan kimse anlamaz. Bende yaptığum şeyin yanlışlığının farkındayım ama elimde değil diyorum kınamak yerine fikir verseniz keşke. Kızı rahatsız etmiyorum sadece merak ediyorum. Onun aldıpı kıyafetlerin renginden nodelinden alıyorum
Teşekkür ederim söylrdiklriniz için. Dikkate alacağımkonu sahibi, linç edilecek bir durum yok. birine imrenmek tamamen insanlık hali. bu yeri gelir sevgilinin eski sevgilisi de olur, yan komşun da. sana nacizane önerim o kızda olan hangi özelliklere sahip olmak isterdin ve o kızı nasıl hayal ediyorsun? yani sence karakteri nasıl, bir günü nasıl geçer, ilgi alanları ne? muhtemelen onda gördüğün imaj aslında kendi olmak istediğin kişi. bu sana kendinle ilgili çok ipucu verir. bunu yapıcı yönde kullanmaya çalış. hepimiz zaman zaman kendimizi hiç beğenmediğimiz, eleştirdiğimiz günlerden geçeriz, hissettiklerin çok normal. fakat farkına varman gereken şey beğenmediğin her şeyi değiştirmek senin elinde. ama bunlar emek ve çaba olmadan olmaz. kendine yatırım yapmalısın, hem fiziki hem de davranışsal olarak. demek ki olduğun halin sana artık yetmiyor... eşinle olan ilişkine gelince, sen önce kendini olmak istediğin insana dönüştür, emek ver kabuğunu kır, sonrasında zaten değerli hissetmek için kıyas yapmayacaksın. hem insan kendini takdir etmiyorken bu enerjiyi yanındakine geçiremez.
eğer bu işaretleri görürsen bu duyguları kendin için bir fırsat olarak değerlendirebilirsin. bu kız senin için sadece bir tetikleyici olur. kendimizin daha iyi versiyonunu bulmak için bazen başkalarına imrenmek normaldir. her gün kalkıp bir başkasının hayatını izlemek yerine, kalk ve ben neler yapabilirim diye bak, kolay yolu seçme.
Kusura bakmayın gereksiz alınganlık yapıyorum. Çok doğru söylüyorsunuzKinadigim bir şey yok aslında yazımda. Eğer kendinizle ilgilenmeye başlarsanız başka birisini o kadar incelemezsiniz.
Mesela kilonuzdan şikayet etmişsiniz ya da disinizden ya da giyiminizden o kızı takip edene kadar bunlarla ugrasabilirsiniz. Doktora gidip şu an olmasa bile ileride nasıl tedavi uygulanması gerektiğini öğrenebilirsiniz. Ya da moda sayfalarını takip edebilirsiniz ya da yediğiniz şeylerin sağlıklı olmasına dikkat edebilirsiniz.
Kızı sürekli takip etmek, aldığı kıyafetlerin benzerlerini almaya çalışmak daha da kötü hissettirir
Kız ailwesini bahane edip ayrılmışEşin neden evlenmemiş eski sevgilisiyle?
Sen keyfine bak moralini bozma.Kız ailwesini bahane edip ayrılmış
Ortada hıcbır sorun yok kendınıze gelın hamılelık psıkolojısı olabılırBen beş yıllık evliyim ve on haftalık hamileyim. Biz eşimle öyle çok büyük bir aşkla evlenmedik, bir nevi görücü usulü oldu ama şöyleki ben eşimi asırı beğeniyordum, ve onunla evlenmek için can atıyordum. Evlendik, eşimin benden önce çıktığı kızı buldum bir yolla. Eşimin zamanında onu çok sevdiğini, öğrendim. Eşim hiç bir zman beni tam olarak sevmedi ya da ben öyle hissettim. Sürekli eşimin eski sevgilisini stalklıyorum, ona özeniyorum. Geçen hafta gördüm ki, evlilik teklifi almış, erkek arkadaşından. Kızın, çok mutlu olmasını isterim çünkü, herkes mutluluğu hakeder. Ama o kadar imrendim ki kıza. Eşim, hiç bana öyle evlilik teklifi, iltifat hiç bir şey yapmadı. Bazen düşünüyorum da benle değil de o kızla olsaydı, bence o kıza çok ilgili olurdu. Ona, evlilik teklifi, ilgi her şeyi yapardı. Kız özgür biri, yani aslında ben çok baskı altındayım. Bir yere tek gidersen, ayıp, şunu giyme ayıp. Şuan içtrn içe o kadar çok üzülüyorum ki. Keşke, diyorum benim de hayatım öype olsaydı. Dışardan herkesin hayatı mükemmel durur, ama sanki o kız çok sakin ben çok sinirliyim. O kız çok seviliyor ve hakediyor sevilmeyi ben aksine mutsuzluğu hakediyorum. Lütfen linçlemeyin beni. Ama anlatacak, içimi dökücek kimsem yok. Kendimi sürekli onunla kıyaslarken buluyorum. Mesela o çok zayıf ben ona göre daha kiloluyum, mesela o çok güzel giyiniyo bense çok kötü, mesela onun dişleri çok güzel benimkiler kötü. Ben cevrem tarafından çok beğenilen biriyim ama özgüvensizin tekiyim.
Başında mantık evliliği yapmışsınız zaten. O yüzden bence eşinizden çok tutkulu bir aşk, yoğun bir sevgi beklemeniz zaten doğru değil diye düşünüyorum. Ama 5 yıl önceki sevgilisini arayıp bulmanız ayrı bir konu. Ya çok sevgisiz ilgisiz kaldınız ya da bambaşka bir probleminiz var. Önce teşhis sonra tedavi.Ben beş yıllık evliyim ve on haftalık hamileyim. Biz eşimle öyle çok büyük bir aşkla evlenmedik, bir nevi görücü usulü oldu ama şöyleki ben eşimi asırı beğeniyordum, ve onunla evlenmek için can atıyordum. Evlendik, eşimin benden önce çıktığı kızı buldum bir yolla. Eşimin zamanında onu çok sevdiğini, öğrendim. Eşim hiç bir zman beni tam olarak sevmedi ya da ben öyle hissettim. Sürekli eşimin eski sevgilisini stalklıyorum, ona özeniyorum. Geçen hafta gördüm ki, evlilik teklifi almış, erkek arkadaşından. Kızın, çok mutlu olmasını isterim çünkü, herkes mutluluğu hakeder. Ama o kadar imrendim ki kıza. Eşim, hiç bana öyle evlilik teklifi, iltifat hiç bir şey yapmadı. Bazen düşünüyorum da benle değil de o kızla olsaydı, bence o kıza çok ilgili olurdu. Ona, evlilik teklifi, ilgi her şeyi yapardı. Kız özgür biri, yani aslında ben çok baskı altındayım. Bir yere tek gidersen, ayıp, şunu giyme ayıp. Şuan içtrn içe o kadar çok üzülüyorum ki. Keşke, diyorum benim de hayatım öype olsaydı. Dışardan herkesin hayatı mükemmel durur, ama sanki o kız çok sakin ben çok sinirliyim. O kız çok seviliyor ve hakediyor sevilmeyi ben aksine mutsuzluğu hakediyorum. Lütfen linçlemeyin beni. Ama anlatacak, içimi dökücek kimsem yok. Kendimi sürekli onunla kıyaslarken buluyorum. Mesela o çok zayıf ben ona göre daha kiloluyum, mesela o çok güzel giyiniyo bense çok kötü, mesela onun dişleri çok güzel benimkiler kötü. Ben cevrem tarafından çok beğenilen biriyim ama özgüvensizin tekiyim.
Çok art niyetli buldum bu kişiyi yeni evliye asla ama asla söylenmeyecek bir söz siz de muhtemelen yıllarca bu söze takılıp kalmışsınız O yüzden takip ediyorsunuz Kendi mutluluğunuza bakın olmayan bir şeyi de eşinizin aklına sokup çıkmaz sokaklara girmeyin kilonuzu mu sevmiyorsunuz üzülmeyin diyet ve sporla verebilirsiniz Giyiminizi mi sevmiyorsunuz değiştirebilirsiniz Belki de eşiniz sizin tarzınızı seviyordurKızı inanın ki kıskanmıyorum.imreniyorum sadece. Eşimin arkadaşı biz yeni evliylen onu çok sevdi seninle evlendiği ilk günler çok mutsuzdu demişti bir kere.
Ah canım beniiiimmBen beş yıllık evliyim ve on haftalık hamileyim. Biz eşimle öyle çok büyük bir aşkla evlenmedik, bir nevi görücü usulü oldu ama şöyleki ben eşimi asırı beğeniyordum, ve onunla evlenmek için can atıyordum. Evlendik, eşimin benden önce çıktığı kızı buldum bir yolla. Eşimin zamanında onu çok sevdiğini, öğrendim. Eşim hiç bir zman beni tam olarak sevmedi ya da ben öyle hissettim. Sürekli eşimin eski sevgilisini stalklıyorum, ona özeniyorum. Geçen hafta gördüm ki, evlilik teklifi almış, erkek arkadaşından. Kızın, çok mutlu olmasını isterim çünkü, herkes mutluluğu hakeder. Ama o kadar imrendim ki kıza. Eşim, hiç bana öyle evlilik teklifi, iltifat hiç bir şey yapmadı. Bazen düşünüyorum da benle değil de o kızla olsaydı, bence o kıza çok ilgili olurdu. Ona, evlilik teklifi, ilgi her şeyi yapardı. Kız özgür biri, yani aslında ben çok baskı altındayım. Bir yere tek gidersen, ayıp, şunu giyme ayıp. Şuan içtrn içe o kadar çok üzülüyorum ki. Keşke, diyorum benim de hayatım öype olsaydı. Dışardan herkesin hayatı mükemmel durur, ama sanki o kız çok sakin ben çok sinirliyim. O kız çok seviliyor ve hakediyor sevilmeyi ben aksine mutsuzluğu hakediyorum. Lütfen linçlemeyin beni. Ama anlatacak, içimi dökücek kimsem yok. Kendimi sürekli onunla kıyaslarken buluyorum. Mesela o çok zayıf ben ona göre daha kiloluyum, mesela o çok güzel giyiniyo bense çok kötü, mesela onun dişleri çok güzel benimkiler kötü. Ben cevrem tarafından çok beğenilen biriyim ama özgüvensizin tekiyim.
Sen özgüvensiz çirkin sevilmeyen bilmem ne gibi bir kadın asla değilsin... Sen şuan minicik bir can taşıyan salgılanan aşırı hormonların etkisi altına girmiş ne yapacağını şaşırmış saçma bir şekilde kocasının eski kız arkadaşını kendine dert edinmiş bir anne adayından başka birşey değilsin.. Ben beş yıllık evliyim ve on haftalık hamileyim. Biz eşimle öyle çok büyük bir aşkla evlenmedik, bir nevi görücü usulü oldu ama şöyleki ben eşimi asırı beğeniyordum, ve onunla evlenmek için can atıyordum. Evlendik, eşimin benden önce çıktığı kızı buldum bir yolla. Eşimin zamanında onu çok sevdiğini, öğrendim. Eşim hiç bir zman beni tam olarak sevmedi ya da ben öyle hissettim. Sürekli eşimin eski sevgilisini stalklıyorum, ona özeniyorum. Geçen hafta gördüm ki, evlilik teklifi almış, erkek arkadaşından. Kızın, çok mutlu olmasını isterim çünkü, herkes mutluluğu hakeder. Ama o kadar imrendim ki kıza. Eşim, hiç bana öyle evlilik teklifi, iltifat hiç bir şey yapmadı. Bazen düşünüyorum da benle değil de o kızla olsaydı, bence o kıza çok ilgili olurdu. Ona, evlilik teklifi, ilgi her şeyi yapardı. Kız özgür biri, yani aslında ben çok baskı altındayım. Bir yere tek gidersen, ayıp, şunu giyme ayıp. Şuan içtrn içe o kadar çok üzülüyorum ki. Keşke, diyorum benim de hayatım öype olsaydı. Dışardan herkesin hayatı mükemmel durur, ama sanki o kız çok sakin ben çok sinirliyim. O kız çok seviliyor ve hakediyor sevilmeyi ben aksine mutsuzluğu hakediyorum. Lütfen linçlemeyin beni. Ama anlatacak, içimi dökücek kimsem yok. Kendimi sürekli onunla kıyaslarken buluyorum. Mesela o çok zayıf ben ona göre daha kiloluyum, mesela o çok güzel giyiniyo bense çok kötü, mesela onun dişleri çok güzel benimkiler kötü. Ben cevrem tarafından çok beğenilen biriyim ama özgüvensizin tekiyim.
Tövbe tövbeeBen beş yıllık evliyim ve on haftalık hamileyim. Biz eşimle öyle çok büyük bir aşkla evlenmedik, bir nevi görücü usulü oldu ama şöyleki ben eşimi asırı beğeniyordum, ve onunla evlenmek için can atıyordum. Evlendik, eşimin benden önce çıktığı kızı buldum bir yolla. Eşimin zamanında onu çok sevdiğini, öğrendim. Eşim hiç bir zman beni tam olarak sevmedi ya da ben öyle hissettim. Sürekli eşimin eski sevgilisini stalklıyorum, ona özeniyorum. Geçen hafta gördüm ki, evlilik teklifi almış, erkek arkadaşından. Kızın, çok mutlu olmasını isterim çünkü, herkes mutluluğu hakeder. Ama o kadar imrendim ki kıza. Eşim, hiç bana öyle evlilik teklifi, iltifat hiç bir şey yapmadı. Bazen düşünüyorum da benle değil de o kızla olsaydı, bence o kıza çok ilgili olurdu. Ona, evlilik teklifi, ilgi her şeyi yapardı. Kız özgür biri, yani aslında ben çok baskı altındayım. Bir yere tek gidersen, ayıp, şunu giyme ayıp. Şuan içtrn içe o kadar çok üzülüyorum ki. Keşke, diyorum benim de hayatım öype olsaydı. Dışardan herkesin hayatı mükemmel durur, ama sanki o kız çok sakin ben çok sinirliyim. O kız çok seviliyor ve hakediyor sevilmeyi ben aksine mutsuzluğu hakediyorum. Lütfen linçlemeyin beni. Ama anlatacak, içimi dökücek kimsem yok. Kendimi sürekli onunla kıyaslarken buluyorum. Mesela o çok zayıf ben ona göre daha kiloluyum, mesela o çok güzel giyiniyo bense çok kötü, mesela onun dişleri çok güzel benimkiler kötü. Ben cevrem tarafından çok beğenilen biriyim ama özgüvensizin tekiyim.
Tovbe tovbeeBen beş yıllık evliyim ve on haftalık hamileyim. Biz eşimle öyle çok büyük bir aşkla evlenmedik, bir nevi görücü usulü oldu ama şöyleki ben eşimi asırı beğeniyordum, ve onunla evlenmek için can atıyordum. Evlendik, eşimin benden önce çıktığı kızı buldum bir yolla. Eşimin zamanında onu çok sevdiğini, öğrendim. Eşim hiç bir zman beni tam olarak sevmedi ya da ben öyle hissettim. Sürekli eşimin eski sevgilisini stalklıyorum, ona özeniyorum. Geçen hafta gördüm ki, evlilik teklifi almış, erkek arkadaşından. Kızın, çok mutlu olmasını isterim çünkü, herkes mutluluğu hakeder. Ama o kadar imrendim ki kıza. Eşim, hiç bana öyle evlilik teklifi, iltifat hiç bir şey yapmadı. Bazen düşünüyorum da benle değil de o kızla olsaydı, bence o kıza çok ilgili olurdu. Ona, evlilik teklifi, ilgi her şeyi yapardı. Kız özgür biri, yani aslında ben çok baskı altındayım. Bir yere tek gidersen, ayıp, şunu giyme ayıp. Şuan içtrn içe o kadar çok üzülüyorum ki. Keşke, diyorum benim de hayatım öype olsaydı. Dışardan herkesin hayatı mükemmel durur, ama sanki o kız çok sakin ben çok sinirliyim. O kız çok seviliyor ve hakediyor sevilmeyi ben aksine mutsuzluğu hakediyorum. Lütfen linçlemeyin beni. Ama anlatacak, içimi dökücek kimsem yok. Kendimi sürekli onunla kıyaslarken buluyorum. Mesela o çok zayıf ben ona göre daha kiloluyum, mesela o çok güzel giyiniyo bense çok kötü, mesela onun dişleri çok güzel benimkiler kötü. Ben cevrem tarafından çok beğenilen biriyim ama özgüvensizin tekiyim.
O halt etmiş. O kızın hesabınıda hemen silip engelleyin. Bir daha da bakmayın.Kızı inanın ki kıskanmıyorum.imreniyorum sadece. Eşimin arkadaşı biz yeni evliylen onu çok sevdi seninle evlendiği ilk günler çok mutsuzdu demişti bir kere.
Daha önceden de araştırıyormuşsunuz ama hamileliğin de vermiş olduğu psikilojiyle biraz daha yoğun duygu geçişleri olduğunu düşünüyorum , siz içinizde bir mucize taşıyorsunuz kendinize eşinize bebeğinize odaklanın her insan çok özel ve güzeldir sizde öylesiniz kendinizi iyi hissetcek bakımlar yapın evde, eşiniz sizinle evli aklında biri kalmış olsa yürür müydü bence yürümezdi önünüze bakın eşinizin sizi sevmediği kuruntuları atın kafanızdan mutluluğu huzuru sizde bulsun inanın yüz göz fizik güzelliği geçici, yüzü güzele doyulur huyu güzele doyulmaz diye boşuna dememiş büyüklerimiz ,Allah o kişiyi de mutlu etsin sevdiğiyle evlilik teklifi almış yuva kurucak herkes kendi hayatında kendi yolunda lütfen sizde kendi yolunuza bakın, bende yaptım zamanında nişanlımla tanışmadan önce üniversitede okurken okuduğum şehirde biriyle tanıştım bana göre çok büyük bir aşktı o evlenmek istiyordu ben 1-2 sene zaman istemiştim üniversiteden mezun olup yaşadığım şehre dönünce klasik olarak ayrıldık benden 1-2 hafta sonra birini bulup sözlenmişti bana da keşke zamanında yapman gerekenleri yapsaydın demişti 3 sene sosyal medyadan takip ettim evlendi çocuğu oldu kızı ve onu hep takip ettim kendime acı çektirdim resmen o orda mutlu mesut hayatına bakarken ben kimseyi istemiyordum hiç tanımadığım o kıza nefret doluydum her gece ikisinede lanetler okudum o kızla kendimi kıyasladım arkadaşlarıma fotoğraflarını gösterdim hangimiz daha güzel diye insanın psikolojisi bitik oluyor gerçekten sonra baktım napıyorum ben dedim ben ne olmuşum kafayı yemişim dedim bir gece dua ettim unutmak için Allah onların da benimde yolumu açık etsin diye ,işime odaklandım arkadaşlarımla ailemle vakit geçirmeye daha çok dikkat ettim kafamı dağıttım ve hiç beklemediğim bir anda aşk beni ben aşkı buldum , ne yaparsanız siz kendinize yaparsınız herkes hayatında ve mutlu sizde olun umarım çok mutlu olursunuz eşiniz bebeğinizleBen beş yıllık evliyim ve on haftalık hamileyim. Biz eşimle öyle çok büyük bir aşkla evlenmedik, bir nevi görücü usulü oldu ama şöyleki ben eşimi asırı beğeniyordum, ve onunla evlenmek için can atıyordum. Evlendik, eşimin benden önce çıktığı kızı buldum bir yolla. Eşimin zamanında onu çok sevdiğini, öğrendim. Eşim hiç bir zman beni tam olarak sevmedi ya da ben öyle hissettim. Sürekli eşimin eski sevgilisini stalklıyorum, ona özeniyorum. Geçen hafta gördüm ki, evlilik teklifi almış, erkek arkadaşından. Kızın, çok mutlu olmasını isterim çünkü, herkes mutluluğu hakeder. Ama o kadar imrendim ki kıza. Eşim, hiç bana öyle evlilik teklifi, iltifat hiç bir şey yapmadı. Bazen düşünüyorum da benle değil de o kızla olsaydı, bence o kıza çok ilgili olurdu. Ona, evlilik teklifi, ilgi her şeyi yapardı. Kız özgür biri, yani aslında ben çok baskı altındayım. Bir yere tek gidersen, ayıp, şunu giyme ayıp. Şuan içtrn içe o kadar çok üzülüyorum ki. Keşke, diyorum benim de hayatım öype olsaydı. Dışardan herkesin hayatı mükemmel durur, ama sanki o kız çok sakin ben çok sinirliyim. O kız çok seviliyor ve hakediyor sevilmeyi ben aksine mutsuzluğu hakediyorum. Lütfen linçlemeyin beni. Ama anlatacak, içimi dökücek kimsem yok. Kendimi sürekli onunla kıyaslarken buluyorum. Mesela o çok zayıf ben ona göre daha kiloluyum, mesela o çok güzel giyiniyo bense çok kötü, mesela onun dişleri çok güzel benimkiler kötü. Ben cevrem tarafından çok beğenilen biriyim ama özgüvensizin tekiyim.