Merhaba,ben 4 yıl önce boşandım,bir kızım var.
6 yıl önce evlendim,evlendikten sonra sürekli anlaşmazlıklar yaşadık,kaç kere ayrıldık tekrar barıştık.çocuk aniden oldu,plansız şekilde.ben Gürcistanda yaşıyordum,evlenmeden önce uzmanlık için Türkiyeye sınava hazırlanıyordum,eşimle bu konuda anlaşmıştık,ama evlendikten sonra sınava hazırlanmama karşı çıkmaya başladı.uzmanlık sınavını kazanıp Türkiyeye taşındık,ama eşim gel git yapıcaktı,kendi işi Gürcistanda çünki.daha 3ay olmuştu taşınalı,eşim de yanımıza gelmişti.birgün işden eve geldim uyuya kalmışım,eşim kızımın kreşden geldiyini,kalkıp ona yemek ısıtmamı istedi,ben de uyanamadım,sonra bir birimize kötü sözler söylemeye başladık.o sırada sinirlenip beni vurmak istedi(daha önce de şiddet göstermişti),ben de sinirle ona erkek ol da çık git burdan dedim.o da gitti ve boşanmak için dilekçe yazdı ve biz boşandık.çevremde her kes beni suçluyor,sen iki günlük eve gelen eşini kırdın,ona erkek ol dedin.sen çok sinirlisin gibi laflar söylüyorlar.ben de çevremden çok etkileniyorum.iki gün önce kendi kardeşlerim böyle söylediler,iki gündür aşırı üzgünüm.
Bı konunu açma sebebim,biraz olsun bana destek olucak birilerini bulmaktı,ne yapsam bilmiyorum,her kese teşekkür şimdiden