• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzluk

Neymiş eşim kal yemek ısıt dediyinde kalkmalıydım,o sinirliyse benim alttan almam gerekiyormuş,kendileri eşlerine öyle davranıyorlarmış.ben uyumsuz sinirli biri olduğum için beni boşadılar demeye getiriyorlar.normalde kardeşlerimi görmüyorum o yüzden görer görmez konu buraya geldi
Bence o tür kadınlarda kıskançlık oluyor. Bak o kurtuldu ben hala çekiyorum tarzı. Sen çekmeyince zorlarına gitmiş demekki ki o kadar laf yapıyorlar. ;) Bu arada yemek ısıtmayı kadından beklemek nedir ya. Sünepe herifler.

Bizim toplumumuz böyle malesef
Ne oluyorsa hep erkek haklı çıkarılıyor.
Senin işten gelip uyuman,senin erkeke erkek ol demen,senin ona cebap vermen bile yanlış.ama onun seni vurmaya çalışması senin sinirli olmandan adamı zıvanadan çıkardığın için olmuştur
Toplum yavaş yavaş değişiyor. Biz ezdirmedikçe dik durdukça yeter artık dedikçe. Siz de buna katkı sağlamışsınız öyle düşünün. 😁

Bence o tür kadınlarda kıskançlık oluyor. Bak o kurtuldu ben hala çekiyorum tarzı. Sen çekmeyince zorlarına gitmiş demekki ki o kadar laf yapıyorlar. :KK66: Bu arada yemek ısıtmayı kadından beklemek nedir ya. Sünepe herifler.
Felçli olmalı 😂

Bende ara ara böyle gel gitler oluyor.genelde umrumda deyil ama bazen çok düşünüyorum boşandığım için mutsuz oluyorum
Gerçek mutsuz olma sebebini şimdi net olarak ifade ettiğin için teşekkür ederim. Seni daha iyi anladım.
Arada gel gitler yaşaman bir nebze anlaşılabilir. Fakat üzerinden 4 sene geçmiş. Kardeşlerinle uzun zamandır bir araya gelmeyince ilk anda bunların konuşulması da normal olabilir. Yine aynı konular açıldığı için etkilendin ve yine bir gel git içinde buldun kendini.
Fakaat, lütfen tüm bunların seni üzmesine izin verme. Onlar doğru yaptıklarını düşündükleri için evliliklerinin devam ettiğini zannediyorlar.
Ve senin yanlış olduğunu düşünüyorlar.
O kadar kötü bir denklem ki bu ve de çirkin.
Herkesin sınavı şahsına munhasırdır.
Kendini onların söyledikleriyle kıyaslama lütfen.
Ve bu hayatta boşanmayı bir başarısızlıkmış gibi gören sen köle olsaydın kocaya diyen kişilerden lütfen uzak dur bunlar kardeşlerin dahi olsa.
Başka bir yol daha var ama biraz uzun ve meşakatli bir yol.
Önce kendinle yüzleş, kendini avut, kendini onayla ve kabullen.
Ki
O gibi kişilerin karşısında net olabilesin.

Bence o tür kadınlarda kıskançlık oluyor. Bak o kurtuldu ben hala çekiyorum tarzı. Sen çekmeyince zorlarına gitmiş demekki ki o kadar laf yapıyorlar. :KK66: Bu arada yemek ısıtmayı kadından beklemek nedir ya. Sünepe herifler.
Benim düşüncelerim aynı sizin gibi,bana göre de erkek yemek ısıtmayı bilmeli.biri uyuyunca uyandırmamalı.sadece kadın alttan almamalı erkek de alttan almayı bilmeli.bizim bu son kavgada her kes bana baktın eşin sinirli neden alttan almıyordun,iki günlük gelmiş adam diyorlar,ben de o da baktı ben sinirliyim neden o altdan almıyordu diyince erkek o diyorlar

Gerçek mutsuz olma sebebini şimdi net olarak ifade ettiğin için teşekkür ederim. Seni daha iyi anladım.
Arada gel gitler yaşaman bir nebze anlaşılabilir. Fakat üzerinden 4 sene geçmiş. Kardeşlerinle uzun zamandır bir araya gelmeyince ilk anda bunların konuşulması da normal olabilir. Yine aynı konular açıldığı için etkilendin ve yine bir gel git içinde buldun kendini.
Fakaat, lütfen tüm bunların seni üzmesine izin verme. Onlar doğru yaptıklarını düşündükleri için evliliklerinin devam ettiğini zannediyorlar.
Ve senin yanlış olduğunu düşünüyorlar.
O kadar kötü bir denklem ki bu ve de çirkin.
Herkesin sınavı şahsına munhasırdır.
Kendini onların söyledikleriyle kıyaslama lütfen.
Ve bu hayatta boşanmayı bir başarısızlıkmış gibi gören sen köle olsaydın kocaya diyen kişilerden lütfen uzak dur bunlar kardeşlerin dahi olsa.
Başka bir yol daha var ama biraz uzun ve meşakatli bir yol.
Önce kendinle yüzleş, kendini avut, kendini onayla ve kabullen.
Ki
O gibi kişilerin karşısında net olabilesin.
Ben teşekkür ederim bu kadar güzel bir mesaj yazdığınız için.çok doğru söylüyorsunuz,benim önce kendimden emin olmam gerekiyor.ama kardeşlerimle de arama mesafe koydum.zamanla daha iyi olurum ama 4yıl da az zaman deyil gerçekten.neden bu kadar uzun sürdü hiç bilmiyorum,şimdiye benim çoktan iyi olmam gerekiyordu,gel gitler bile olmaması lazım

Ben teşekkür ederim bu kadar güzel bir mesaj yazdığınız için.çok doğru söylüyorsunuz,benim önce kendimden emin olmam gerekiyor.ama kardeşlerimle de arama mesafe koydum.zamanla daha iyi olurum ama 4yıl da az zaman deyil gerçekten.neden bu kadar uzun sürdü hiç bilmiyorum,şimdiye benim çoktan iyi olmam gerekiyordu,gel gitler bile olmaması lazım
Kuzum buraya bunu yazmakla yeni bir adım attığını düşün. Bundan sonra kendi sorularının cevabını kısa zamanda bulacağına inanıyorum.
Lütfen kimsenin seni o karanlık çukura çekmesine izin verme.
İlk evliliğim bittiğinde ondan yana olan tüm can damarlarımı keşmiş biri olarak söylüyorum bunları.
Ayyy herkes kendi popişine baksın be boşverrr.

Her kes benim hayatımın bittiğini boşandıysam artık mutlu olamayacağımı düşünüyor.annem kardeşlerim.ben öyle düşünmesem de çevrem o kadar etkiliyor ki,sanki bu dünyada mutluluk sadece evlilikte var
Hiçbir alakası yok, gördünüz evliyken mutlu olmadınız işte, demek ki evlilik tek başına mutluluk getirmiyor. Sağlığınız yerinde olsun, evladınız sağlıklı ve mutlu olsun gerisi hallolur hep. Düşüncelerinizi bulandırmalarına izin vermeyin. Belki bir gün yeniden seversiniz, ama o zamana kadar mutsuz olmanız gereken hiçbir şey yok. Siz güçlü bir kadınsınız.

Kuzum buraya bunu yazmakla yeni bir adım attığını düşün. Bundan sonra kendi sorularının cevabını kısa zamanda bulacağına inanıyorum.
Lütfen kimsenin seni o karanlık çukura çekmesine izin verme.
İlk evliliğim bittiğinde ondan yana olan tüm can damarlarımı keşmiş biri olarak söylüyorum bunları.
Ayyy herkes kendi popişine baksın be boşverrr.
Sizin de çocuk var mı? Benim yaşadıklarımı en iyi siz anlarsınız ☺️

Hiçbir alakası yok, gördünüz evliyken mutlu olmadınız işte, demek ki evlilik tek başına mutluluk getirmiyor. Sağlığınız yerinde olsun, evladınız sağlıklı ve mutlu olsun gerisi hallolur hep. Düşüncelerinizi bulandırmalarına izin vermeyin. Belki bir gün yeniden seversiniz, ama o zamana kadar mutsuz olmanız gereken hiçbir şey yok. Siz güçlü bir kadınsınız.
İnşallah 🙏 çok teşekkür ederim.

Merhaba,ben 4 yıl önce boşandım,bir kızım var.
6 yıl önce evlendim,evlendikten sonra sürekli anlaşmazlıklar yaşadık,kaç kere ayrıldık tekrar barıştık.çocuk aniden oldu,plansız şekilde.ben Gürcistanda yaşıyordum,evlenmeden önce uzmanlık için Türkiyeye sınava hazırlanıyordum,eşimle bu konuda anlaşmıştık,ama evlendikten sonra sınava hazırlanmama karşı çıkmaya başladı.uzmanlık sınavını kazanıp Türkiyeye taşındık,ama eşim gel git yapıcaktı,kendi işi Gürcistanda çünki.daha 3ay olmuştu taşınalı,eşim de yanımıza gelmişti.birgün işden eve geldim uyuya kalmışım,eşim kızımın kreşden geldiyini,kalkıp ona yemek ısıtmamı istedi,ben de uyanamadım,sonra bir birimize kötü sözler söylemeye başladık.o sırada sinirlenip beni vurmak istedi(daha önce de şiddet göstermişti),ben de sinirle ona erkek ol da çık git burdan dedim.o da gitti ve boşanmak için dilekçe yazdı ve biz boşandık.çevremde her kes beni suçluyor,sen iki günlük eve gelen eşini kırdın,ona erkek ol dedin.sen çok sinirlisin gibi laflar söylüyorlar.ben de çevremden çok etkileniyorum.iki gün önce kendi kardeşlerim böyle söylediler,iki gündür aşırı üzgünüm.
Bı konunu açma sebebim,biraz olsun bana destek olucak birilerini bulmaktı,ne yapsam bilmiyorum,her kese teşekkür şimdiden
Şiddete boyun eğmeyen kadınlar görmek istiyoruz artık yaaa bir bitmediler şu erkekciler bee. O da iki günlük eve gelip eşinin kuymetini bilmeyen bir erkek

Merhaba,ben 4 yıl önce boşandım,bir kızım var.
6 yıl önce evlendim,evlendikten sonra sürekli anlaşmazlıklar yaşadık,kaç kere ayrıldık tekrar barıştık.çocuk aniden oldu,plansız şekilde.ben Gürcistanda yaşıyordum,evlenmeden önce uzmanlık için Türkiyeye sınava hazırlanıyordum,eşimle bu konuda anlaşmıştık,ama evlendikten sonra sınava hazırlanmama karşı çıkmaya başladı.uzmanlık sınavını kazanıp Türkiyeye taşındık,ama eşim gel git yapıcaktı,kendi işi Gürcistanda çünki.daha 3ay olmuştu taşınalı,eşim de yanımıza gelmişti.birgün işden eve geldim uyuya kalmışım,eşim kızımın kreşden geldiyini,kalkıp ona yemek ısıtmamı istedi,ben de uyanamadım,sonra bir birimize kötü sözler söylemeye başladık.o sırada sinirlenip beni vurmak istedi(daha önce de şiddet göstermişti),ben de sinirle ona erkek ol da çık git burdan dedim.o da gitti ve boşanmak için dilekçe yazdı ve biz boşandık.çevremde her kes beni suçluyor,sen iki günlük eve gelen eşini kırdın,ona erkek ol dedin.sen çok sinirlisin gibi laflar söylüyorlar.ben de çevremden çok etkileniyorum.iki gün önce kendi kardeşlerim böyle söylediler,iki gündür aşırı üzgünüm.
Bı konunu açma sebebim,biraz olsun bana destek olucak birilerini bulmaktı,ne yapsam bilmiyorum,her kese teşekkür şimdiden
Seninki zaten boşanmak için bahane arıyormuş neyine üzülüyorsun adam zaten gemileri yakmak için kıvılcım arıyormuş yakmış ve gitmiş zerre üzülme pişmanda olma senin dediğin ayıpta onun yaptığı çok mu hoş

Back
X