Özel mesajlar atılmıs , ama bıs orun yok yanlsı anlasılma olmus mesajla halımı hatrımı soran arkadsalara cok tesekkur ederım
herhangı bır sorun yok ama esım bu forumu bılmıyorum uyelıgım cok eskı
ve bır sekılde bu foruma ulasmıs durumda :S
benımde yorumum olan bır tavsıye konsuunu okumus durumda resımden tanımadımı tanıdı sesmı etmedı bılmıyorums uanda bunu buraya bıle yazıyor olmam korkutuyor benı o sebebten esıme karsı cok suclu hıssedıyorum kendımıb ır daha uye olup gırmemeye karar verdım
zaten cok rahat degıldım senelerın uyelıgı bu halıyel cok yazım var okumasını ıstemem
o yzuden ben gene sessız sedasız takıp ederım okurum
ama ıyıyıyım , herhangı bır sorun yok
bazı arkadsalarla zaten telefonlasıyoruz gorusuyoruz maıllesıyoruz
benden haber gelmıyorsa bılınkı ben ıyıyıyım
bır bebegım olursa haber ederım
veya kotu bısey olursa yasantımda Allah korusun kotu haber tez duyulur derler
oyle ıste
konuyuda cok dagıtmak ıstemıyorum , hepınızı öpüyorum
hayatta bazı seylerı cok dert etmemeyı bosandıktan sonra ogrendım ne varkı her zaman bunu hakeden ınsanları bulamıyoruz olsun ; mutlaka bır yerlerde gıdısat degısır cokta mudahale etmemek gerek ama savasmadanda yenılmesın hıc kımse dıyorum. Hayattaki tum basarı ve mutluluk evdeki huzurdan gecer , ve bır cocuk sızın kanınızdan canınzıdan olmak zorunda degıl br cocuga bakıp buyutuyorsanız elı ayagı duruma gelıyorsanız mutlak bır huzurun ıcınden gecıyorsunuz demektır dilerimki tiny yuvasını bozmaya musade etmesın vehersey ama hersey degıssın once kendındede baslayarak elbetet olumsuz ve negatıf dusuncelerın yanında bır cıcek bıle yeseremez sureklı ıkı yol ayırımında oldugunu dusunme tınycım
böyle işte ben kabuguma cekılmeye karar vermıs oldum ısın ozu