Mutsuzluk

hoppa2525

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
21
4
1
44
neden bilmiyorum icimde cok kotu bir duygu var huzursuzum. mutsuzum sanki dunyada benden başka kimse yok sanki yapa yanlızım. sevgilim yok çalışıyorum ailemle yaşıyorum aile bagım iyi ama mutsuzum. bir akıl verirmisiniz ne yapmalıyım mutlu olabilmek için. birde insanların 2yüzlü yapmacık insanları gördükce midem bulanıyor sanki onca insanın içinde görunmezim veya insan degilim düşüncelerinizi istiyorum tavsielerinizi şimdiden teşekkür ediyorum

İki yüzlülük görmüşsen yalnız değilsin görünmez değilsin demek.Kendinle çelişiyorsun.
Hobi edin kafan karışmış gibi.

neden bilmiyorum icimde cok kotu bir duygu var huzursuzum. mutsuzum sanki dunyada benden başka kimse yok sanki yapa yanlızım. sevgilim yok çalışıyorum ailemle yaşıyorum aile bagım iyi ama mutsuzum. bir akıl verirmisiniz ne yapmalıyım mutlu olabilmek için. birde insanların 2yüzlü yapmacık insanları gördükce midem bulanıyor sanki onca insanın içinde görunmezim veya insan degilim düşüncelerinizi istiyorum tavsielerinizi şimdiden teşekkür ediyorum
Hiç sokağa çıkıyo musun? Bak havalar da güzel.

Diğer insanları da görürsün.

Canım Bendensin bi gün mutlu bi gün mutsuzum bende ama evlat olunca mutlu olmak lazım sabret karşına iyi biri çıkar inş evlenirsin sende evli mutlu çocuklu olursun ben evli cocukluyum ama mutsuzum:KK43:
inşallah mutlu olursunuz inşallah bende olurum
İki yüzlülük görmüşsen yalnız değilsin görünmez değilsin demek.Kendinle çelişiyorsun.
Hobi edin kafan karışmış gibi.
evet kafam karışık 2yuzlu insanlar hertarafda dolu her bakdıgında gorememek imkansız oneriniz icinde teşekkurler
Hiç sokağa çıkıyo musun? Bak havalar da güzel.

Diğer insanları da görürsün.
sokaga çıkıyorum cözüm deil zaten çalışan bir insanım ama insanlar bana cok tuhaf geliyor

hobi edinebilirsin.yalnız olmakda bazen mutluluk rahatlık ve huzur getirir. bunu hiç düşündün mü ?
ayrıca sürekli bu ikilem arasında gidip geliyorsan psikoloğa gitsen içini döksen iyi olur.

tavsieniz icin cok teşekkür ederim
rica ederim. eger maddi durumun el vermiyorsa belediyelerin aile sağlık merkezleri var. orada ücretsiz psikologları oluyor. baglı olduğun belediyeyi ara ve böyle bir hizmet var mı yok mu sor yada her beled artık web sayfası var gir bak.
birde sen küçük müsün ergen misin ? yaz bakalım ne derdin var ?

rica ederim. eger maddi durumun el vermiyorsa belediyelerin aile sağlık merkezleri var. orada ücretsiz psikologları oluyor. baglı olduğun belediyeyi ara ve böyle bir hizmet var mı yok mu sor yada her beled artık web sayfası var gir bak.
birde sen küçük müsün ergen misin ? yaz bakalım ne derdin var ?
maddi durumum iyi piskolog da sorunyok gidecegim kucuk deilim yaş 25 kimseye anlatamıyorum kendimi açılamıyorum

Kendine hobiler edin.kitap oku bol bol ve onlarin dunyasina gir.ve evcil bir hayvan edin onunla ugras zaman gecir.insanlarla gecirilen zamandan cok daha kaliteli gecer boylece vaktin.

maddi durumum iyi piskolog da sorunyok gidecegim kucuk deilim yaş 25 kimseye anlatamıyorum kendimi açılamıyorum
anlat işte ? sana bir fırsat? utanmadan çekinmeden sıkıntı etmeden..
e ergende değilmişsin :) kelime bulmakta zorlanmassın ?

Aynı durumdayız.. İnsan karşı cins tarafından sevilmeye ihtiyaç duyuyor.. Beklemekten başka yapacak bişey yok.
evet sana katılıyorum ama herkez
Aynı durumdayız.. İnsan karşı cins tarafından sevilmeye ihtiyaç duyuyor.. Beklemekten başka yapacak bişey yok.
inş bulursun aradıgını ama ben herekze tanıdıgım tanımadıgım herkez yabancı geliyor
Kendine hobiler edin.kitap oku bol bol ve onlarin dunyasina gir.ve evcil bir hayvan edin onunla ugras zaman gecir.insanlarla gecirilen zamandan cok daha kaliteli gecer boylece vaktin.
evcil hayvanım var biraz yaramaz ama vakit geçiriyorum bolbol film izliyorum kitap okumuyorum ama ufak tefek hobilerim var aslında
anlat işte ? sana bir fırsat? utanmadan çekinmeden sıkıntı etmeden..
e ergende değilmişsin :) kelime bulmakta zorlanmassın ?
bu sorunu bi aşa bilsem dedigin dogru ama aşamıyorum

biten ilişkim oldu ama onlarla alakası yok die düşünüyorum hep böyle hissediyorum düşünüyorum fazla her şeyi
sorun dediğin anlatamamak mı ? yaz.. ne olacak ki ? herkes herşeyi yazıp çizerden yada söylerken nasıl çekinmiyorsa sende yaz. kapalı mısın ? ayrıldığın erkek ark. cinsel yöntem birşeyler mi yaşadınız ?
biri sana tacizde mi bulundu ? tipini mi sevmiyorsun ? hayatta dualar edip yalvarıp yakarıp ne oluuurr olsun dediğin şeyler mi olmuyor ? anne baban mı bolşandı ?
cinsiyet mi değiştirmek istiyorsun ?
kafadam deli sorular :D söyle be yaaa

sorun dediğin anlatamamak mı ? yaz.. ne olacak ki ? herkes herşeyi yazıp çizerden yada söylerken nasıl çekinmiyorsa sende yaz. kapalı mısın ? ayrıldığın erkek ark. cinsel yöntem birşeyler mi yaşadınız ?
biri sana tacizde mi bulundu ? tipini mi sevmiyorsun ? hayatta dualar edip yalvarıp yakarıp ne oluuurr olsun dediğin şeyler mi olmuyor ? anne baban mı bolşandı ?
cinsiyet mi değiştirmek istiyorsun ?
kafadam deli sorular :KK70: söyle be yaaa
:D ne yaptın sen ya tamam sorunum kalmadı tesekkurler :d

Back
X