Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bedeva terapine yaptın sen ya tamam sorunum kalmadı tesekkurler :d
o güzel yorumun için teşekkür ediyorumHayatında bir aşk olsa, ne insanların sahteliğini takarsın ne de hayatın boşluğunu.
Şöyle en sağlamından, en güzelinden büyük bir sevgi ve aşk diliyorum sana..
:) tesekkurlerbedeva terapi![]()
şişlide halaskargazi de bıyıklı İbrahim Tatlıses kılıklı bir adamın gençten bir adamla öpüştüğü görmüş insanım. hemde otobüs duragıında. elmadagda stiptriz (yazmadım sanırımne yaptın sen ya tamam sorunum kalmadı tesekkurler :d
ne anlatmaya calışıyorsun bilmiyorum ama soyledıklerının hiçbirisi deilşişlide halaskargazi de bıyıklı İbrahim Tatlıses kılıklı bir adamın gençten bir adamla öpüştüğü görmüş insanım. hemde otobüs duragıında. elmadagda stiptriz (yazmadım sanırım) barın yanında kafamı içeri sokup acaba burada ne olyuor ki diyip bakmaya çalışmış insanım
bu kadar merak iyi değildir ama dayanamıyorum
en ytakın arkadaşımın birinin eski sözlüsü transseksüel oldu onu bile gördüm. evine bile gittik filan.
bana ne desen normal gelecek
kızdan erkeğe erkekten kıza gay may ne ararsam hepsini gördüm...
burnum estetikli- tipini sevmeye de bilirsin. bu bile normal.
kendimi anlatmaya çalışıyorum. hani sorunun ne ise bana anormal gelmez.ne anlatmaya calışıyorsun bilmiyorum ama soyledıklerının hiçbirisi deil
BIR Piskologa gidin.anlatdiklariniza gore mutsuz olmana bir sebeb yok.BU durumu tez zamanda asmanizi dilerim.Hayatdan doya doya zevk alin.olabilir hiç yaşamadım dokunsanız yıkılacakmış gibiyim
Erkek uye yasakha bu arada ben bayan deilim erkegim kapalımısınız demişsınızya sorunu bilmiyorum 2li diyologum cok zayif
kendimi anlatmaya çalışıyorum. hani sorunun ne ise bana anormal gelmez.
oo aman tanrım buralarda erkek yasak :/ha bu arada ben bayan deilim erkegim kapalımısınız demişsınızya sorunu bilmiyorum 2li diyologum cok zayif
aynen2 dk yardım edelim dedik o da adam cıktı yawbende ki şans da anca bu kadar olur...
erkegın yasak oldugunu bilmiyordum biz insan deilmiyiz2 dk yardım edelim dedik o da adam cıktı yawbende ki şans da anca bu kadar olur...
neden yalan konuşayım sorunum var anlatmak istedim sadece art niyetim yok sadece sorunuma cevap bulmak amacımen azından dürüst davrandı ben erkeğim diyerek. aferim.
kb yın bilmiyordum özür dileriminsansın da bu kız formu :) ard niyetlilikle alakası yok