Mutsuzluk

yani aslında bence bazen erkeklerinde buraya girip yazmasını ama belli sayfalara yada onlara özel bölümlerde yazmasına musade etmek gerektiğine inanıyorum. böyle bir sistem varsa bence uygulanmalı.

yani aslında bence bazen erkeklerinde buraya girip yazmasını ama belli sayfalara yada onlara özel bölümlerde yazmasına musade etmek gerektiğine inanıyorum. böyle bir sistem varsa bence uygulanmalı.
cok uzuldum bilseydım yazmazdım hepinizden özür dilerim:(

erkekler kulübü olabilir ee kulübü yazık onlarada ya..

erkekler kulübü olabilir ee kulübü yazık onlarada ya..
bencede onlarada bir şey yapılmalı. hani hakkını yemiyeyim çocuk seviyeli bir şekilde yazdı yazacağını. bir iki de yoprum yapmış diğer konulara cok güzel şeyler yazmış. ahlaklı edepli filan..

neden bilmiyorum icimde cok kotu bir duygu var huzursuzum. mutsuzum sanki dunyada benden başka kimse yok sanki yapa yanlızım. sevgilim yok çalışıyorum ailemle yaşıyorum aile bagım iyi ama mutsuzum. bir akıl verirmisiniz ne yapmalıyım mutlu olabilmek için. birde insanların 2yüzlü yapmacık insanları gördükce midem bulanıyor sanki onca insanın içinde görunmezim veya insan degilim düşüncelerinizi istiyorum tavsielerinizi şimdiden teşekkür ediyorum

Benziyor hislerimiz.

Mutsuzluk bulasici, mutluluk tek kisilik olmus sanki.

Insanlari ayirt edemiyorum kim gercek kim sahte. Yasayarak görmek cok yoruyor insani.

Alisiyor insan bir sekilde. Cani yana yana alisiyor.

Elbet iyi dostlar vardir, ben pek rastlamadim diyebilirim.

Back
X