Mutsuzluktan olucem

ikra_571

tek hayalim bebek
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
591
545
103
38
Arkadaslar merhaba ben son bir aydir cok mutsuzum esim ailem yanimda ama ben hep yanliz hissediyorum okadar mutsuzumki tarifi yok hic heyicanim nesem yok hep kotu dusunuyorum hersey ustume geliyor esim beni zorla disari cikariyor 13 yildir cocuk yok ondanmidir bilmiyorum ama herhalde simdi cocuk olsaydida bakamazdim kendimi tukenmis hissediyorum neden acaba aranizda benim gibi hisseden varmi

Bende okb var ama hic bu kadar kotu hissetmemistim care bulamayinca buraya konu actim benim kadar mutsuz olan varmi diye

Dertsizken dert aramayin derim
Cocuk yoksa yok, tum mutsuzluklarin kaynagi cocuksuzluk olamaz, olmamali. Gider koruyucu aile olursunuz o kadar basit
Cidden dert aramiyorum keske boyle olmasam bu durumu asabilsem tavsiyelerinizi bekliyorum

Cidden dert aramiyorum keske boyle olmasam bu durumu asabilsem tavsiyelerinizi bekliyorum
Uzulecek birsey yok ki be canim
Hayati kendine zehir etme
Bak ben cok mutsuz oldugumda hep kitaplara kutuphanelere sararim oyle iyi geliyor ki anlatamam sen de bi denesen

Ya herşeyi de çocuğa bağlamayın. Madem çocuksuz hayatı çekilmez buluyorsunuz bakıma muhtaç, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerekte aynı duyguları yaşayabilirsiniz.

Çalışıyor musunuz?

Ya herşeyi de çocuğa bağlamayın. Madem çocuksuz hayatı çekilmez buluyorsunuz bakıma muhtaç, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerekte aynı duyguları yaşayabilirsiniz.

Çalışıyor musunuz?
Esim kabul etmiyor evlatlik almayi hayir ev hanimiyim okadar guleryuzlu ve mutlu bir insandim normalde nasil bu ruh hali sardi beni bilmiyorum cidden kotu hissediyorum ornegin bu gunde 2 saat agladim cok zor bu hayat

Esim kabul etmiyor evlatlik almayi hayir ev hanimiyim okadar guleryuzlu ve mutlu bir insandim normalde nasil bu ruh hali sardi beni bilmiyorum cidden kotu hissediyorum ornegin bu gunde 2 saat agladim cok zor bu hayat

Kendinize farklı bir meşgale bulun. Rutin yaşamakta insanı depresif yapar. Hiç yapmadığınız, sizinle alakası bile olmayan bir şey öğrenin mesela.

evlatlık almak konusunda eşinizi ikna edin. 13 yıl denemişsiniz. doktorlar ne diyor?

Anlatamadıgın ıcıne attın bısey mı var?

Back
X