- 13 Ağustos 2014
- 5.609
- 2.464
- 448
mrb kizlar yine ben...önceki konumu bilmeyenler icin ozetliyim 2 yillik bi iliskim vardi...1 yil asker bekledim.askerden geldi ve bni eski kiz arkadasiyla aldatti...yani eski kiz arkadasiyla nbr nasilsin diye bi konusma gecmis aralarinda bn gorunce çıldırdım ve ayrildim...iste bana guvenmiyosun,ben senin güvenini kiricak bisi yapmadim,oylesine bi konusmaydi o kiz bnm hicbiseyim,yine kizginligina ofkene yenildin tarzinda yalanlar söyledi ve bn dinlemedim bitirdim...bu olayin ustunden 2 ay gecti..ve bu iki ayda hic arayip sormadi beni...cevremdeki bazi arkadaslar sen abarttin dedi,bu aldatma degil dedi bazisi evet haklisin dedi..bu zaman icinde bazen kndimle çeliştim acaba cok mu abarttim diye dusundum..hep bi adim atmasini bekledim..affedicek gibiydim oldukca ozlemistim..bugun bi arkadasim svarmi var mi bi baksana dedi (tabii ben olmadigina eminim) facesi olmayan birinin svarmi mi olucak dedim guldum gectim ...ama yinede baktik,bakmaz olaydım...adam 53 arkadas yapmis hepsi de kiz ve aralarinda bni aldattigini dusundugum eski sevgilisi de var...gozlerime inanamadim..hani hicbiseydi,hani o yazmis diye oylesine cvp yazmisti,hani ben ofkeme yenik dusmustum yanlis anlamıştım...bunlarin hepsini yuzune vurmak istedim...karaktersizsin adam degilsin dmek istedim...ama samimi bi arkadasim bunu yapmamam gerektigini söyledi...siz neler dusunuyosunuz merak ediyorum..
okudugunu icin tsk ederim..
okudugunu icin tsk ederim..