mutsuzluktan ölüyorum..

ahh canim bi bilsen icimde kopan firtinayi..nasil yapar..neden bunu hakettim o kdar cok soru var ki aklimda,kalbimde ama cvp yok..birde ustune bn suclandim..bn ofkeme yenik dusmus oldum,ustune birde o tavirlara girdi...bi insan bi insani boyle aptal yerine nasil koyabilir... 2 yilda zerre kadarda mi sevmemis..yasanilanlara saygisi da mi yokmus...kafayi yemek uzereyim.
Birebir aynı şeyleri hissettiğim için çok iyi anlıyorum seni istersen ozeldende yazabilirsin sıkıldıkça. ..
İnsan kendi kendine konuşup sormaktan neden demekten kafayı yiyo hala gel filter yaşıyorum
Ama Rabbim herseyi görüyorum biliyor bizim bilmediklerimizi bile elbet çıkıcak onlardanda..benimki çok mutlu hayatına devam ediyor ama Rabbim biliyor
Bu da bizim imtihanimiz, bugün hamileyken aldatildigini öğrenmiş birisinin konusu vardı Allaha bin şükür onu görünce. Rabbim vicdansiz insanlardan korusun bidaha ne diyeyim

bni asil uzende tam olarak buydu..diyelim ki aldatma degil ama ortada bi yanlis var ..isterdim ki cabalasin,duzeltmeye calissin..ama hicbirini yapmadi..hic mi sevmemis bni inanamiyorum hala.
sevip sevmedigini bilemeyiz buradan ne yazık ki.. ama önemli olan nasıl sevdiğidir.. saygı duymamış, değer vermemiş, hassasiyetlerini hassasiyeti bilmemiş.. demek sevgi anlayışlarınız cok farklı.. önemli olan seninle 'bir' olması.. olmuş mu? bence hayır.. bu duyguları Allah'ın izniyle, değecek biriyle yaşama ihtimalin varken, boş yere üzülme.. hatta sevin..

sevip sevmedigini bilemeyiz buradan ne yazık ki.. ama önemli olan nasıl sevdiğidir.. saygı duymamış, değer vermemiş, hassasiyetlerini hassasiyeti bilmemiş.. demek sevgi anlayışlarınız cok farklı.. önemli olan seninle 'bir' olması.. olmuş mu? bence hayır.. bu duyguları Allah'ın izniyle, değecek biriyle yaşama ihtimalin varken, boş yere üzülme.. hatta sevin..
deniyorum kurtulmaya calisiyorum.cunku o layik oldugu tarafi secti...onlarla mutlu olsun zaten onlarla mutlu olan biri bnmle olamazmis... icimdeki aci dinsin diye bekliyorum sabirla.

Back
X