• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzsanız eski işinize döner misiniz ?

whitesneaker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2017
782
1.185
113
31
Selamlar,

Şuan çalıştığım şirketten ve çalışma arkadaşlarımdan hiç memnun değilim ve ayrılmak istiyorum. Onlarca görüşme yaptım hiç biri olumlu sonuçlanmadı.
İlk çalıştığım şirkette 4 seneye yakın çalışmıştım. Ayrılırken çok memnunduk yine çalışmayı çok isteriz dedi bütün amirlerim ve patronumuz. Küçük bir şirketti. Ama benim için çok iyi bir okuldu.
Geçen gün hem ziyaret hem de nabzı yoklamak İçin gittim. Şuan birimden hiç memnun değiller baya kötü durumda. Bana çıtlattılar hadi gel başla diye. Ben çok sezdirmedim.
Yakında o işe çok yakın bir muhite taşınacağım.
Tekrar gitme fikri beni cezbediyor. Ama geri döneceksem şeflik için dönebilirim. Çünkü aynı pozisyon için dönmek pek iyi olmaz.
Siz olsanız döner misiniz ?

Memnunsam dönerim.
Ki daha önce aynı iş yerinde iki kez çalıştım. İlk çalıştığımda kişilerin olumlu/olumsuz özelliklerini bildiğim için daha da rahat hareket ettim. Sonrasında yine ayrıldım ama kendimle ilgili sebeplerdi. Ben aynı pozisyona döndüm. Ancak sizin sektörünüz farklı olabilir.

Önce bir ciddi ciddi konuşun, şartları öğrenin ondan sonra düşünür karar verirsiniz. Bu şekilde çok havada bir konu çünkü.
Şartları konuşmam için kararlı olmam gerekiyor. Müdüre maaşımı paylaştım. Burda da kalsan onu alırdın, belki daha fazla alırdın dedi.
Benim temiz bir karar verip, ben gideyim deyip konuşmam gerekiyor.

Memnunsam dönerim.
Ki daha önce aynı iş yerinde iki kez çalıştım. İlk çalıştığımda kişilerin olumlu/olumsuz özelliklerini bildiğim için daha da rahat hareket ettim. Sonrasında yine ayrıldım ama kendimle ilgili sebeplerdi. Ben aynı pozisyona döndüm. Ancak sizin sektörünüz farklı olabilir.
Sektörler farklı ama ben o sektörde çalışmak istiyorum. Çok fazla görüşme yaptım ama maalesef olumlu sonuçlanmadı.
Hergün 6da kalkmak istemiyorum. Günümün neredeyse 2 saati yolda geçiyor. Burada araç ile 10 dk da gidebileceğim bir noktada olacak.

Ben aynı derede 2. Kez yıkanmaz diye düşünenlerdenim. Demek ki eski iş yerinizde birşeyler eksikmiş ki ayrilmissiniz.

ben kendi isteğimle ayrıldığım eski işyerime tekrar dönmüştüm kendileri teklif etmişlerdi bir iki kişi ilk gün tavır koymuştu tekrar neden bizi bırakıp giden kişiyi geri çağırdılar diye başka bir sorun olmadı sanki hiç ara vermemiş gibi devam ettik çalışmaya.

Selamlar,

Şuan çalıştığım şirketten ve çalışma arkadaşlarımdan hiç memnun değilim ve ayrılmak istiyorum. Onlarca görüşme yaptım hiç biri olumlu sonuçlanmadı.
İlk çalıştığım şirkette 4 seneye yakın çalışmıştım. Ayrılırken çok memnunduk yine çalışmayı çok isteriz dedi bütün amirlerim ve patronumuz. Küçük bir şirketti. Ama benim için çok iyi bir okuldu.
Geçen gün hem ziyaret hem de nabzı yoklamak İçin gittim. Şuan birimden hiç memnun değiller baya kötü durumda. Bana çıtlattılar hadi gel başla diye. Ben çok sezdirmedim.
Tekrar gitme fikri beni cezbediyor. Ama geri döneceksem şeflik için dönebilirim. Çünkü aynı pozisyon için dönmek pek iyi olmaz.
kesinlikle dönerim

benim ekibimden ayrılıp geri dönenler çok oldu
hem iş arkadaşları hemde yönetici tayfa bu konuda gayet iyimser
kendileri işten çıkardıysa geri almıyorlar elbette ama birisi istifa ettiyse
ki gidenler genelde ya yoğunluktan yada maaştan dolayı gitmişti
bi açık kapı her zaman bırakıyoruz
ama eski işyerimde benim ayrılma sebeplerim çok sağlamdı ve patron falan kötüydü
oraya tekrar dönmem hiçbir zaman söz konusu olmadı
benim eski işyerim de arada bi yoklardı beni ama ben mevcut yerimden memnun olduğum için hiç
dönmeyi düşünmedim
bence madem kafanızda böyle bişi var dönebilirsiniz

bu arada siz geçenlerde yeni bi yerle görüşme yapıp düşük ücret teklifi sebebiyle kabul etmeyen üye misiniz ?
konularınızı hatırlıyorum gibi ama

Selamlar,

Ben dönmezdim heralde yaa.herşeyin bir zamanı oluyor.bu ilişkiler için de geçerli.evet o zamanlar güzel ve faydalı olmuş olabilir ama bu zamanda öyle olacağını düsünmüyorum.ilişkilerde de böyle mesela.eskiden ne güzeldi diye eski arkadaşlarınla ya da eski flörtünle buluşuyorsun tam bir hayal kırıklığı oluyor.oysa ki bir zamanlar nasıl da aşıktın nasıl da eğlenmiştin.sen değiştin onlar değişti zaman değişti.bir de küçük yerlede hep bir problem çıkıyor bence.ben en son çare olarak bakardım.hiç iş bulamazsam falan.

Ben de iş değiştirdim. Eski iş yerimdekilerle iyi ilişkilerim var. Bana da çıtlatıyorlar ara ara. Mutlu olmazsam yeni iş yerimde şartlarımı sunup giderim. Ayrılma sebebim zamanında vaatlerin yerine getirilmemesiydi. Çıkarken yerine getirdiler ama kızgınım blöf yapmış gibi olmamak için de konu istifaya gelince yerine getirilen vaadi kabul etmemiştim. Ama istifa ettikten sonra geri dönme işine istifa anında geri dönmekten daha sıcak bakıyorum.

Ben aynı derede 2. Kez yıkanmaz diye düşünenlerdenim. Demek ki eski iş yerinizde birşeyler eksikmiş ki ayrilmissiniz.
O dönem çok bunalmıştım. Bir de 3,5 yıl çalıştığım için artık başka yerlere geçmem gerekiyor gibi hissetmiştim. Daha büyük daha kurumsal bir yerde kendimi deneyimlemek istemiştim. Ama şimdi o tarz bir şirkette çalışıyorum. Orada öğrendiklerim aslında çok kıymetli şeylermiş diyorum. Alanımla alakalı çok iyi bir okuldu benim için.

benim ekibimden ayrılıp geri dönenler çok oldu
hem iş arkadaşları hemde yönetici tayfa bu konuda gayet iyimser
kendileri işten çıkardıysa geri almıyorlar elbette ama birisi istifa ettiyse
ki gidenler genelde ya yoğunluktan yada maaştan dolayı gitmişti
bi açık kapı her zaman bırakıyoruz
ama eski işyerimde benim ayrılma sebeplerim çok sağlamdı ve patron falan kötüydü
oraya tekrar dönmem hiçbir zaman söz konusu olmadı
benim eski işyerim de arada bi yoklardı beni ama ben mevcut yerimden memnun olduğum için hiç
dönmeyi düşünmedim
bence madem kafanızda böyle bişi var dönebilirsiniz

bu arada siz geçenlerde yeni bi yerle görüşme yapıp düşük ücret teklifi sebebiyle kabul etmeyen üye misiniz ?
konularınızı hatırlıyorum gibi ama
Evet o benim :)
O işi kabul etmediğim için hiç pişman değilim. Çünkü gerçekten güvensiz gelmişti koşulları. Hayaller aleminde yaşıyor gibi gelmişlerdi.

Ben bu sene is cok degistirmeye calistim, benden tecrubesizleri hep onume gecirdiler, sen ogret dediler ustelik, pes ettim, calistigim sirket tekel gibi, o yuzden baska subesine de aldirmadi bolge muduru, 4 isyeri gorusmem de olumsuz sonuclandi, bana ecel sorularinsorup hep bir sey bilmeyen yeni mezunlari almislar.En son ayni sorulari digerlerine sordunuz mu diye bolge muduruyle kavga ettim. En sonunda ne olursa olsun istifa etmeye karar verdim. Panik oldular. Birakmamam icin daha iyi bir teklifle geldi, mecbur kabul ettim, yine de gozum baska sirkette, pozisyon cikarsa basvuracagim, sirketten sogudum cunku.
Gorusurseniz acik acik ne istediginizi soyleyin, teklif beklemeyin, soylemeyince o teklif asla gelmiyor cunku.

huzur çok önemli dönerdim
Orada buraya nazaran çok daha huzurluydum. Mesela orda araç ile işe gitsem 1 saat daha fazla uyuyabilirim, akşam eve giriş saatim 1 saat erken olur.
Mesaiye kalsam ücretini alabiliyorum.
Tartışabileceğim bir müdür var en azından. Burada herkes birbirinin kuyusunu kazıyor.

ben kendi isteğimle ayrıldığım eski işyerime tekrar dönmüştüm kendileri teklif etmişlerdi bir iki kişi ilk gün tavır koymuştu tekrar neden bizi bırakıp giden kişiyi geri çağırdılar diye başka bir sorun olmadı sanki hiç ara vermemiş gibi devam ettik çalışmaya.
Yani laflanacak bir kaç kişi var ama onlarla aram hep soğuktu. Mücadele edemeyeceğim tipler değil :)
Ben sadece ben nasıl hissederim onu bilmiyorum. Bir kere küçük bi yer buradaki gibi eğitim/ kurs imkanları olmaz ama kafam rahat olur gibi

Orada buraya nazaran çok daha huzurluydum. Mesela orda araç ile işe gitsem 1 saat daha fazla uyuyabilirim, akşam eve giriş saatim 1 saat erken olur.
Mesaiye kalsam ücretini alabiliyorum.
Tartışabileceğim bir müdür var en azından. Burada herkes birbirinin kuyusunu kazıyor.
konuş geri dön hem nazın geçiyormuş bak ne guzel

Back
X