mutsuzum cok mutsuzum

allysa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
9
0
36
Gaziantep
Merhaba arkadaslar kimseye derdimi anlatamiyorum aileme anlatsam uzuluyorlar arkadas desem yok ben ankaraliyim
ben 1 senedir evliyim esim istanbullu gorucu usullu evlendik. 6 ay nisanli kaldik sonra evlendik esimin durumu iyi zannederek istanbulda, orda yasamaya karar verdik isimi ailemi butun duzenimi birakip gittim istanbul la. Dugun yaklastik ca herkes gergin di annem hic anlasmiyordu esimle dugun gunune kadar sadece gozyasiydi benim icin dugunde berbat gecti a dan z ye berbat i yani kabus resmen sonra dugun bitti. ayrildim ailemle gozyaslariyla cok zordu neyse sonra baska sorunlar oldu esim asiri kiskanc cikti bi yere cikmami istemiyordu asiri cimri kompleksli bi adamis megersem. Biz esimle 2 ay iliskiye giremedik cok buyuk tartismalarimiz oldu siddet bile uyguladi bakire degilim zannediyordu ondan istemiyorum zannediyordu oysa onla alakasi yoktu. kac kere donmek istedim hep ozurdiledi herkesi benden kiskaniyordu kac kere dogustuk siddet uyguladi sacma sapan seyler icin sonra hep ozur diledi bende salak gibi affetim. daha bitmedi megersem beyefendinin durumu bile yokmus istanbul da borcun icinde yuzuyormus benle durust olsaydi ankarada yasardik isimi birakmazdim. 1 sene kaldik istanbulda buyuk bir depresyon gecirdim resmen panik atak durumlarim oldu hicbirsey den korkmayan kiz herseyden korkmaya basladim evde bile yalniz kalamiyordum. artik dayanamayip esimle ankaraya donelim dedim ailemin yanina belki duzelir diye degisir diye donduk ailem elimden tuttu yerlestik bura ama iliskimiz degismedi hala ayni salak adam siddet uyguluyor ne yapacagimi sasirdim bosansam ne olacak ki tekrar evlensem ayni kaderi yasiycam erkeklerin hepsi ayni zaten. bende dedim gec evleneyim 30 yasindayim iyice dusuneyim dedim ama fark etmiyormus mutsuzum yinede mutsuzum. simdi bile esim le kussuz kac gundur konusmuyoruz. icimi dokmek istedim yazarken asiri rahatladim.

Boşansam ne olacak ki ne demek?
En azından dayaksız bir hayatın olacak.
Evli olmak marifet mi sanki.
Evlenmezsin düzgün birini bulamazsan da ne var.
Şu hayatından iyi bir hayatın olur emin ol.

Bu arada onu kendi şehrine taşınmaya ikna edebilmişsin en azından
bu da iyi bir şey..
Bilmiyorum eşinin iyi yönleri var mıdır pek yazmamışsın.
Şiddet yetti ama zaten ayrıl dememe..

Benim anlamadığım şey ne biliyormusunuz?
Şahsınızı tanımam etmem ama kızdığım bir nokta varki;
Bu tarz konuları okuduğumda bilmiyorduk,bizi kandırmış,durumu aslında yokmuş,aslında işide yokmuş,borç içinde yüzüyormuş vs...v.s....
Arkadaşım evlilik evcilik oyunu değil ki.
Yani böyle ciddi bir şeye karar vermeden önce araştırmıyormusunuz,balıklama atlıyormusunuz evliliğe anlamıyorum.
Kendimden örnek vereyim,ben eşimle 2004 te tanıştım o gün bugündür hiç ayrılmadık ve 4 yıllık evliyim.
1 gün bile ayrı kalmadığım,birikteliğim boyunca soyuyla sopuyla tanıştığım haşır neşir olduğum adamın evlenme teklifinden sonra resmen gbt sini çıkarttık.
Bunun ona güvenmememle hiç alakası yok,sadece kendimin ve ailemin hislerini garantiye almak bi nevi karşılarına çıkardığım adamı teyid etmekti.
Babam annem didik didik eşimin bile daha tanışmadığı akrabalarını buldu görüştü etti neyse....
Yani evlenirken kız karşı tarafa gidiyor,erkekte bizim tarafımıza geliyor...değiş tokuş gibi bişey algılanıyor mantığı çok memleketimde..
Ondan sonra da o dört duvar arasında neler oluyor neler bitiyor hiç kimse bilmiyor...en büyük hata da bu.
Erkeğe hiç bişey olmuyor vallahi,olan hep kadına oluyor.
Evlilik bu oyuna gelmez,hatayı affetmez,hatalar görmezden gelinmez,yanlışın üstü örtülmez...
Keşke ailenizi dinleseydiniz diyeceğim ama bunun için çok geç.
Yerinde olsam darp raporu alıp,o adamı inim inim inletir ortada bırakırdım.
Aşk herşeyi affetmez,şiddeti asla!

Son düzenleme:
Şiddet var, yalan var, aşırı kıskançlık var, para yok anladığım kadarıyla ortada aşk filan da yok görücü usulü evlenmişsiniz bu evliliği devam ettirmek için iyi bir sebep göremedim. Bir de merak ettim böyle saçma sapan birini hangi görücü size uygun buldu da başınızı yaktı?

bütün bunları yaşayıp da boşanamam zaten herkes aynı diyen insana biz ne diyelim? demek ki yaşadıklarını hakettiğini düşünüyorsun sen, belki de hakediyorsun ben bunu çıkardım burdan, ilerde bu adamdan çocuk yapıp onların da mutsuz olmasına sebep olacağın için daha beterini de hakediyorsun benim fikrim bu, eşinin söylediği yalanları, şiddetini güvensizliğini düşünüp ağlamanın faydası yok ki, bu senin hayatınsa eğer kendi davranışlarının ve seçimlerinin farkına var, birilerini değil kendini sorgula bütün erkekler aynı değil, sen yanlış tutumlar içindesin.

bir insanı tanımadan asla evlenmeyeceksın.
''biz el ele bile tutuşmadık, yalnız buluşmuyorduk bile'' diyenlere gıcık oluyorum.
bir hayat kuracaksınız sonuçta, en önemli şeyi unutuyor bazı bayanlar; tanıma gereksimini.
'' aman evlenelımde tanırız, zamanla kabul ederız huylarımızı, şöyle olur böyle olur...'' yanlış düşünceler bunlar.
biz kadınlar dünyaya evlenmek için mi geldık ; işi olan, uzaktan bakınca adama benzeyen birini görünce hemen evlılık hayallerıne kapılıyoruz.

arkadaş, bir tanışın, kaynaşın, birbirinizin huylarını bilin
zaman geçirin biraz.

konu sahibi şuan ne yapmayı düşünüyorsun?

Merhaba arkadaslar kimseye derdimi anlatamiyorum aileme anlatsam uzuluyorlar arkadas desem yok ben ankaraliyim
ben 1 senedir evliyim esim istanbullu gorucu usullu evlendik. 6 ay nisanli kaldik sonra evlendik esimin durumu iyi zannederek istanbulda, orda yasamaya karar verdik isimi ailemi butun duzenimi birakip gittim istanbul la. Dugun yaklastik ca herkes gergin di annem hic anlasmiyordu esimle dugun gunune kadar sadece gozyasiydi benim icin dugunde berbat gecti a dan z ye berbat i yani kabus resmen sonra dugun bitti. ayrildim ailemle gozyaslariyla cok zordu neyse sonra baska sorunlar oldu esim asiri kiskanc cikti bi yere cikmami istemiyordu asiri cimri kompleksli bi adamis megersem. Biz esimle 2 ay iliskiye giremedik cok buyuk tartismalarimiz oldu siddet bile uyguladi bakire degilim zannediyordu ondan istemiyorum zannediyordu oysa onla alakasi yoktu. kac kere donmek istedim hep ozurdiledi herkesi benden kiskaniyordu kac kere dogustuk siddet uyguladi sacma sapan seyler icin sonra hep ozur diledi bende salak gibi affetim. daha bitmedi megersem beyefendinin durumu bile yokmus istanbul da borcun icinde yuzuyormus benle durust olsaydi ankarada yasardik isimi birakmazdim. 1 sene kaldik istanbulda buyuk bir depresyon gecirdim resmen panik atak durumlarim oldu hicbirsey den korkmayan kiz herseyden korkmaya basladim evde bile yalniz kalamiyordum. artik dayanamayip esimle ankaraya donelim dedim ailemin yanina belki duzelir diye degisir diye donduk ailem elimden tuttu yerlestik bura ama iliskimiz degismedi hala ayni salak adam siddet uyguluyor ne yapacagimi sasirdim bosansam ne olacak ki tekrar evlensem ayni kaderi yasiycam erkeklerin hepsi ayni zaten. bende dedim gec evleneyim 30 yasindayim iyice dusuneyim dedim ama fark etmiyormus mutsuzum yinede mutsuzum. simdi bile esim le kussuz kac gundur konusmuyoruz. icimi dokmek istedim yazarken asiri rahatladim.

Mutlu olmanın yolarını aramak yerine; boşandıkan sonra yeni evliliğinizde neler yaşayacağınızı kurmasanız daha iyi olmaz mı?
Sizi bu kadar hırpalayan adamdan boşanın.
Varsın bundan sonra evlenmeyiverin.
Yeter ki yüzünüz gülsün ve dayak yemeyin.

sizin kısmetiniz evlenerek kapanmış emin olun. üstelik her erkek aynı değildir, her erkek şiddet uygulamaz, hele ki cinsel ilişkiye giremiyor diye eşi, hiç uygulamaz. burada vajinusmus topikleri var, insanlar kaç sene cebelleşiyor, 2 sene 3 sene 4 sene ve şiddet görmüyorlar.

aklınızı başınıza alın, insanlığınızı ezdirmeyin kadınlığınızdan geçtim.

bütün erkeklerin eşiniz gibi psikopat ve yalancı olduğunumu düşünüyorsunuz. o zaman benim etrafmdaki erkekler uzaylı.:ssz:

Son düzenleme:
Merhaba elossa, cok guzel yazdin tessekur ederimben tam detayli anlatmak istemedim onun icin ama ben esimi tanimak icin annem le istanbula geldik bir hafta teyzesinde kaldik baya rahat yasiyorlardi hergun restoranta yiyorduk oturduklari yerde guzeldi yani bizim gibilerdi durumlari iyi gorunuyordu. birbirimizi sevdik yani sen esinle mutluysan cok sanslisin ama bazilari boyle sansli olmuyorlar ve istersen 10 yil cik esinle insan evlendikten sonra ve dort duvar arasinda taniyorsun birbirini cok var boyle ornek 5yil cikipta 1 yil olmadan bosananlar.

Şiddet var, yalan var, aşırı kıskançlık var, para yok anladığım kadarıyla ortada aşk filan da yok görücü usulü evlenmişsiniz bu evliliği devam ettirmek için iyi bir sebep göremedim. Bir de merak ettim böyle saçma sapan birini hangi görücü size uygun buldu da başınızı yaktı?

merhaba almor inanmiyacaksiniz ama babam buldu esimin babasini cok eski arkadaslardi iyi biri zanedi duzgun bir aileye benziyorlardi bende tanimak istedim iyi anlastik ama iste evlendikten sonra farkli oldu inanin hic boyle degildi esim yada gostermiyordu. babam bile uzuluyor cok pisman tabi detaylari bilmiyor siddet filan. kanyinbabamda cok farkli buyuk bir hayal kirikligina ugradik hepimiz

Merhaba elossa, cok guzel yazdin tessekur ederimben tam detayli anlatmak istemedim onun icin ama ben esimi tanimak icin annem le istanbula geldik bir hafta teyzesinde kaldik baya rahat yasiyorlardi hergun restoranta yiyorduk oturduklari yerde guzeldi yani bizim gibilerdi durumlari iyi gorunuyordu. birbirimizi sevdik yani sen esinle mutluysan cok sanslisin ama bazilari boyle sansli olmuyorlar ve istersen 10 yil cik esinle insan evlendikten sonra ve dort duvar arasinda taniyorsun birbirini cok var boyle ornek 5yil cikipta 1 yil olmadan bosananlar.

evet bazen insan 40 yıllık eşini tanımıyamıyor.
bir insanın az çok nasıl biri olduguna dikkat eder insan. ayrıca eşin istanbulda ve sen ankarada bulunmuşsun.
hiç anlamadın mı telde bıle sana karsı tutumundan?

bence sen tanımak istememişsin, senin gözünde başka şeyler varmış o zamanlar
ve sonrası tamamen hayal kırıklığına dönüşmüş.

merhaba almor inanmiyacaksiniz ama babam buldu esimin babasini cok eski arkadaslardi iyi biri zanedi duzgun bir aileye benziyorlardi bende tanimak istedim iyi anlastik ama iste evlendikten sonra farkli oldu inanin hic boyle degildi esim yada gostermiyordu. babam bile uzuluyor cok pisman tabi detaylari bilmiyor siddet filan. kanyinbabamda cok farkli buyuk bir hayal kirikligina ugradik hepimiz

hayr şu kkda okuyorum. hep ayn şeyler. şiddet görüyorum. ama anne babama söylemiyorum.
niye.. neden söylenmiyor.
bundan daha kötü ne olabilir bir evlilikte.
bir kadnn başna gelecek en kötü şeydir dayak.
ilk dayak atldğnda koşulacak ve gidilecek yer anne ve baba. onlarn sıcak kolları olmalı.
dayak bu. neyine katlanlyor. katlanılacak şeyler vardır. ama dayak.
yok aklım ermiyor bunu. cannız yanıyor. gururunuz yerle bir oluyor.
ve annebabama demedim.
demeyin peki. siz bilirsiniz:6:
not:ı tuşum bazen takılıyor. yanlış anlama olmasın

Son düzenleme:
canım öncelikle ALLAH yardımcın olsun...
fakat çok büyük bir yanılgı içindesin...
erkelerin hepsi aynı değil...
benim eşim mesela yalan konuşmaz bi tartışma alevlense ben itip kakarım adamı ama o asla elini kaldırmaz :nazar:

tanımadan çok erken evlenmişsin,kaldki annen bukadar farkındaydı olayların neden izin verdi bu evliliğe...
ben anlamıyorum baktın düğün zamanı geldi çattı herşey kötü gidiyor mutsuzsun ki sen bu mutsuzluğu sezmişsin önceden neden vazgeçmedin?
el kaldırmasını şiddetini resmen sindirmişsin bari hamle yapta sende patlat iki üç tane öylede böylede adam vuruyor sana kendini savun bari biraz...
hiçbirşey için geç değil erkeklerin hepside aynı değil unutma...

Aileniz arkanızda,henüz çok gençsiniz ve çalışıyorsunuz .
Boşanmamanızın sebebi nedir gerçekten merak ettim.:44:

Ayrılınca kuş gıbı hıssedeceksın kendını , hele bı calısma hayatına gerı don
onunla beraber dayak yıyıp sıddet gordugun zamanlarına yanacaksın ndn daha once terketmemısım dıye
zamanla hersey oluyor calısıp kendı ayaklarının uzerınde durabılmek onemlıı

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeniden evlenmek zorunda degilsinizki..:19:
erkeklerin hepsi aynı olsa nolur olmasa nolur
Muhim olan eşiniz..
yol verin gitsin..bir ömür böylemi geçecek..

"boşansam ne olacak ki tekrar evlensem aynı kaderi yasiycam" bu nasıl bir düşüncenin ürünü allah aşkına.. ben erkekleri aklamaya çalışmayacağım, siz görmek istemedikten sonra iyilikleri göremezsiniz zaten ama sizce en kötü evlilik bekarlıktan iyi midir? bekar ama mutlu hayat yaşamaktansa evli ama mutsuz bir hayat yaşamayı tercih ediyorsunuz. evliliğe ne kadar anlam yüklemişsiniz böyle... evli olmayınca siz siz olmaktan çıkacakmısınız?

canım öncelikle ALLAH yardımcın olsun...
fakat çok büyük bir yanılgı içindesin...
erkelerin hepsi aynı değil...
benim eşim mesela yalan konuşmaz bi tartışma alevlense ben itip kakarım adamı ama o asla elini kaldırmaz :nazar:

tanımadan çok erken evlenmişsin,kaldki annen bukadar farkındaydı olayların neden izin verdi bu evliliğe...
ben anlamıyorum baktın düğün zamanı geldi çattı herşey kötü gidiyor mutsuzsun ki sen bu mutsuzluğu sezmişsin önceden neden vazgeçmedin?
el kaldırmasını şiddetini resmen sindirmişsin bari hamle yapta sende patlat iki üç tane öylede böylede adam vuruyor sana kendini savun bari biraz...
hiçbirşey için geç değil erkeklerin hepside aynı değil unutma...

merhaba tessekur ederim aglamak istiyorum mesajlari okurken ama gelmiyor bi turlu rahatliycam aglasam. ahhh annecigim cok dedi bana iyi dusun kizim IYI DUSUN istiyorsan don diye ama olmadi bu esimle donsem ailem yine beni rahat birakmiycakti evlenmemi istiyorlar yasim gecti diye bu olmasaydi baskasi olacak ve yine gorucu usulu iste benim sucum. Guclu olmam lazimdi olmadim ve simdi cekiyorum cillesi.

Back
X