Mutsuzum, fikirlerinize ihtiyacım var

littlelady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
277
104
123
Iyi aksamlar hanimlar. Icimi dökmek ve fikir almak istedim. Bu ara mutsuzum, yalnızım. Doğru duzgun arkadaşım yok. Derslerim ağır. Okuldan eve evden okula. 9 ay önce iliskim bitti, mutlu o. Bense 2 kişiyle konustum ikisinde de aradığım şeyi bulamadım ve o.defterleri kapattım. Sanki hep yalnız kalacakmisim hayalimdeki insanla karsilasamayacakmisim gibi bir his. Cok fazls arkadasim da olmayacakmis gibi. Maddi durumumuzda cok iyi degil bu ara. Hersey ustume geliyor surekli eksilere dusuyormusum gibi. Elimden geldigi kadar dua ediyorum iyi biri olduguku da dusunuyorum ama olmuyor gibi gelmeye basladi artik. 2016yi hic sevmedim. Nasil cikabilirim bu durumdan. Hani kotu seylerin arkasi hep guzellikti? Nerede artık o guzellik? Yaşım 20 biliyorum cogunuz dur daha cok kucuksun diyecek biliyorum ama hislerim böyle. Herseyin yoluna girmesini istiyorum ve sadece vakit geciyor gunler geciyor ben hala ayni yerdeyim. ..

Sirf dislerim guzel olsun diye bile 3 sene tedavi gördüm enbufak seyler icin bile cok bekledim belki de bu yuzden artik beklemek istemiyorum ama yapilacak da bi sey yok
Dişlerinin güzelleşmesi bence ufak bir şey değil bak bende bekliyorum o bile olmuyor yamuk yumuk yaşıyoruz işte.. bınlar hep şükürsüzlükten kendinle sürekli konuşacağına sana tavsiyem seni yaratanla konuşmayı dene

Inanki gercekten rabbimle cok konusurum, surekli her gece her icimden geldiginde. Bu sebeple hala bekledigim icin üzülüyorum, guzel bi seyler olsum diye yalvariyorum ama sonuc simdilik bu tabiki bu halime de şükür ama daha iyisi olsun istiyorum iste. Hakettigimi düşünüyorum haketmemi saglayan zor seyler yaşadığım icin diyorum yani

Sabrin sonu selamettir derler. Allah kullarini sinarmis benim kulum buna dayanabiliyormu diye. Isyan etme. Derslerine ver kendini. Kendine bir hedef koy basar. Sonrasi sirayla gelir zaten..

Dişlerin güzelleşmiş.. sen güzel şeyler hak ediyorsundur da onun zamanını kimse bilemez hayrın nereden geleceği belli olmaz. Abim de yaşıtım işe yaramaz işsiz sapsız elinde sigara alkol ağzında küfür köşe başı serserisi olmuş tanıdığım kişilerin hayatında ona taparcasına seven sevgilileri eşleri var böyle tiplerle evlenip dayak yiyen pişman olan kızlar şimdi bana msj atıyorlar faceten peki ben neden aşk yaşayamadım o serserilere takıldılar ettiler çok mu iyi oldu ben neden aşk yaşayamıyorum bunlar yaşıyorken hak etmiyor muyum dio mesela baya kötü dönemler geçirmişti bunları düşünerek...

Hepsi düzelir doğru adımları atarak. Sen sadece gülümse hayata. Yasamaktan zevk almaya çalış. Mutlu ol çünkü mutluluk mutluğu çeker canım

Çok zor zamanlarım oldu ama geçti. Şimdi sadece kendimi ne çok üzmüşüm diye pişmanlık yaşıyorum

canım geçer merak etme bende öyle bi süreç icindeydım depresif ruh hali bu. Allah başka dermansiz dert vermesin karşına çok güzel şeylerde çıkacak ama bak zamani değilmiş demekki içine sinmemis ...

Gercekten bir gun duzelip de iyiki diyebiliyor muyuz yani

canım geçer merak etme bende öyle bi süreç icindeydım depresif ruh hali bu. Allah başka dermansiz dert vermesin karşına çok güzel şeylerde çıkacak ama bak zamani değilmiş demekki içine sinmemis ...
Haklisiniz belki de ya zamani olmadigindan ya da benim icin olan dogru insan olmadiklarindan dolayi icime sinmemistir. Allah kimseye dermansiz dert vermesin, amin.

Bende 20 yasinda dikis tutturamayanlardanim. Kim 20 yasinda hayatindaki her seyden memnundur ki. Kendi kendine yetinmeyi ogren. Az ve oz dostlar edin.
Sevgili kismi curuk carik olmasin bekle biraz.
Valla 30 a girdim ama halen 20 yasin ruhunu tasiyorum. Bir buyumedim...
Tadini cikar bazen zorluk cekmekte guzeldir.

Bekleyip.goreyim napayim baska care yok anladigim kadariyla

Beklediğim en güzel yıllar aslında çoktan geçmiş.. Bu sözü çok severim..
Hep güzel birseyler beklerken aslında yaşadıklarını goremeyebilirsin..
Genç sağlıklı olmak gibi..
İçinde bulunduğun zamana bak.. güzel olanı bardağın dolu kısmını gör..
Hep bardağın boş kısımları olacak..
Kötü günler ve evet şimdi iyiler başlıyor diye birşey yok.. hep birlikte olacaklar.. aydınlık ve karanlık takip eder birbirini..
Bekleme.. ömür boşa gidiyor inan.. hersey zamanı gelince olur..

Bu ara cok.ustuste gelmisti olaylar. Yoksa tabiki bugunume sukur elim ayagim.tutuyor sagligim yerinde ailem yanimda. Onun disindaki olaylar surekli ustuste geldi dedigim gibi, bir çıkış yolu bulamadigim icindi, guzel birtakim olaylar olsa diye bekliyordum kisaca

Yalnızlıktan niye korkuyor sun niye yanlız kalmak düşüncesine giriyorsun kendini boş yere uzuyorsun bu düşüncelerle zamana bırak zamanin insana ne getireceğini bilemezsin kendine böyle ufacık şeyleri dert etme.

Neden korktugumu bilmiyorum, belki de en yakin.arkadaslarim yalniz olmayip ve mutlu olduklari icindir veya annemle babamin ilk.gunku gibi asik olmalarina ozendigim icindir. Sanki cevremdekiler aradigini bulmus da bir ben eksik ve tek kalmisim gibi hissediyorum ve bu durum icinden.nasil cikabilecegimi bilmiyorum

bu kadar karamsarligin alemi yok.bence kendinize gore birini bulamadgnz icin bu ruh haliniz.ve eski sevgilinizin mutlu olmasida cabasi.yani bugun birini. bulsanz bu ruh halinden kurtulcagnizi hissettim.tek sorun bu bence.odaklandiginiz seyi degistirirseniz mutlulugu yakalayabilrsnz bana kalirsa.pozitif bakin olaylara.uzuntu uzuntuyu ceker.insan pozitif dusundugu zaman guzrl.seylerle karsilasir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…