Mutsuzum, galiba sorun bende

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Mutlu olamiyorum
Hic lafa soze gelemiyorum, hemen herkese ters cevap veriyorum.. herkes beni uzmeye calisiyor sanki ailem ve nisanlim bile, yani boyle hissediyorum
Kimse benim icin bir caba gostermiyor, hic bir konuda kimse destek olmuyor mutsuzum kendi kendime yetemiyorum, hayat anlamsizlasiyor gunden gune, mutsuzum ve sorumlusu cevrem diye dusunuyorum ama sorun ben olmaliyim, kendimi gereksiz hissediyorum kimsenin bana deger vermedigini dusunuyorum... hayatimda bir degisiklik olmadi ama eskiden boyle degildim bunlar son 3 aydir hissediyorum gunden gune dahada moralim bozuluyor, yoruldum.

Kimsenin esi, ailesi kusursuz degildir diye dusunuyorum ama insanlar bosveriyor cogu seyi ben oyle olamiyorum
hayat felsefeniz nedir? nasil mutlu oluyorsunuz?

Depresyondasın
Mutlu olamiyorum
Hic lafa soze gelemiyorum, hemen herkese ters cevap veriyorum.. herkes beni uzmeye calisiyor sanki ailem ve nisanlim bile, yani boyle hissediyorum
Kimse benim icin bir caba gostermiyor, hic bir konuda kimse destek olmuyor mutsuzum kendi kendime yetemiyorum, hayat anlamsizlasiyor gunden gune, mutsuzum ve sorumlusu cevrem diye dusunuyorum ama sorun ben olmaliyim, kendimi gereksiz hissediyorum kimsenin bana deger vermedigini dusunuyorum... hayatimda bir degisiklik olmadi ama eskiden boyle degildim bunlar son 3 aydir hissediyorum gunden gune dahada moralim bozuluyor, yoruldum.

Kimsenin esi, ailesi kusursuz degildir diye dusunuyorum ama insanlar bosveriyor cogu seyi ben oyle olamiyorum

bu nasil depresyon bilmiyorum ama daha once sevdigim birini kaybetme korkusuyla agir depresyon gecirdim ve 6 ay antidepresan tedavisi gordum

yani su an ki ruh halim hap ilacla tedavi edilebilecek oldguunu dusunmuyorum ve depresyon tanisi konuldugunda yasadigim bundan bin beter idi

Birinin sana değer vermesini bekleme, sen kendine değer ver çevren zaten verir cnm..
Mutlu olmak zor mu??
Bir onkoloji bölümünü git ziyaret et..
Evladı hastayken kıvranan anne_babaları gör şükret ve sağlığım iyi diye mutlu ol..

Kimsenin olumsuz tarafini görmeme çalışıyorum. Gözüme sokanla görüşmüyorum. Görüşmek zorundaysam minimum düzeyde görüşüyorum.
Kişileri hayatimin merkezine koyuyorum. Asla sosyal medya kullanmıyorum.
Mutluyum, cok şükür mutluyum.
Bu arada ters cevap verme huyu bende de çoktu ama su an dikkatli davranıyorum ve insanlarinda bana dönüşü daha tatlı oluyor

ben böyle hissetmeye başladığım an karşımdakilerine fazla fazla değer veriyorum sonra görüyorum ki karşımdakine ne verirsem onu bana geri veriyor.

evet sıkıntı bizim kendimizi değersiz görmemiz.. önce sen kendine değer ver sonra çevrendekilere.. bu böyle bir döngü.

tecrübelerim bu yönde :KK51:

Birinin sana değer vermesini bekleme, sen kendine değer ver çevren zaten verir cnm..
Mutlu olmak zor mu??
Bir onkoloji bölümünü git ziyaret et..
Evladı hastayken kıvranan anne_babaları gör şükret ve sağlığım iyi diye mutlu ol..

kendine deger ver' ne demek canim
kendime nasil deger verebilirim
alisveris, kuafor vs bunu mu demek istedin

ben böyle hissetmeye başladığım an karşımdakilerine fazla fazla değer veriyorum sonra görüyorum ki karşımdakine ne verirsem onu bana geri veriyor.

evet sıkıntı bizim kendimizi değersiz görmemiz.. önce sen kendine değer ver sonra çevrendekilere.. bu böyle bir döngü.

tecrübelerim bu yönde :KK51:

aynisini yukarida bir arkadasada sordum canim

kendine deger ver' ne demek

bu arada ben kimseden verdigim degerin karsiligini goremedigimi dusunuyorum

Şu an sadece şükret elindekilere ve dünya senin merkezin değil sen dünyanın merkezisin buna inan diyebilirim. Yani ben kötü hissettiğimde şükrederim kendimi daha çok sevmeye çalışırım Rabbime bol bol dua ederim.

3 Ay önce demek ki bir şey olmuş hiç düşünmedin mi senin böyle olmana sebep olan ne veya neler onları bulursan değiştirmen için tavsiyelerde bulunabiliriz.

Yok artık :) bunu mu anladın değer vermek dediğinde
Hayatta herkesin sana muhtaç olduğunu sensiz olamayacaklarini düşün mesela :)

Hayır kendini sev,say sen neden gereksiz olasın ki şu dünyada hiç bişey gereksiz var edilmemişken..

Ben bazen söyle yapıyorum hayalimle konusmak gibi üzgün oturan bir ben görünce kalk diyorum somurtma birde suna cok inanırım herkese gülümseyin sonra bi bakmıssınız herkes dize gülümsüyor

Mutlu olamiyorum

Sanki brn yazmis gibiyim.ailem sevdigim kimse drger vermiyor ortadan kaybolsam farkdtmdzmisler gibi.yine senin sevdigin yanindaymis sukret
takipteyim konuyu

Sıfır beklenti, sonsuz mutluluk :) benim hayat felsefem budur. Ben birisi için birşey yapıyorsam bunu bir karşılık bekleyerek yapmıyorum. Sadece bunu yapmaktan keyif aldığım için yapıyorum ve de Allah rızası için yapıyorum. Ayrıca kendimi mutsuz hissettiğim zamanlarda da mutluymuş rolü yapıyorum. Emin ol beynimizi kandırmak çok kolay, sen mutlu taklidi yaparsan, gülümsersen hemen mutluluk hormonu salgılıyorsun ve mutlu oluyorsun :)

Back
X