Aman ne büyük lütuf. İnsanlar bir garip ya valla. Bir meşgale edinmen lazım. Boş durunca insanın aklına her şey geliyor.benim koca bile çabaladı, seninki hiç pişman olmadi mi gibi abuk sabuk soru soran arkadaşlarım var.
Şöyle düşünün çocuğunuz hayırsız evlat olsaydı daha kötü olmaz mıydı? Ya da eşinizle sorunlar yaşayıp kötü bir evlilik içinde psikolojisi bozulan ve bir ömür boyu toparlanmaya çalışan çocuğunuz olsa daha mı iyiydi? Boşanma süreci zorludur evet ama zamanla alışacaksınız buna. Belki de karşınıza daha iyi birisi çıkacak ve onunla çocuk sahibi olacaksınız belli mi olur . Hayat devam ediyor. Siz bazı şeylerden vazgeçtiğiniz an bazı kapılar açılır.Boşandım çocuk yok,aile evindeyim ailem iyi. Çok çalıştım,apart aldım ama kiracısı var. Oradan getiri sagliyorum. Ama evlilik olayına çok üzülüyorum, aile olamamaktan, anne olamamaktan. Bazı arkadaşların evliliklerinde de sorun oluyor, ama kocaları çabalıyor, evlilik bitmiyor. Arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum. İyice içime kapandım, moralim bozuk. Kafamı nasıl dagitabilirim, benim koca bile çabaladı, seninki hiç pişman olmadi mi gibi abuk sabuk soru soran arkadaşlarım var. İyice yalnizlastim, çoğu zaman telefonlara bile cikmiyorum. Sosyal medyaya girmek istemiyorum. Sonrada arkadaşlarım nankorsun, neden aramiyorsun falan diyorlar. Sıkıldım ,depresyonda miyim ilk kez böyle oluyorum.Kurslara gittim, ama kafam çok dolu, hep uyumak istiyorum. Etrafımda insan kalmadı. Bosandigima hiç pişman değilim ama anne olmayı çok istemiştim.
Aslında dusunyorumda, böyle birinden çocuk olsaydı ,çocuğu da yarı yolda bırakırdı. Hayırlısı ,ara ara duygusallasiyirum ama nedens çevremdeki insanların lafından.Şöyle düşünün çocuğunuz hayırsız evlat olsaydı daha kötü olmaz mıydı? Ya da eşinizle sorunlar yaşayıp kötü bir evlilik içinde psikolojisi bozulan ve bir ömür boyu toparlanmaya çalışan çocuğunuz olsa daha mı iyiydi? Boşanma süreci zorludur evet ama zamanla alışacaksınız buna. Belki de karşınıza daha iyi birisi çıkacak ve onunla çocuk sahibi olacaksınız belli mi olur . Hayat devam ediyor. Siz bazı şeylerden vazgeçtiğiniz an bazı kapılar açılır.
O saçma sapan konuşanlara aldırış etmeyin lütfen. Bu süreci tek başınıza yönetemeyecekseniz psikolojik destek almanız iyi olur.Aslında dusunyorumda, böyle birinden çocuk olsaydı ,çocuğu da yarı yolda bırakırdı. Hayırlısı ,ara ara duygusallasiyirum ama nedens çevremdeki insanların lafından.
Bende mutsuzumBoşandım çocuk yok,aile evindeyim ailem iyi. Çok çalıştım,apart aldım ama kiracısı var. Oradan getiri sagliyorum. Ama evlilik olayına çok üzülüyorum, aile olamamaktan, anne olamamaktan. Bazı arkadaşların evliliklerinde de sorun oluyor, ama kocaları çabalıyor, evlilik bitmiyor. Arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum. İyice içime kapandım, moralim bozuk. Kafamı nasıl dagitabilirim, benim koca bile çabaladı, seninki hiç pişman olmadi mi gibi abuk sabuk soru soran arkadaşlarım var. İyice yalnizlastim, çoğu zaman telefonlara bile cikmiyorum. Sosyal medyaya girmek istemiyorum. Sonrada arkadaşlarım nankorsun, neden aramiyorsun falan diyorlar. Sıkıldım ,depresyonda miyim ilk kez böyle oluyorum.Kurslara gittim, ama kafam çok dolu, hep uyumak istiyorum. Etrafımda insan kalmadı. Bosandigima hiç pişman değilim ama anne olmayı çok istemiştim.
İşte bu yüzden genel geçer konuşmak gerekiyor ailene bile hicbiseyini ayrıntılı anlatmayacaksin sonra öyle bir laf söylüyorlar ki kaliyorsun öyle keşke kimseye bişey anlatmasaydiniz gerçekten ben de herseyini didik en ince ayrıntısına kadar anlatan biri olarak ne geliyorsa dilimiz yüzünden geliyor başımızaBoşandım çocuk yok,aile evindeyim ailem iyi. Çok çalıştım,apart aldım ama kiracısı var. Oradan getiri sagliyorum. Ama evlilik olayına çok üzülüyorum, aile olamamaktan, anne olamamaktan. Bazı arkadaşların evliliklerinde de sorun oluyor, ama kocaları çabalıyor, evlilik bitmiyor. Arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum. İyice içime kapandım, moralim bozuk. Kafamı nasıl dagitabilirim, benim koca bile çabaladı, seninki hiç pişman olmadi mi gibi abuk sabuk soru soran arkadaşlarım var. İyice yalnizlastim, çoğu zaman telefonlara bile cikmiyorum. Sosyal medyaya girmek istemiyorum. Sonrada arkadaşlarım nankorsun, neden aramiyorsun falan diyorlar. Sıkıldım ,depresyonda miyim ilk kez böyle oluyorum.Kurslara gittim, ama kafam çok dolu, hep uyumak istiyorum. Etrafımda insan kalmadı. Bosandigima hiç pişman değilim ama anne olmayı çok istemiştim.
konuyu takipteyim , benimle benzer bi vaka daha :)Boşandım çocuk yok,aile evindeyim ailem iyi. Çok çalıştım,apart aldım ama kiracısı var. Oradan getiri sagliyorum. Ama evlilik olayına çok üzülüyorum, aile olamamaktan, anne olamamaktan. Bazı arkadaşların evliliklerinde de sorun oluyor, ama kocaları çabalıyor, evlilik bitmiyor. Arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum. İyice içime kapandım, moralim bozuk. Kafamı nasıl dagitabilirim, benim koca bile çabaladı, seninki hiç pişman olmadi mi gibi abuk sabuk soru soran arkadaşlarım var. İyice yalnizlastim, çoğu zaman telefonlara bile cikmiyorum. Sosyal medyaya girmek istemiyorum. Sonrada arkadaşlarım nankorsun, neden aramiyorsun falan diyorlar. Sıkıldım ,depresyonda miyim ilk kez böyle oluyorum.Kurslara gittim, ama kafam çok dolu, hep uyumak istiyorum. Etrafımda insan kalmadı. Bosandigima hiç pişman değilim ama anne olmayı çok istemiştim.
Anlattıkça rahatlıyorum galiba ben anlatıyorum ya hiç tutamıyorumİşte bu yüzden genel geçer konuşmak gerekiyor ailene bile hicbiseyini ayrıntılı anlatmayacaksin sonra öyle bir laf söylüyorlar ki kaliyorsun öyle keşke kimseye bişey anlatmasaydiniz gerçekten ben de herseyini didik en ince ayrıntısına kadar anlatan biri olarak ne geliyorsa dilimiz yüzünden geliyor başımıza
Bişi diyim mi ben de öyleyim herşeyimi anlatirim bu hiç iyi bişey değil ama faydasından çok zararını gördüm artık son zamanlarda kimseye biseyimi anlatmicam (anlatmayinca uçuk çıkarıyorum direk ve egzama tetikleniyor) ama artık umrumda değil insanların anlattıklarını bana karşı kullanmalarindan yoruldum çünküAnlattıkça rahatlıyorum galiba ben anlatıyorum ya hiç tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?