Mutsuzum, memnuniyetsizim yaşam sevincim yok.

İnsan boş durmaktan catlayabilir gerçekten.. aman otur işte ne var diyorlardı ama ben ilk 40 gün ruhumu daraltmistim.. bekle zamanla başlayacaksin diye diye sabah 8 alsam 6 boş bir masada otur otur fenalık gecirmistim.. bişeylerle oyalaniyordum ama ne mümkün saat geçmiyor.. Bu dönemi bayilmadan atlatmak lazım.. ben her gün is istiyordum ana maalesef bu seferde isim olmayan seylerle boguyorlardi.. bekleyin zamanla geçecek.. insanlarla da kaynasirsiniz zaten herkesle samimi olunmaz..

Bugün sabahtan evrak islerimi halledicem. Diyorum oglen bi gittim bi baktim oooo islerim gelmis bende yogunluga girmisim:))) oyle hayal kuruyorum iste:))

Yakında basınızı kasıyacak vaktınız olmaz
Bu günlerin tadını cıkartın

Ileride zaten isler cok yogun olacak diyosunuz o yuzden simdi guzel guzel gozlem yapip herseyi kavramaya bakin bu hep boyledir. Size hayirli olsun demeyenler konusunda da alinganlik yapiyosunuz bence. Gun icinde insanlarin aklinda bisey mi var, bi sorunlari mi var ya da zihinleri dolu mu bilemezsiniz. Belkide sizi farketmemeleri bile normaldir yani oyle bi durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…