Mutsuzum, memnuniyetsizim yaşam sevincim yok.

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
İlk öncelikle iyi akşamlar deyip konuya bodozlama dalıcam.
Rastlayan vardır illa ki konularıma işsizdim kendimi kötü hissediyordum. Dün itibariyle işe girdim. Ama bi memnuniyetsizlik var, iş yerini tam benimseyemedim sanırım. Zamanla benimseyeceğimi düşünüyorum belki eminde olamıyorum. Önceki iş yerimin 10 katı kadar büyük bir firma işler çok yoğun fakat yeniyim diye bana daha görev verilmiyor. Gözlemde olmamı istiyorlar. İş yerinde zaten bir pc ye bile sahip değilim. 2 gündür bekliyorum pc gelecekte yavaş yavaş çizimlere başlayacağım diye. Akşam 6 yı zor ediyorum. Sürekli sigara içmeye iniyorum sıkıntıdan.Bu gidişle bu çok kaytarıyor deyip çıkaracaklar işten ama ne yapayim doğru düzgün iş vermiyorlar. Önce ki iş yerimden sorumluluklarım daha fazla olacak iş akışı çok yoğun. Korkuyorum altından kalkabilir miyim diye, kendime karşı acayip bir özgüvensizlik oluştu ki eskiden egosu yüksek bir insandım ben. (işsel olarak)
Büyük firma çeşit çeşit insanlar. Yüzüme bakmayanlar bile var. Yeniyim sonuçta ben. İnsan bir hayırlı olsun der ya da çok hassaslaştım o yüzden böyle düşünüyorum.
İlk iş günü birde konularımda bahsi geçen eski sevgilim yazdı. İyice allak bullak oldum.
Sürekli ağlayasım var. Bunalımdayım mı acaba yoksa ben mi şımardım anlayamıyorum.

Help me ! =/

"La herşey yolunda gidiyo dur ben kendime dert bulayım. Böyle çok sıkıcı"

Alınmayın ama bazı üyeler gerçekten bu durumdalar. Ne yazık ki şuan sizde...
Of sanki benim için bu cümle. Aynısı bende de var buaralar. Ne yapıcam ben sanki bu hayatta gibisinden sorular :)
Konu sahibi, sen de azcık sık dişini, geçer heralde bu günler. Geçmeli...

Of sanki benim için bu cümle. Aynısı bende de var buaralar. Ne yapıcam ben sanki bu hayatta gibisinden sorular :)

Saplandı kaldı bana vallahi. Şubat ayından itibaren battım ben, çıkamıyorum geri şimdi. Battıkça batıyorum.

İlk öncelikle iyi akşamlar deyip konuya bodozlama dalıcam.
Rastlayan vardır illa ki konularıma işsizdim kendimi kötü hissediyordum. Dün itibariyle işe girdim. Ama bi memnuniyetsizlik var, iş yerini tam benimseyemedim sanırım. Zamanla benimseyeceğimi düşünüyorum belki eminde olamıyorum. Önceki iş yerimin 10 katı kadar büyük bir firma işler çok yoğun fakat yeniyim diye bana daha görev verilmiyor. Gözlemde olmamı istiyorlar. İş yerinde zaten bir pc ye bile sahip değilim. 2 gündür bekliyorum pc gelecekte yavaş yavaş çizimlere başlayacağım diye. Akşam 6 yı zor ediyorum. Sürekli sigara içmeye iniyorum sıkıntıdan.Bu gidişle bu çok kaytarıyor deyip çıkaracaklar işten ama ne yapayim doğru düzgün iş vermiyorlar. Önce ki iş yerimden sorumluluklarım daha fazla olacak iş akışı çok yoğun. Korkuyorum altından kalkabilir miyim diye, kendime karşı acayip bir özgüvensizlik oluştu ki eskiden egosu yüksek bir insandım ben. (işsel olarak)
Büyük firma çeşit çeşit insanlar. Yüzüme bakmayanlar bile var. Yeniyim sonuçta ben. İnsan bir hayırlı olsun der ya da çok hassaslaştım o yüzden böyle düşünüyorum.
İlk iş günü birde konularımda bahsi geçen eski sevgilim yazdı. İyice allak bullak oldum.
Sürekli ağlayasım var. Bunalımdayım mı acaba yoksa ben mi şımardım anlayamıyorum.

Help me ! =/

cnm bende yenı ıse gırdım.. ustelık benım ıs senınkı gıbı degıl. matrıx fılmını ızledıysen :D :) onun gibi bır ıs. yanı kodlar var kodlara bakarak ne olup bıtenı anlamaya calısıorsun. ustelık dogru anlayıp aksıyona gecıyorsun :) benım 2 ay oldu yenı yenı cozmeye calıstım ama alısıorum cozdukce daha zevklı hale gelıyor. senınde oyle. bılgısayarın gelsın iyice kavra ısı ozaman senı tutabılene askolsun :)

Bismillah dün bir bugün iki işyerinizdeki gününüz.
Siz işi biliyorsunuz tamam da onlar sizi bilmiyor
Az sabır...

cnm bende yenı ıse gırdım.. ustelık benım ıs senınkı gıbı degıl. matrıx fılmını ızledıysen :KK70: :) onun gibi bır ıs. yanı kodlar var kodlara bakarak ne olup bıtenı anlamaya calısıorsun. ustelık dogru anlayıp aksıyona gecıyorsun :) benım 2 ay oldu yenı yenı cozmeye calıstım ama alısıorum cozdukce daha zevklı hale gelıyor. senınde oyle. bılgısayarın gelsın iyice kavra ısı ozaman senı tutabılene askolsun :)

Ay ne hoş bir iş :)
Yarın konuşucam, stajer gibi iş bekliyorum. İş verin yapayim gibi. Bu ne yahu ? Getirsinler benim bilgisayarımı yiteeeeeeerrr:sinirli:

Bazı şeyler rutine binince öyle oluyor, kasmayın. sonuçta birşey yapmak zorunda değiliz ne güzel iyi boş vakit çok uyku demek en çok istediğimmm :D

Şubat ayından beri böyleyim genel bi mutsuzluk var.
İlk iş günümde tecrübeli hemşirelerin tabiri caizse g.tnde gezdim. Biri bir hastaya gidiyorsa atlıyordum izliyordum. Sen izle diyorlardı. İstekli olduğumu öğrenmeye hevesli olduğumu gösterdim. Zaten onlar anlayınca hepsi birden öğretmek istediler. Yani akıl vermek haddime değil ama siz izleyin siz sorun siz konuşun birkaç gün sonra onlar konuşup yaptırmaya başlayacaklar. Tecrübeniz de varsa herşey daha kolay

Bazı şeyler rutine binince öyle oluyor, kasmayın. sonuçta birşey yapmak zorunda değiliz ne güzel iyi boş vakit çok uyku demek en çok istediğimmm :KK70:
Aman okusam ne olacak, işe gitsem ne olacak havalarındayım. Muhtemel yaklaşan regl belirtisi :D
Uyumaktan da sıkıldım. :D :D :D

Saplandı kaldı bana vallahi. Şubat ayından itibaren battım ben, çıkamıyorum geri şimdi. Battıkça batıyorum.
Bende de bi iki haftadır böyle. Geçer heralde ya ne bileyim. İyiyim, mutluyum, herşey güzel olacak diyorum kendi kendime :) Hayır güzel olsa nolacak sanki ama kendimizi kandırmamız gerek :)

İlk iş günümde tecrübeli hemşirelerin tabiri caizse g.tnde gezdim. Biri bir hastaya gidiyorsa atlıyordum izliyordum. Sen izle diyorlardı. İstekli olduğumu öğrenmeye hevesli olduğumu gösterdim. Zaten onlar anlayınca hepsi birden öğretmek istediler. Yani akıl vermek haddime değil ama siz izleyin siz sorun siz konuşun birkaç gün sonra onlar konuşup yaptırmaya başlayacaklar. Tecrübeniz de varsa herşey daha kolay
Tecrübem var. Yaptığım işin daha kapsamlısını yapıcam tek fark bu.
Stajer gibi peşlerinde koşturamam ki peşlerinden koşacağım insanlar uzman değil zaten.

Oturmaktan sıkılıyorum işte.. Sabah 8 akşam 6 oturup insanların yaptıklarına bakıyorum, birde sığıntı gibi bilgisayarlarını kullanmaya çalışıyorum.
Yakında sizinde pc niz olur işte o zaman "bir zamanlar pc siz ama gururlu bir kız vardı bildin mi " dersiniz :p

Tecrübem var. Yaptığım işin daha kapsamlısını yapıcam tek fark bu.
Stajer gibi peşlerinde koşturamam ki peşlerinden koşacağım insanlar uzman değil zaten.
Stajyer olduğumu söylemedim. Bir yerde ilk gününüz ise çalışma sistemini gözlemlemeniz sorgulamanız gerekir. Buna alışma evresi de denebilir. İşi bilmek farklı ortama uyabilmek farklı. Yaptığınız iş ekip işi değilse takılın kafanıza göre. Bu şekilde iş yerine ve kişilere ısınmanız zaman alır.
Neyse, hayırlı olsun yeni işiniz. İyi geceler.

Back
X