Mutsuzum sırf başkaları yüzünden :(

lovely complex diye bi anime var onu izle tam senlik sempatiksalakcinni

Sizin tabirinizle bir yer elmasıyım. Sizinle dalga geçen insanları ne kadar ayıplıyorsam, kullandığınız kelimelerle ve çemkirmelerinizle sizi anlardan daha çok ayıplıyorum.
Haaa yer elması olmaktan hiiççç gocunmam, ama ilk mesajında merhaba bile demeden, kendisiyle dalga geçenlere karşı sus pus olup, klavye başında çemkiren sırıklara gıcık olduğum için yazdım bu yazıyı.
Eyvallllaaahhh.

1.68 de yer elması sayılıyor mu bilmiyorumkismile
Sevgilim beni yer elması diye sevse ne kaddann güzel olurdu aslında... kaydirigubbakcemile3
Barışın kendinizle...

Uzun boy ne güzel işte
siz kulak asmayın diğer insanlara
bence herkes kendıyle barısık ve mutlu olmalı
benim boyum 1.70 şahsen dahada uzun olsun isterdim :)

bendede var bu boy işi bide burnuma insanlar birşey diyip duruor anlamıyorum hiç kırılmaz falan dıe düşünmüolarmı ki diyenlerde cok bi b.ka benzemeyenler..bazı insanlar cok kıskanç çatladıklarından öyle yapıor ben cvp wermemye çalışıyorum dik yürü sen canım 1.80 kuzey ırklarında normal bir boy türkler kısa bır ırk de ben kuzeyden geldım bizim oralar hep öyle

bana da böcek derler ; nickim de küçük böcük zaten...
senin tabirinle yerden bitme ; yer elmasıyım ama olsun ben kendimi seviyorum ya gerisi boş :)

sana tavsiyem sen de biraz kendini sev ...

iyiymiş yaaa... kaydirigubbakcemile3
ben de 1.54lük boyumla 1,80 üzeri birinden hoşlanıyorum sanki ama boylar çok mu alakasız olur diye de düşünüyorum bazen :) eskisi az biraz yer elması olduğundan sanırım kafama takılıyor... ama demek zıplayarak aşılabiliyor bu sorun

insanlar kusurlarıyla kendilerini sevmeliler ..kimi kısadır ocunur kimi uzundur gocunur
sen kısasındır yüzün güzeldir yüzünün güzelliğiyle dikkat çekersin diğeri uzundur yüzüne bakılmaz
hiçbirimiz dört dörtlük değilizkii

canım ya takma kafana...benim arkadaşımında boyu 1.80 ve topuklu giymekten çok hoşlanıyor.bu zaman kadar aşık olduğu erkekler kendisinden hep kısa boyluydu ama hiç takmadı bile...bizde oan yeri gelince şakalar yaparız oda kendiyle ilgili şakalar yapar...hayatta en önemli şey insanın kendisiyle dalga geçmeyi bilmesidir...o zaman hayat çok daha güzel olacaktır...üzme kendini eğer uzun boylu olmak kötü bişey olsaydı mankenler güzellik yarışmaları v.s. olmazdı...

Benim arkadaşımda 186 ve kendinden uzun eş buldu hatta kilosuda 120 yani tabii eniştede kilolu:))))) O bize eğilmekten kambur oldu keşke benim boyda uzun olsaydıda bu sorun olsaydı :) zemuszemus

Kısasa kısas mı yaptığınız?
Sandığınız gibi değil!
Şuan bu yazdıklarınızla size laf etmeyen her kısa boylu insana da yer elması demiş oluyorsunuz!

Kısaysan yer elmasısın uzunsan şusun busun mu dicez ilkokul çocukları gibi.

Siz burda bağıracağınıza kendinize güvenin milletin lafına kulak asmamayı öğrenin.

1 80lik boyunla gerinerek, gurur duyarak yürümelisin neden başkalarının ne düşündüğü bukadar umursuyorsun? Madem bukadar mühim ve meziyet işi boyunun 1 80 olması neden sitem ediyorsun salına salına yürü seni turtanmı var:1closedeyes:

onlara söyleyemediniz ama sanal ortamda içinizi döküp ohh çektiniz! o kişiler bundan bir haber!
konu içeriğinizi kopyalayıp, msnden ,mailden atsaydınız keşke bunu ilgili kişilere en azından....

burada yazılanlar,sizin özgüveninizi yerine getirebilecek mi ?

ister yer elması olun,isterseniz fidan gibi uzun sorun bu değil ki ,kocaman bir bedene kırılgan kalbinizin yanına bir de cesareti ekleyebilseydiniz keşke !
sorun kendinizi ne kadar sevdiğiniz...ve ne kadar güvendiğiniz ile alakalı değil mi ?

İnsanın fiziksel özellikleriyle dalga geçilmesi çok ayıp birşey gerçekten.
Boy konusunu siz de biraz sıkıntı yapmışsınız sanırım, çünkü
herkes uzun boylu olmak ister.
O yorum yapanların yanlışını siz de şuan yazdıklarınızla tekrarlamışsınız.
Yer elması filan gibi yorumlarla onlardan pek farkınız kalmamış.
Herkes kendi fiziksel özellikleriyle mutlu olmalı ve eksik hissetmemeli kendini
kim ne derse desin.
Çok mu ileri gidiyorlar, o zaman siz de vereceksiniz cevabını.

Bütün mesele: 'Özgüven' de... a.s
Onu halledin yeterli, insanların ağzını kapatamazsınız. Herkes bizim istediğimiz gibi düşünse güzel olmaz mıydı olurdu elbette ama mümkün mü, değil...
O yüzden 'SALLAYIN!' opuyorumnanaktan

ne ne şiddet bu ne celal yahu, ne kadar çok abartmışsın okul döneminde çocuklar acımasız olduğu için kısalara, uzunlara, gözlüklülere, çok şişmanlara laf atılır, ya güler "he valla öyleyim" dersin, ya umursamazsın, sen umursadıkça sinirlendikçe üzüldükçe bunlar devam edecek bunu bil, ama sende kendi kendine dalga geçmeyi kendinle barışık olmayı öğrenirsen ne sinirlenirsin ne üzülürsün, gerçi kaç yaşındasın bilmiyorum bu tepkine bakılırsa ergenlik çağında olmalısın, geçer gider merak etme, herkes geçti benzer yollardan

canim aksine benimde öle 1.80'de gözüm yokta, Allah keske 1.65 falan verseydi diye sitem ediyorum... uzun boylu bir hemcinsimi görünce gitpa ile bakiyorum keske bende biraz uzun olsaydim diye... bende 1.58 falanim acaip kompleksliyim... üzülme insanlar zaten asla sahip olduklariyla mutlu olmazlar... hep baskalarina imrenirler... üzme sen tatli canini... sana farkli bakanlarin bir çogu eminim boyunu kiskaniyorlardir, böyle düsün üzme kendini...

ben de 154 üm, kısa olduğum için çok dalga geçen de oldu, şaka yapan da takılan da. ama ben bunlara takıldım mı? hayır. önemli olan kişinin kendine güven duyması. çünkü o zaman başkalarının söyledikleri seni yaralamaz...

sen kısa boyluların hepsine yer elması demiş oluyosun...
sadece senin boyuna takılanlara değil.
sana yapılanın aynısını şuan sen yapıyorsun..çok ayıp...
benimde boyum kısa ama takmıyorum...
herşeyi böyle kafaya takarsanız işiniz çok zor sizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…