- Konu Sahibi forevereda35
-
forevereda35 .!.:İNSANLARI SEVERİM HATTA SEVERDİM AMA KENDİ EGOSUNU TATMİN ETMEYE ÇALIŞAN PİSLİKLERDEN BIKTIM ARTIK.HER GİRDİĞİM ORTAMDA BOYUMLA İLGİLİ YERSİZ YORUM YAPAN YER ELMALARI SİZE DİYORUM SİZİN YÜZÜNÜZDEN 1.80LİK BOYUMLA GERİNEREK GURUR DUYARAK YÜRÜYEMİYORUM...VE BENİ BU HALE GETİREN İĞRENÇ YORUMLARINIZ SAYGISIZ BENZETMELERİNİZ !!! EVT ESKİDEN KİMSEYİ GÖRÜNTÜSÜYLE ELEŞTİRMEZDİM AMA ŞUAN SİZ UFAKLIKLARA YER ELMASI DİYOR OLUŞUMDA SIRF BU YÜZDEN ... DÜNYAYA YERİN DİBİNDEN BAKINCA HERALDE HERŞEYİ KÜÇÜK GÖREREK BU FARKI KAPATMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ.BENİ BÖYLE ÜZMEYE HAKKINIZ YOK SİZDEN FARKLIYMIŞIM GİBİ DAVRANMANIZADA...AYAĞIM ALTINDA BÖCEK GİBİ EZİLMEKTEN KORKUP BU LAFLARI EDİYORSUNUZ AMA BİR İNSANI HAYATA KÜSTÜRÜYORSUNUZ...TEBRİKLER ALKIŞLIYORUM SİZİ...... LÜTFEN BU YAZIYI OKUYAN SİZLER UZUN BOYLU YAPILI BİR HATUN GÖRÜNCE HEMEN SALDIRMAYIN ONA...KİMSEYİ TAKMAYAN HER YÜKÜlmaz:N ALTINDAN KALKABİLİCEK GÖRÜNTÜMÜZÜN YANINDA YÜREĞİMİZ KIRILGAN !!!!!!!!!
benneyaptımki
öncelikle bende seni tebrik edip alkisliyorum alkisalkisalkis
"egolarini tatmin etmek icin yerli yersiz yorum yapan "pisliklerden" biktim" deyip o "pisliklerden" biri gibi davraniyosun..cünkü sende bi "pisliksin" -tatlicadiarzu-
seni görüntünle elestirenlerden nefret edip, onlari görüntüleriyle elestirip hakaret ediyosun....
durduk yere kendinden kisalara saldirip, "sizden boylu, yapili bi hatun görünce hemen saldirmayin" diyosun...
kendinle celisiyosun kafamçokkarıştı ama farkinda degilsin sempatiksalakcinni
aslinda bu hakaretlerin vs. senden kisalari ne kadar cok kiskandiginin bi göstergesi şutarafagitti
sende ciddi özgüven problemi olusmus :1closedeyes: acilen bi psikologa görünmelisin yoksa bu gidisatin hayra alamet degil
insanlar kusurlarıyla kendilerini sevmeliler ..kimi kısadır ocunur kimi uzundur gocunur
sen kısasındır yüzün güzeldir yüzünün güzelliğiyle dikkat çekersin diğeri uzundur yüzüne bakılmaz
hiçbirimiz dört dörtlük değilizkii
...................
olumunekankayizsmile çok doğru yazmışsın canım ayrıca konuyu açan arkadışımızı esrefle kınıyorum hiç yakışmamış o şekilde konuşmak sizinde onlardan bi farkınız kalmamış ne yazıkki:1closedeyes:
Hey Allahım ya ..
Ne memnunıyetsız nankor kulların var böyle .. kimi kısa dıye feryad eder kimi uzun diye boyle bunalıma girer
Siz insanların eleştiriletiylemi hayat suruyorsunuz ? bana da '' bodur , ufacık , yerden bitme , kuçuk '' dıye takılırlar .. bende güler geçerim .. bu sizin kendinize olan özgüvensizliğinizi gösteriyor ..
kendınize gerçek manada güvenseniz , soylenenlere güler geçerdiniz..
olan halinize de şükür ederdiniz..
Allah baska dert vermesin size ne diyim .. bu kadar basit bişey sizi böyle bağartıyorsa .. mazallaah başınıza buyuk bır dert gelse halınız nice olur ..
konu sahibi arkadaş gelmiş bir kusup gideyim demiş herhalde....yazmış gitmiş baksanıza...
içerik boşaltmak yasak arkadaşım...
birde "esrefle" değil "esefle" olacak o....
konuya gelince,vallahi o kadar uzun boylu değilim hatta hiç değilim..1.63 boym var ama yer elması gibide hissetmiyorum kendimi
dediğim gibi siz sanırım dolmuş dolmuş,nasılsa burda beni kimsede tanımıyor diyerek kusup kusup gitmişsiniz...neyse,olabülüü
benneyaptımki
öncelikle bende seni tebrik edip alkisliyorum alkisalkisalkis
"egolarini tatmin etmek icin yerli yersiz yorum yapan "pisliklerden" biktim" deyip o "pisliklerden" biri gibi davraniyosun..cünkü sende bi "pisliksin" -tatlicadiarzu-
seni görüntünle elestirenlerden nefret edip, onlari görüntüleriyle elestirip hakaret ediyosun....
durduk yere kendinden kisalara saldirip, "sizden boylu, yapili bi hatun görünce hemen saldirmayin" diyosun...
kendinle celisiyosun kafamçokkarıştı ama farkinda degilsin sempatiksalakcinni
aslinda bu hakaretlerin vs. senden kisalari ne kadar cok kiskandiginin bi göstergesi şutarafagitti
sende ciddi özgüven problemi olusmus :1closedeyes: acilen bi psikologa görünmelisin yoksa bu gidisatin hayra alamet degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?