Mutsuzum ve bir şeyden de mutlu olacağımı sanmıyorum..

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Eskiden ne güzel bir umudun oluyordu.. Zamanla artık bıktığından mıdır, yaşam zor olduğundan mıdır bilmiyorum mutsuzum ve sanmıyorum ki çok güzel bir şey olsa mutlu olacağım öyle bir mutsuzluk ve bıkkınlık..

Hormonal ya da havalardan da olabiliyor. Soğuk ayaz.. insanın canı bir sey yapmak istemeyebiliyor. Umudunu kaybetme sen :)

Konularıniza söyle bir göz gezdirdim de mutsuzlukla alakali. Psikologdan yardim almayi düsündünüz mü hic?

Konularıniza söyle bir göz gezdirdim de mutsuzlukla alakali. Psikologdan yardim almayi düsündünüz mü hic?

Psikologa danışırım danışmasına da şu an benim daha çok düzene ihtiyacım var.. Şu an oturduğum evden tezimi yazacağım diye taşınmadım taşınmayı erteledim... Esasında hemen bir iki aya taşınmayı planlamıştık ama ders yüzünden erteledim. O yüzden bir düzen olmadı. Sonra taşınacağım eve taşınmaktan hem evle ilgili hem de başka sebeplerden taşınmaktan vazgeçtim.. Şu an oturduğum evde odalarda koliler eşyalar.. Şu an da buzdolabı bozuldu.. Yani moral haricinde taşınmayı planlayıp düzen kuramamak da var..

Psikologa danışırım danışmasına da şu an benim daha çok düzene ihtiyacım var.. Şu an oturduğum evden tezimi yazacağım diye taşınmadım taşınmayı erteledim... Esasında hemen bir iki aya taşınmayı planlamıştık ama ders yüzünden erteledim. O yüzden bir düzen olmadı. Sonra taşınacağım eve taşınmaktan hem evle ilgili hem de başka sebeplerden taşınmaktan vazgeçtim.. Şu an oturduğum evde odalarda koliler eşyalar.. Şu an da buzdolabı bozuldu.. Yani moral haricinde taşınmayı planlayıp düzen kuramamak da var..
Anladim Allah yardimciniz olsun. Umarım en kısa sürede ev işi hallolur da yerlesirsiniz. Koliler oyle her yer her yerde olunca insan düzensizlikten napcagini şaşırıyor.

• Beğen
Reactions: mb1
Back
X