mutsuzum yardım edin zayıflamama

serdems

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
3
0
6
Antalya
Geçen sene 12 kilo verdim sonra aldım. Eşim çok ilgisiz acil zayıflamam lazım. Spor a başladım başka neler yapabilirim lütfen yardım edin.

Geçen sene 12 kilo verdim sonra aldım. Eşim çok ilgisiz acil zayıflamam lazım. Spor a başladım başka neler yapabilirim lütfen yardım edin.

önce kararlı olucaksın haytınndan 3 beyazı çıkarıcaksın hergün yürüyüş yapıcaksın bak bana ben 35 kilo verdim 1 senede sende azimki karalı ol günde 3 litre su iç en önemlisi kendine güven gerisi geliyor inan saglıklı beslenince verdigin kiloyuda almıyorsun istersen gene destek olurum ayranı yogurdu ve dereotubu çok tüket tavuk agırlıklı beslen

canım vermen gereken kilo çok değil, kararlı ve istikrarlı olduğun sürece hiç te zorlanmadan verirsin, bol su, yeşil çay, unlu ve şekerli gıdalardan uzak dur, menülerinden yoğurdu eksik etme ve geç saatte yemek yeme..
sporla da birlikte çok kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın ama bence en önemlisi, bunu eşin için değil kendin için yap.. kolaylıklar diliyorum :)

İlk basta mutsuzlugu at kafandan bakim...
Y a p i c a m deeee. İnan..
Yesil cay ic, ekmek seker kess .. hamuru cilar hayatndan..
Bnde dogum ypali 6ay olduu.. 40ina kdr vermstm kilolarii.. snraa kola msuyu geri aldm hepsini ee cikolata da.. yememenleri az cok bliyorsundurr arkadasmm...
Yanindayz bndrejimdeymmm

Sağol arkadaşım. Bende 2 doğum yaptım. Ama hamur işi ni sevdiğim için bu hale geldim ama artık kararliyim 80 kiloyum ilk hedefim 70 kilo beni yalnız bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…