• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar boşanmak istiyorum çok mutsuzum

Sizin hikayenize benzer olayi kirmizi oda disizinde izlemistim adam kadinin pesinde kosuyor elde ettikten sonra kadindan soguyordu ama kadin bu sefer adamin pesinden kosuyor aralarda bir yerde yazmissiniz temas severim sikilmam diye siz geri adim attiktan sonra esiniz eski haline doner belkide yerinizde olsam omrumude bu sekilde gecirmek istemezdim

Sizin hikayenize benzer olayi kirmizi oda disizinde izlemistim adam kadinin pesinde kosuyor elde ettikten sonra kadindan soguyordu ama kadin bu sefer adamin pesinden kosuyor aralarda bir yerde yazmissiniz temas severim sikilmam diye siz geri adim attiktan sonra esiniz eski haline doner belkide yerinizde olsam omrumude bu sekilde gecirmek istemezdim

Evet bir arkadaş yazdı izledim o hikayeyi ve çok güzeldi payıma düşenleri aldım. ben zaten sevgili olsak bir saniye durmam şu an ama evlimolunca aynı gün boşanamıyorsun malesrf önceliğimm iş bulmak ve kendime odaklanmak. sevgiliyken birgün ilgisizlik yaşatmadı bana evlendik 2 yıl olmadan değişti şimdi bunu çevremdeki evlilerle konuşuyorum herkes eşinin kötü huylarını seriyor hepsi aynı diyorlar evlilik böyle bir şey idare ediyorsun vs ama edecek biri değilim ben neden çekeyim ki böyle birini soğuyorum gitgide ve bir daha da evlenmeyi düşğnmüyorum

Evet bir arkadaş yazdı izledim o hikayeyi ve çok güzeldi payıma düşenleri aldım. ben zaten sevgili olsak bir saniye durmam şu an ama evlimolunca aynı gün boşanamıyorsun malesrf önceliğimm iş bulmak ve kendime odaklanmak. sevgiliyken birgün ilgisizlik yaşatmadı bana evlendik 2 yıl olmadan değişti şimdi bunu çevremdeki evlilerle konuşuyorum herkes eşinin kötü huylarını seriyor hepsi aynı diyorlar evlilik böyle bir şey idare ediyorsun vs ama edecek biri değilim ben neden çekeyim ki böyle birini soğuyorum gitgide ve bir daha da evlenmeyi düşğnmüyorum
Evet evlilikte değişme oluyor ama sizinki kadar asla değil. Hayatın monotona bağlaması ayrı, kendini odaya kitleyip bekar hayatı yaşamak ayrı şeyler. Sizinki asla normal ya da çekilcek boyutta değil. Kendinizi sağlama alıp kesinlikle boşanmalısınız. İlk yazınca siz mi darladınız diye düşündüm ama 40 yaşında kendini odaya kitleyen adamın karakteri yoktur. Size haksızlık yapıyor, çıkıp adam gibi konuşup derdini anlatsana lan.

Ben dertleşmek için yazdım buraya eleştiri değil desteğe ihtiyacım var yargılarınızı kendinize saklayın lütfen bir daha yazmasanız sevirinim 🙏🏼
Yanlış anlaşılmak istemem ama bu platformda hiç tanımadığınız kişilere bile trip atiyorsunuz. Eşinizi de böyle darlamis olabilirmisiniz. Destek derken nasıl bir destek bekliyorsunuz mesela biz en fazla burada yazıp olası ihtimaller üzerinde yorum yapabiliriz. Size yöneltilen hoşunuza gitmeyen yorumları bile tolore edemiyorsunuz. Evlilik hayatı hepimizde sorunlar oluyor ama karşılıklı olarak eşler bazı şeyleri tolore eder idare eder. Bence oturup bir düşünün hangi davranışlarımin sonuçları böyle diye bunu eleştiri anlamında yazmıyorum gerçekten düşünmeniz için yazdım. Bende çalışmazken eşime sarardım şimdi çalışıyorum ve geriye doğru baktigimda adam bana iyi katlanmış dedim

Olabilir ben bir de temas çok seven biriyim sürekli yanyana olmaktan sıkılmıyordum bir çok arkadaşım şaşırıyordu mesela sanırım o da bu durumdan sıkılmış olabilir ama yine de yalnız kalmak için bütün gün odadan çıkmamasını normal karşılayamıyorum
Şuan bu yorumdan sonra şunu diyebilirim ki herkes sizin sevdiğiniz gibi temas bağımlısı olmaz adamda belki bu kadar dipdibeligi sevmiyor olabilir ama sizin alıngan tripli yapinizdan dolayı size söylemeyip direkt kendine alan açmaya çalışmış sonuctada ortaya böyle bir durum meydana gelmis

Yani çok trip
Malesef eşimle 2 yıla yakın bir süredir evliyiz klişe olacak belki ama başlarda her şey harikaydı eşim kaç yıl peşimde koştu teklif etti kabul etmedim aynı iş yerinde çalışıyorduk arkadaş olarak kalmak istedim ve hiç pes etmedi sempatik biriydi zaten ve bir süre sonra ben de ondan hoşlandım bir dediğimi iki etmeyen biriydi ve hep bana çok aşık olduğunu söylüyordu. Evlenmek istedi kabul ettim. Evlenmek için çok fedakarlıklar yaptı iş değiştirdi benim maaşımın 5 6 katı fazla aldığı için bütün evi çeyizine kadar o aldı. Ama evlendikten sonra 1 yıl bile geçmeden malesef eşim değişti. Zamanla ilgisi sevgisi tahammülü azaldı. Eskiden bir trip atsam türlü şebeklikler yapıp beni güldüren adam gitti normal konuşmama bile katlanamayan bir adam geldi sürekli birlikteyiz sıkıldım demeye başladı evden çalışıyor ikimizde sürekli evdeyiz genelde spor vs arada arkdaş buluşmaları dışında. Bir kavganızda aileme alın beni dedim ama onlar beni alıp eve geri bıraktılar eşimle konuşma bahanesiyle.Malesef işten çıkartıldım uzun bir süre oldu ve iş bulamıyorum aile evine dönmek istemiyorum rahat da edemem artık alıştım çünkü kendi düzenime eşim odasından hiç çıkmadı bütün gün bir kere gittim kapıyı kilitlemiş yalnız kalalıö dedi. Kafam çok dolu karışık yazmış olabiliriö belki ama dertleşmeye çok ihtiyacım varı
Yani çok trip atıyorsanız adam bunalmış olabilir

Tekrar bir düşündüm de sanırım haklısınız sürekli evde pineklemekten depresyona girmiş olabilir zaten sürekli keşke gezebileceğim bir işim olsaydı diyor evden çalışmayı hiç sevmiyor
Depresyon tek taraflı değil bence dizinde destek almanız lazım. Tarafsız bir kişinin sizin aranızdaki durumu size ozetlemesi yol göstermesi açısından.

Sadakat değil ya bütün gün oyun oynamak istiyor tek başına takılmayı seviyor

Bekar hayatını özlemiş

Ozur dileyerek sittirsin o zaman .. evlilikd edigin cocuk oyuncagi mi, al eline oyuncagi 2 yil gecsin bik boyle sey mi olur ??? Ben seni hakli buldum konu sahibesi. Ayrica kiralar pahali demissin, 40lik essek kadar adamin hele ki evleniyorsa bir evi olmaz mi? Neyse al esyalarini git aile evine duzeltmeye niyeti varsa duzeltir yoksa oyun oynar ne yapalim.

Depresyon tek taraflı değil bence dizinde destek almanız lazım. Tarafsız bir kişinin sizin aranızdaki durumu size ozetlemesi yol göstermesi açısından.

Tek taraflı olbilir depresyon ben şu an sporuma yapıp kendime odaklanmaya karar verdim iyi de hissediyorum açıkçası

Ozur dileyerek sittirsin o zaman .. evlilikd edigin cocuk oyuncagi mi, al eline oyuncagi 2 yil gecsin bik boyle sey mi olur ??? Ben seni hakli buldum konu sahibesi. Ayrica kiralar pahali demissin, 40lik essek kadar adamin hele ki evleniyorsa bir evi olmaz mi? Neyse al esyalarini git aile evine duzeltmeye niyeti varsa duzeltir yoksa oyun oynar ne yapalim.
Canım aileden kalmayınca istanbulda evler çok pahalı daha yeni yeni iyi maaşlar kazanmaya başladık ki ben işten çıkarıldım yeni evli sayılırız iyi bir evde sitede oturuyorsan da zaten kiralar malum evimiz yok malesef. Şu an aile evine gitmeyi düşünmüyorum orda da mutlu olmuycam mahalle baskısı vs yurtdışında arkadaşlarımdan iş bakmasını istedim o şekilde daha mutlu olacağıma inanıyorum hem iş hem çevre sıfırdan başlayacsğım

Tüm cevaplarınızı okuyamadım ama eğer aranızda bir olay yaşanmadıysa eşiniz işi dolayısıyla depresyona girmiş olabilir mi? Bir sene kadar uzaktan çalıştım ve benim için çok zor bir dönem oldu, sürekli evde durmaktan ve sınırlı sosyalleşmekten kafayı yiyecektim. Her ne kadar spor market vs ya da arada arkadaşlarla dışarı çıkılsa da yetmiyor olabilir eşinize de. Farklı çevrelere girebileceğiniz değişik aktivitelere beraber katılmak belki işe yarayabilir (doğa, yürüyüş kulübü vs)

Tüm cevaplarınızı okuyamadım ama eğer aranızda bir olay yaşanmadıysa eşiniz işi dolayısıyla depresyona girmiş olabilir mi? Bir sene kadar uzaktan çalıştım ve benim için çok zor bir dönem oldu, sürekli evde durmaktan ve sınırlı sosyalleşmekten kafayı yiyecektim. Her ne kadar spor market vs ya da arada arkadaşlarla dışarı çıkılsa da yetmiyor olabilir eşinize de. Farklı çevrelere girebileceğiniz değişik aktivitelere beraber katılmak belki işe yarayabilir (doğa, yürüyüş kulübü vs)
Aktivete yapıyoruz arada pilnik yürüyüş yurtdışı seyahetleri vs ama hergün olan şeyler değil yani her gün en fazla spor ya da yürüyüşüm var benim 2 saat sonra hop yine evdeyim yani düzenli olarak evde vakit geçiriyoruz en sık ama muhtemelen işle ilgili çalıştığı sektör hep uzaktan keşke işe gitsem diye çok söylendiği olmuştur ya da dışarda çalışarak gezdiğim bir işim olsa dediği zaten normalde çok hareketli biri ama sanırım sürekli evde kalmaktan depresyona girdi yine de yaptıklarını haklı bulamıyorum kafam çok karışık:(

Evet evlilikte değişme oluyor ama sizinki kadar asla değil. Hayatın monotona bağlaması ayrı, kendini odaya kitleyip bekar hayatı yaşamak ayrı şeyler. Sizinki asla normal ya da çekilcek boyutta değil. Kendinizi sağlama alıp kesinlikle boşanmalısınız. İlk yazınca siz mi darladınız diye düşündüm ama 40 yaşında kendini odaya kitleyen adamın karakteri yoktur. Size haksızlık yapıyor, çıkıp adam gibi konuşup derdini anlatsana lan.

Evli misiniz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama senin anlattığın ne ki diyorlar bana da. Şiddeti hakareti aşağışanmaları yaşayan hatta aldatılan kişiler var çevremde arkadaşlarım bunlar ve benim kadar takmıyorlar beni hatta hassas buluyorlar burda da yazmış bir kaç kişi bu olaylardan zaten kafam karışık haliyle durup düşünüyorum kimi yazmış ay sen çok triplisin kocan haklı kimi boşa çekme sen haklısın kendi arkadaş çevrem hatta biri psikolog arkadaşına sormuş sağolsun sadece bu boşanmak için sebep değil demiş kendimi de sorguluyorum içinden çıkamıyorum

Ayni evde durmak bunlara yol açmaz bence, biz eşimle coook fazla durduk dipdibe hatta tatillerimiz, arkadas buluşmalarimiz bile hep birliktedir yani ayri yapmayiz. Eşim evden de calisti ve ben de calismiyordum devamli birlikteydik en güzel zamanlarimizdi. 😄
Amma AYNI evde AYRI vakit gecirmeyi bilmek lazim. Insanlar kendilerine vakit ayirmak icin illa esini evden gondermeye calisiyor mesela forumda cok gordum. Bizde o yok. Esim evdeyken de oyunumu oynarim yapmak istedigim baska seyleri yaparim kendi basima, eşim de saatlerce kod yazar bazen gidip birbirimizin başina ekşimeyiz. Arada laf atariz gecerken öperiz budur rahatsiz etmeyiz.

Burda bile bir ara şey vardi eşinle ilgilenmek yerine forumdasin demek ki mutsuzsun diye millet birbirine laf giydiriyodu. Eş evdeyken başka biseyle ugrasmak mutsuzluk alameti saniliyor cogu kadin tarafindan illa agzinin içine girmeli evde olunca. Sonra da yok nefes almak icin ayri tatil lazim, yok kafe arkadas...
Zaten herkes evde birbirine alan açsa kimse bogulup kendini nefes almaya disari atmaz veya esini evden göndermeye calişmaz.
Aynen.Bizim kadin arkadaşlar bu konuda takıntılı maalesef.yok ben varken oyun oynadı, yok ben varken odaya kapandı yok ben varken başka koltuğa oturdu benimle konuşmadı.ne var yani adam bir gece de oyun gecesi yapsa.böyle yapa yapa hepsinin de korktuğu şey başına geliyor.ters tepiyor hep.

Aynen.Bizim kadin arkadaşlar bu konuda takıntılı maalesef.yok ben varken oyun oynadı, yok ben varken odaya kapandı yok ben varken başka koltuğa oturdu benimle konuşmadı.ne var yani adam bir gece de oyun gecesi yapsa.böyle yapa yapa hepsinin de korktuğu şey başına geliyor.ters tepiyor hep.

Zaten hergün oyununu oynuyordu hem playstation hem telefondan saatlerce ama şimdi sabaha kadar sadece oyun oynamak istiyor hiçbir şey yapmadan

Simdilik kendinizi geri cekin bakalim hic konusalim falanda demeyin o arada kendinize odaklanin is bulmaya calisin hobiniz varsa onunla ilgilenin ama onu hic pispislamayin

Back
X