Malesef eşimle 2 yıla yakın bir süredir evliyiz klişe olacak belki ama başlarda her şey harikaydı eşim kaç yıl peşimde koştu teklif etti kabul etmedim aynı iş yerinde çalışıyorduk arkadaş olarak kalmak istedim ve hiç pes etmedi sempatik biriydi zaten ve bir süre sonra ben de ondan hoşlandım bir dediğimi iki etmeyen biriydi ve hep bana çok aşık olduğunu söylüyordu. Evlenmek istedi kabul ettim. Evlenmek için çok fedakarlıklar yaptı iş değiştirdi benim maaşımın 5 6 katı fazla aldığı için bütün evi çeyizine kadar o aldı. Ama evlendikten sonra 1 yıl bile geçmeden malesef eşim değişti. Zamanla ilgisi sevgisi tahammülü azaldı. Eskiden bir trip atsam türlü şebeklikler yapıp beni güldüren adam gitti normal konuşmama bile katlanamayan bir adam geldi sürekli birlikteyiz sıkıldım demeye başladı evden çalışıyor ikimizde sürekli evdeyiz genelde spor vs arada arkdaş buluşmaları dışında. Bir kavganızda aileme alın beni dedim ama onlar beni alıp eve geri bıraktılar eşimle konuşma bahanesiyle.Malesef işten çıkartıldım uzun bir süre oldu ve iş bulamıyorum aile evine dönmek istemiyorum rahat da edemem artık alıştım çünkü kendi düzenime eşim odasından hiç çıkmadı bütün gün bir kere gittim kapıyı kilitlemiş yalnız kalalıö dedi. Kafam çok dolu karışık yazmış olabiliriö belki ama dertleşmeye çok ihtiyacım varı