Şimdi burdakilerin gazıyla iyice tribe bağlar, adam bu kez camdan atar üstüne çay demler keyif yapar yeminleYap naz yap. Kocan bırakınca da yaparsın nazı.
Bence bu dediğiniz yanlis. Ortada şiddet eğilimli bir insan var. Tamam konu sahibi birazcık tripli olabilir ama yüzdeye vurursak trip atmak ya da biraz naz yapmak mi daha kotu, yoksa en ufak bir sürtüşmede sinirden kendinden geçip dayakla tehdit etmek mi? Hangimiz sevgilimize naz- trip yapmiyoruz ki. Bence esas sorunlu bu hanimin eşi. Adam şiddete meyilli biri bence onu suçlayın hanımdan evvelŞimdi burdakilerin gazıyla iyice tribe bağlar, adam bu kez camdan atar üstüne çay demler keyif yapar yeminle
Çok sağol canım. Öyle davranmayı o kadar çok istiyorum ki ama kötü bi huyum var bi sorun varsa kafama takarım hep :-(Canim lütfen bozma moralini sen arsız ol gül müzik aç kendi kendine şarkı söyle kulaklila müzik dinle yemek yap pasta yap ne bileyim hiç umursama sen kendi ailen i ara gülerek konuş odaya geç gizli konuş ne bilim onu sen peşinden koştur sen umursamaz tavra gir canım benim gerçekten çok üzüldüm senin adına .s.s.s.s.s.
Ben yorumumu yaptım sizden farklı düşünüyorum, konu sahibinin tripleride eşine psikolojik şiddet resmen. Eşi baya sabırlı bana kalırsa, ki 10dk sonra bile ortamı yumuşatma çabası içine giriyo. Ama konu sahibi hala şöyle arkamı döndüm şöyle trip attım kafasında. Eşi demişki gene noldu, geneeee ne olduuuu.. Verdiği detaylarda bile hala trip yapcak detaylar peşinde. Cidden gene nolucak neye trip atıcak acaba.Bence bu dediğiniz yanlis. Ortada şiddet eğilimli bir insan var. Tamam konu sahibi birazcık tripli olabilir ama yüzdeye vurursak trip atmak ya da biraz naz yapmak mi daha kotu, yoksa en ufak bir sürtüşmede sinirden kendinden geçip dayakla tehdit etmek mi? Hangimiz sevgilimize naz- trip yapmiyoruz ki. Bence esas sorunlu bu hanimin eşi. Adam şiddete meyilli biri bence onu suçlayın hanımdan evvel
Ne saçma bi yorum.Şimdi burdakilerin gazıyla iyice tribe bağlar, adam bu kez camdan atar üstüne çay demler keyif yapar yeminle
Hayır oyle bi yorum yapmissiniz ki "adam da bunu camdan atar, kafasına demlik fırlatır hehehe" falan. Ne ayıp . resmen şiddeti övüyorsuniz farkında degilsiniz.Ben yorumumu yaptım sizden farklı düşünüyorum, konu sahibinin tripleride eşine psikolojik şiddet resmen. Eşi baya sabırlı bana kalırsa, ki 10dk sonra bile ortamı yumuşatma çabası içine giriyo. Ama konu sahibi hala şöyle arkamı döndüm şöyle trip attım kafasında. Eşi demişki gene noldu, geneeee ne olduuuu.. Verdiği detaylarda bile hala trip yapcak detaylar peşinde. Cidden gene nolucak neye trip atıcak acaba.
Sadece espiri yaptım kötü niyetle bişey yazmadım. Sana saçma gelip gelmemesi benim umruma değil zaten. Kimseyi çocuk yerine koymadım konu için yorumumu yaptım ve espiri yaptım bu kadar. Kaale almıyosan alıntı yapıp yorumlamazsın.Ne saçma bi yorum.
Karşınızda çocuk yok.
Eğlence arıyorsanız başka topiklere buyur.
Yorum yapmazsan sevinirim
Kaale almiyorm.
TamamSadece espiri yaptım kötü niyetle bişey yazmadım. Sana saçma gelip gelmemesi benim umruma değil zaten. Kimseyi çocuk yerine koymadım konu için yorumumu yaptım ve espiri yaptım bu kadar. Kaale almıyosan alıntı yapıp yorumlamazsın.
Kafasına demlik fırlatır ne ya nerde yazıyo? Şiddeti desteklemekle ne ilgisi var, ayıp olan bişey yok espiri yaptım sadece. Çok abartılı tripleri var, sakin olun espiri yaptım camdan atsın destekliyorum demedimHayır oyle bi yorum yapmissiniz ki "adam da bunu camdan atar, kafasına demlik fırlatır hehehe" falan. Ne ayıp . resmen şiddeti övüyorsuniz farkında degilsiniz.
Yok canım 50 si vardı.köye gitti geldi bitirmişti.10 lirası vardıeşin abartmış da böyle her şeye kırılırsanız bu evliliğin ömrü uzamaz daha fazla
adam şaka yapmış ona da kırılmışsınız
artık kaç yaşında kaç yıllık evli insanlar ilkokulu çocuğu modunda küser, naz, caz yaparsanız insanlar da çileden çıkar yani
bir de kuruşu kuruşuna onlara para vermiş hesabı zaten para 50 TL miş kime ne kadar dağıtabilir ki
Öyle bir yorum yapmissiniz iste harfi harfine ezberleyememisim. Valla boyle şeylerin esprisi olmaz. Hassas bir konuda espri yapmak , mevcut bir haksızlığa karşı çıkmak yerine ciddiyetsiz bir şekilde espri konusu haline getirmek ne yazık ki haksızlığı meşru kılmaya yarar sadece. Hepimiz kadiniz ve şiddete tepkimiz ne olursa olsun bu olmamali.Kafasına demlik fırlatır ne ya nerde yazıyo? Şiddeti desteklemekle ne ilgisi var, ayıp olan bişey yok espiri yaptım sadece. Çok abartılı tripleri var, sakin olun espiri yaptım camdan atsın destekliyorum demedim
Şiddete tepkimi yaptığım espiriyle ölçme, bildiğin üstüne eklemişsin sen. Espirimi beğenenleride kınayalım hemen. O kadar abartılı tripli halleri adam en son o noktaya gelicek manasında bişey yazdım. Dövsün oh iyi hak etti kafasnda biri değilim.Öyle bir yorum yapmissiniz iste harfi harfine ezberleyememisim. Valla boyle şeylerin esprisi olmaz. Hassas bir konuda espri yapmak , mevcut bir haksızlığa karşı çıkmak yerine ciddiyetsiz bir şekilde espri konusu haline getirmek ne yazık ki haksızlığı meşru kılmaya yarar sadece. Hepimiz kadiniz ve şiddete tepkimiz ne olursa olsun bu olmamali.
Tabi tabi ekle amanKonu sahibi yorum yapıp yapmamam senin keyfine göre değil bu aarada eklemeyi unutmuşum!
Trip atarsan diye şey ettimTabi tabi ekle aman
İçinde kalmasın
Ya tamam ben zaten dusuncene bisey demedim ne istiyosan onu düşün ben de saygı duyarim. Karşı çıktığım şey baskaydi. Sen de biliyosun. Neyse uzamasına artik kendimi yeterince iyi ifade ettiğimi düşünüyorumŞiddete tepkimi yaptığım espiriyle ölçme, bildiğin üstüne eklemişsin sen. Espirimi beğenenleride kınayalım hemen. O kadar abartılı tripli halleri adam en son o noktaya gelicek manasında bişey yazdım. Dövsün oh iyi hak etti kafasnda biri değilim.
yorumuna saygı duyuyorum konu sahibini haksız buluyorum. Eşi çıldırmış diye onu haksız görmedim. Bu kadar.
Evet kendi de söylüyo :-(Eşinin ofke kontrol problemi var bence:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?