Mutsuzum yine.lütfen okuyun sonuna kadar

Sen adamı delirtirsin ya kusura bakmada, bu kadar kaprisli olmayı nasıl başarıyosun ya, yazık adama. Şu yazdıklarını dön bi oku, iyi burası dedi diye tribe bi bağlamışsın Allah yarabbi bu nedir, zaten siz rahat edin diye gitmiş köye. Teşekkür ediceğine havadan nasıl nem kaparım nasıl delirtirimin derdindesin. Gerçekten bana bile sinir geldi, ki o kadar sinir krizine geliyo sarılıyo ne hoş daha ne istiyosun.

Yetişkin gibi davran, gerçekten nazlı bi bebek gibisin. Eleştirilerim sert olmuş olabilir ama cidden böyle. Trip trip trippppp offffff

Şimdi burdakilerin gazıyla iyice tribe bağlar, adam bu kez camdan atar üstüne çay demler keyif yapar yeminle
Bence bu dediğiniz yanlis. Ortada şiddet eğilimli bir insan var. Tamam konu sahibi birazcık tripli olabilir ama yüzdeye vurursak trip atmak ya da biraz naz yapmak mi daha kotu, yoksa en ufak bir sürtüşmede sinirden kendinden geçip dayakla tehdit etmek mi? Hangimiz sevgilimize naz- trip yapmiyoruz ki. Bence esas sorunlu bu hanimin eşi. Adam şiddete meyilli biri bence onu suçlayın hanımdan evvel

Çok sağol canım. Öyle davranmayı o kadar çok istiyorum ki ama kötü bi huyum var bi sorun varsa kafama takarım hep :-(

Ben yorumumu yaptım sizden farklı düşünüyorum, konu sahibinin tripleride eşine psikolojik şiddet resmen. Eşi baya sabırlı bana kalırsa, ki 10dk sonra bile ortamı yumuşatma çabası içine giriyo. Ama konu sahibi hala şöyle arkamı döndüm şöyle trip attım kafasında. Eşi demişki gene noldu, geneeee ne olduuuu.. Verdiği detaylarda bile hala trip yapcak detaylar peşinde. Cidden gene nolucak neye trip atıcak acaba.

Şimdi burdakilerin gazıyla iyice tribe bağlar, adam bu kez camdan atar üstüne çay demler keyif yapar yeminle
Ne saçma bi yorum.
Karşınızda çocuk yok.
Eğlence arıyorsanız başka topiklere buyur.
Yorum yapmazsan sevinirim
Kaale almiyorm.

Hayır oyle bi yorum yapmissiniz ki "adam da bunu camdan atar, kafasına demlik fırlatır hehehe" falan. Ne ayıp . resmen şiddeti övüyorsuniz farkında degilsiniz.

Ne saçma bi yorum.
Karşınızda çocuk yok.
Eğlence arıyorsanız başka topiklere buyur.
Yorum yapmazsan sevinirim
Kaale almiyorm.
Sadece espiri yaptım kötü niyetle bişey yazmadım. Sana saçma gelip gelmemesi benim umruma değil zaten. Kimseyi çocuk yerine koymadım konu için yorumumu yaptım ve espiri yaptım bu kadar. Kaale almıyosan alıntı yapıp yorumlamazsın.

Tamam

Hayır oyle bi yorum yapmissiniz ki "adam da bunu camdan atar, kafasına demlik fırlatır hehehe" falan. Ne ayıp . resmen şiddeti övüyorsuniz farkında degilsiniz.
Kafasına demlik fırlatır ne ya nerde yazıyo? Şiddeti desteklemekle ne ilgisi var, ayıp olan bişey yok espiri yaptım sadece. Çok abartılı tripleri var, sakin olun espiri yaptım camdan atsın destekliyorum demedim

eşin abartmış da böyle her şeye kırılırsanız bu evliliğin ömrü uzamaz daha fazla

adam şaka yapmış ona da kırılmışsınız

artık kaç yaşında kaç yıllık evli insanlar ilkokulu çocuğu modunda küser, naz, caz yaparsanız insanlar da çileden çıkar yani

bir de kuruşu kuruşuna onlara para vermiş hesabı zaten para 50 TL miş kime ne kadar dağıtabilir ki

Yok canım 50 si vardı.köye gitti geldi bitirmişti.10 lirası vardı
Ertesi gün hastaneye gitti geldi 100 e yakın harcama yapmış.belki daha fazla.Ve cebinde 10 tek vardı
Borcumuz için topladığımız paradan almış büyük ihtimalle. Ona kızdım.Bende vardı para.lazımsa gelip isteseydi.ona dokunmasaydı.borcumuzu ayın 15 inde kapatmamız gerekio

Kafasına demlik fırlatır ne ya nerde yazıyo? Şiddeti desteklemekle ne ilgisi var, ayıp olan bişey yok espiri yaptım sadece. Çok abartılı tripleri var, sakin olun espiri yaptım camdan atsın destekliyorum demedim
Öyle bir yorum yapmissiniz iste harfi harfine ezberleyememisim. Valla boyle şeylerin esprisi olmaz. Hassas bir konuda espri yapmak , mevcut bir haksızlığa karşı çıkmak yerine ciddiyetsiz bir şekilde espri konusu haline getirmek ne yazık ki haksızlığı meşru kılmaya yarar sadece. Hepimiz kadiniz ve şiddete tepkimiz ne olursa olsun bu olmamali.

Konu sahibi yorum yapıp yapmamam senin keyfine göre değil bu aarada eklemeyi unutmuşum!

Şiddete tepkimi yaptığım espiriyle ölçme, bildiğin üstüne eklemişsin sen. Espirimi beğenenleride kınayalım hemen. O kadar abartılı tripli halleri adam en son o noktaya gelicek manasında bişey yazdım. Dövsün oh iyi hak etti kafasnda biri değilim.

yorumuna saygı duyuyorum konu sahibini haksız buluyorum. Eşi çıldırmış diye onu haksız görmedim. Bu kadar.

Ya tamam ben zaten dusuncene bisey demedim ne istiyosan onu düşün ben de saygı duyarim. Karşı çıktığım şey baskaydi. Sen de biliyosun. Neyse uzamasına artik kendimi yeterince iyi ifade ettiğimi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…